שותפה דתייה

millerz

New member
שותפה דתייה

היי אני מתחילה ללמוד בחיפה בסמסטר ב' ומחפשת להצטרף לדירה עם שותפה דתייה אז אם מישהי עוזבת דירה או מחפשת שותפה לחיפוש דירה אני אשמח לשמוע הדר

deathcaster

New member
שלום לך

יש כאן בפורום מישהי בכינוי של ZEBRAFISH, אני חושב שכדאי לכם לשוחח, גם אם לא יצא לפועל... אולי היא יכולה לייעץ לך בנושא

TheBigBrother

New member
נצל"ש

מחפש להשכיר דירה עם שותף באזור ציר קו 37, רמות רמז, זיו, נווה שאנן. לפנות לתיבת מסרים שנה אזרחית טובה לכולם!

מֵירַב

New member
נדמה לי שיש שם לוחות, אבל אפשר לפרסם

בפורום עצמו - אם יש לך ספקות לגבי זה, שלח מסר למנהל..

zebrafish

New member
מישהו קרא לי? ../images/Emo9.gif

שלום הדר, בעקרון אם את לא גרה במעונות ולא מתכוונת לגור בדניה (בחלק שיותר קרוב לאוני'), את תצטרכי לנסוע באוטובוס לאוני'. אי לכך, אני ממליצה לך על שכונת נו"ש- יש שם הרבה דתיים יחסית. מה שאני מציעה לך זה לעשות סיבוב באזור נו"ש, לתלות שם מודעות (שאת מחפשת שותפה דתיה), במקביל גם לחפש על לוחות מודעות- אולי יש מודעה של מישהי שגם מחפשת שותפה דתיה? ובנוסף לתלות מודעות בלוחות המודעות בתחנות האוטובוס בטכניון+בבית המדרש ובבית הכנסת של הטכניון. ואם בבתי כנסת עסקינן-תתלי ותחפשי מודעות גם ליד בית כנסת רמב"ם (שהוא בעצם קומפלקס של כמה בתי כנסת, יש שם גם בני עקיבא וכו') ברחוב התיכון בנו"ש. וגם בישיבת "אור וישועה" ברח' טרומפלדור. וגם פה באוני' אמור להיות בית כנסת בבניין הראשי (נדמה לי)- תבדקי אם גם שם יש מקום למודעות. בהצלחה
(אם יש לך עוד שאלות, את מוזמנת לשאול).

berta84

New member
אפשר לשאול מאיפה את במקור?

מאיפה את מכירה כ"כ טוב את נו"ש?

zebrafish

New member
גרתי שם במשך כמה שנים

בדירות שכורות (וגם למדתי בטכניון את התואר הראשון). אבל אני לא בחיפה במקור המקורי (ההורים שלי לא גרים פה).

למעלה