שורש הבעיה

• פותח הנושא beam
  • פורסם בתאריך

beam

New member
שורש הבעיה

כל המלחמות המתנהלות בארץ הזאת הן על רקע דתי. המלחמה שמתנהלת עכשו היא דתית, בלתי הגיונית כשסיסמת האסלם ``דין מוחמד ביל סיף`` כלומר מוחמד ישליט את רצונו בכוח החרב. אני קורא בחלחלה את השנאה הנוראה שמבטאים כאן כלפי פנים , כלפי הקברנים ולא כלפי הרוצחים, האם ירדתם עד כדי כך, אבדתם שפיות?. מי מכם מוכן ללקט אברים חרוכים ,לספוג דם חללים, הרפו מאתנו. כל דת קוברת את בניה לפי מנהגיה ומי אתם שתשנו את סדרי עולם.

sanlee

New member
בים !תלכי לחפש את החברים שלך!

זה שנפלת על הראש זה לא חדש ! קיבלת כניראה שריטה חזקה ! איפה ראית שינאה לדת ? אני שכל שבת עורך קידוש ומחנך את ילדי על ערכים יהודים אמיתיים אם את דתיה תזכרי סוף מעשה במחשבה תחילה,את זה אנו אומרים בכל יום שישי., ואותי את באה ללמד. הטימטום מעביר אותך על דעתך שאת לא מסוגלת להבחין בין רשעות של חברת קדישא , לבין עבודת קודש של אנשי חסד של אמת להם אני רוכש כבוד רב. אפילו הרב לאו גורס שיש פתרון לקבור את הנירצחים אז מי את שתחלטי, חתיכת פאנטית חומניסטית.

sanlee

New member
בים שורש הבעיה היא אנשים כמוך!

שחושבים שלתורה יש רק את הפרוש שלכם ,להזכירך לתורה שיבעים פנים! אני לא נימנה על הרפורמים או הקונסרבטיבים, תתפלאי מאמין בזרם האורתודוכסי אבל לא שייך לחומניסטים שיש להם בעלות על התורה ועל אלוהים!

lapidm

New member
שנאת חינם=הרס עצמי של העם!!!

חבל על הדו-שיח על דבר שלא היה ולא נברא(כדברי הרב לאו). ההשמצות על ``חברא קדישא`` הומצאו על ידי אלו שרוצים לחרחר ביננו ולגרום לשנאת חינם והרס העצמי של העם. אנה מכם, חברים, התלכדו והתאחדו כנגד האוייב האמיתי שלנו: הערבי=העמלק! הפנו את כל כעסכם ומרצכם להלחם בו כלפי חוץ במקום לגרום להרס עצמי כלפי פנים

פ.יאיר

New member
אלך היושן lapidm

היום יום ראשון בשבוע 3/6/2001 ישלך טעוט קום וטול קורה מבין עינייך וראה את האמת לא קוברים את אותם נערים בבית קבקרות יהודי

*pank

New member
מעשי הנבלה של הקברנים לא התחילו

מהיום, בטוחה אני שאפילו אלוהים מתקומם, הילדים המסכנים מתו כיהודים לא כגויים, המוות גייר אותם, אז מדוע להוסיף על צער המשפחות? ולא לקבור אותם עם חבריהם לאסון? מי שעומד על דם רעהו גרוע מהכל, מבחינתי חברה קדישא, שיהיו פחות רודפי בצע ויותר בעלי חמלה אנושית.. אין זה הזמן לפשפש בציציות שיקברו ויחרישו, אם לא בעיני הם שלוחה של החמאס. אכן מעורר תחושות עזות ולא אוהדות, סדרי עולם בזויים יש לשנות.

למעלה