שורף בלב.

sweet pain1

New member
ממ..

אף אחד לא יבין אותך טוב יותר - מאשר אתה את עצמך.. חייבת להודות שאיבדתי אותך בשלב מסויים.. אולי אנחנו לא רואים דברים באותה נקודות מבט. לא נותר לי אלא לאחל לך הצלחה <שוב..>.

sweet pain1

New member
לאן נעלמת?

יש בזה הכל פסיכולוגיה.. אם תאמר "אני לא יכול" ו"קשה לי" אז כך יהיה... מכיר את הסיפור על הצפרדעים?

c o h e n 8

New member
נעלמתי כי היא שלחה הודעה סורי

ולא, אני לא מכיר את הסיפור על הצפרדעים

sweet pain1

New member
כוחן של מילים...../images/Emo105.gif

קבוצה של צפרדעים שיחקה להנאתה בין עצי היער. לפתע נפלו שני צפרדעים לתוך בור עמוק. התגודדו כל הצפרדעים על פתח הבור כדי לראות כיצד ניתן לעזור לחבריהם שנפלו פנימה. כשראו כמה עמוק הבור וכמה תלולים קירותיו, אמרו לשני הצפרדעים שנפלו: "חבר'ה, אין סיכוי שתצאו מכאן בחיים. אתם נחשבים כבר למתים.. חבל לכם בכלל להתאמץ!" לצפרדעים שנפלו לא היה שום חשק לוותר על חייהם בכזאת קלות, והם החלו לנתר באוויר גבוה ככל שיכלו כדי לנסות ולהיחלץ משם. מפתח הבור המשיכו להגיע אליהם קריאות המרפות את ידיהם (ורגליהם): "תפסיקו לנסות בכלל. זה כל כך עמוק, בחיים לא תצאו מכאן!!" לאחר מספר ניסיונות נפל - כשל כוחו של אחד הצפרדעים, הוא צנח על הקרקעית ומת. הצפרדע השני לא התייאש והמשיך שוב ושוב, בכל כוחו, לנסות ולקפוץ החוצה. בסופו של דבר, ניתור גבוה אחד הנחית אותו על הקרקע, מחוץ לבור. חבריו הצפרדעים שפשפו עיניהם בתדהמה: "איך עשית את זה? מה, לא שמעת את הקריאות שלנו? אמרנו לך שאין סיכוי כי זה נורא עמוק!". בשפת הסימנים הסביר להם הצפרדע הזה כי הוא חירש... הוא לא שמע מה אומרים לו, ובטעות פירש את קריאותיהם הנרגשות כמילות עידוד. מה מוסר ההשכל בסיפור? ראשית - החיים והמוות ביד הלשון. מילה מעודדת למישהו שזקוק לה, יכולה להקפיץ אותו למעלה. שנית - כשמישהו שכבר נמצא "למטה", קל מאד לקבור אותו לגמרי עם מילים מייאשות ולסתום עליו את הגולל. למילים יש כוח אדיר, לכאן או לכאן. אדם פיקח צריך ללמוד להשתמש בהן בחוכמה כדי לעזור לסביבתו.

צ'יקולולו ../images/Emo124.gif

רק בגלל שממש בא לי לתת לך אז קבל
גדול. היום בבוקר קמתי קצת הפוכה עם מחשבות ומצב רוח לא נעים... החגים האלו.... "האוצר היקר שלי ,הדבר הכי קרוב לליבי ,מתוודעת לגבר אחר." כאב הזה, לצערי אני מכירה אותו ממש מקרוב וחווה אותו בימים האלה כל שניה... כל שניה שעוברת ואני נזכרת בנו או חושבת על איפה הוא עכשיו גורמת לי לכדור בגרון שקשה להרפות ממנו. אני יודעת כמה זה כואב וקשה אבל אנחנו חייבם לעצמנו להיות חזקים ומצד שני עלינו להתמודד עם זה כמו שצריך ולא לברוח... סומכת עליך שתמצא את השילוב של השניים ותמצא את השלווה במהרה.

העכביש2

New member
תשמע...

אתה פשוט כותב יפה...אין מילים.. תיאור רגשות בצורה יפה מאוד... אני מזדהה איתך...רגעים עצובים באים אבל חשוב לשמור על היצירה גם בזמנים כאלה...

מר קו23

New member
אחי אני יודע שזה קשה

אבל כמו שאני אומר הכל משמיים. אז תהייה חזק אח שלי ואני מאמין שהכל יהיה בסדר!!! "זה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס, פנים אנגליות ומעיל קצת משומש. ושירים מזכירים לי פנים, שאולי רציתי לשכוח. בטח קנית ת'תקליט שאהבתי נורא... אני אהבתי נורא......................" עברי לידר - זה תמיד אהבה http://mp3music.gpg.co.il/Lyrics/355.html

CHIKOLULU

New member
ואאלה..

הייתי חולה על "מר קו". תודה לך בכל אופן על ההיתעניינות. "הכל משמיים"? וואלה? איך לא עליתי על זה עד עכשיו?

מר קו23

New member
אני כבר רשמתי בחתימה שלי

" מי שמושך בחוטים תפסיק למשוך רק ממני...." חוץ מזה שזה אחלה שיר זה כל כך נכון יש כל כך הרבה שירים שאתה יכול להתחבר אליהם בכל מקרה ומקרה שיש לך..........

קצת אחרי כולם..אבל...

אני די חדשה פה אז מותר לי לאחר. אני מגיבה להודעה הזו מכיון שהיה לי מוזר לקרוא משהו שמתאר את תחושות הבטן שעוברות גם עליי. גם אצלי מדובר ב3 חודשים..הוא כבר הספיק לעבור הלאה ואני נשארתי עם הכאב הנוראי הזה בבטן. הוא ממשיך לצלצל פעם בכמה ימים ולמרות שאני מבטיחה לעצמי לא לענות,אני תמיד עונה...משוחחת איתו כאילו כלום. בסיומה של השיחה מתפרקת ובוכה.(גם אם זה רק לדקה או שתיים) לא מנחם אותי שהוא אומר שהוא מתגעגע אליי..מפני שבדיוק כמו שאתה הבנת שאין שום סיבה להמשיך יחד-כך אנו הגענו למסקנה הזו. גם האוצר שלי, הגבר שהיה היקר ביותר לליבי-התוודע למישהי אחרת.זה כואב,שורף,מאכזב,הכל יחד. אז אספתי את עצמי..אחרי זמן מה הבנתי שבכי,אבלות ומרורים לא יעזרו לי ולשכמותי...שצריך לארוז את השברים ולמצוא את האדם הנכון שידע לחבר את הלב הזה מחדש..והוא נמצא שם. צריך רק לחפש..הא, ולחייך! חיוך רחב וגדול יכול לעשות נפלאות. אני מאחלת לך להגיע למסקנה הזו כמוני,גם אם יקח לך עוד קצת זמן... שתלמד לאסוף את עצמך,שתזכה במהרה להיות שוב אוהב ונאהב.. מכיון שזהו הפיתרון היחיד..!!

למעלה