שורף בלב.

CHIKOLULU

New member
שורף בלב.

עכשיו ברגע זה היא מכירה מישהו אחר. היא מתלבשת לכבודו ,והיא אפילו לא יודעת איך הוא נשמע. האוצר היקר שלי ,הדבר הכי קרוב לליבי ,מתוודעת לגבר אחר. כמה שדיברנו על זה ,ועד כמה שנפרדנו תוך הבנה שכך זה עדיף ונכון ,זה שורף בלב. אין שום סיבה שנמשיך להיות יחד ,והפרידה היתה מעשה חכם ונכון. כבר 3 חדשים ,ואין בי ציפיה לכלום. לא לטלפון ולא למפגש ולא לחזור. ככה הדברים עובדים אצלי כשאני מקבל בהבנה את פני המציאות. משהו ברגש משתתק ,ונכנע לכוח המחשבה. עכשיו ,זה שורף. כאב שבא מן הבטן אל חלל החזה ,מכביד על הנשימה ולוחץ. מנסה לנגן ,ליצור ,להתבטא ,לשחרר ,מאומה! אני מניח לעצמי לשקוע קצת אל הכאב ,להכיר בו ,לא לפחד מן התחושה שמשתלטת , להתמודד... זהו.

סופה10

New member
../images/Emo201.gif

כהן אני כ"כ מבינה אותך אני כ"כ פוחדת להרגיש מה שאתה מרגיש לא פוחדת שאני בורחת מזה אבל הכי רע יהיה לי לדעת שהוא עם אחרת זה יכאב לי ואני מנחשת מה אתה עובר טוב שאתה מנסה להיתמודד עם זה. אני רק מאחלת לך את כל הטוב בעולם ושאהבה חדשה תבוא ותחליף את הכאב ברגש מתוק.

CHIKOLULU

New member
את מתוקה סופונת..

תודה על החיבוק ,אני מאמץ אותו חזק חזק....

CHIKOLULU

New member
קרעת אותי!!!!!!!!!

איזה קטע! לא שמתי לב ,לא ראיתי את האותיות הראשונות....

טל205

New member
לא קל

לפעמים אתה שוקע בדימיונות, לפעמים מקום שהייתם ביחד מזכיר... קשה מאוד.. 3 חודשים זה די טרי מקווה שתעבור את זה בשלום ובקלות..

CHIKOLULU

New member
תודה טל.

בשלום ,בטוח. בקלות ,אפשר לומר שזה יחסי. כעת רווח לי...

c o h e n 8

New member
עכשיו האקסית שלי התקשרה....

אחריי 7 חודשים וסיפרה לי שהיא טסה לדרום אמריקה....בדיוק שחשבתי שהתגברתי עלייה.... :(

c o h e n 8

New member
משהו שכתבתי...

אחרי כל הזמן שעבר כל הכאב שחלף באת והזכרת לי למה הלכת לאן ברחת שלא אהבת ואני רק חייכתי במבט שלא השאיר לך ברירה אלא לברוח שוב לארץ רחוקה הרחק ממני אולי אליו שאהבת נותר לי לכתוב אלייך ולשקוע בדממה בשקט ובשלווה, אל הכאב חזרה אל רגע ששכח, אל געגוע שדעך... לשקט... לדממה... נשימה שנעתקת, נעצרת בבטן לא מצליח לנשום, פינה קטנה בלב שחשבתי שסגורה נפתחה לרגע ופרצה בסערה את כל החומות שבניתי סביב זכרון אחד ישן וגעגוע נושן שהשארת לי מזמן אני רוצהלשכוח אך לא יכול עכשיו אחריי משמע קולך, אחריי השיחה שהחזירה לי את כל הרגעים שמזכירים לי אותך... יניב כהן.

sweet pain1

New member
מקסים...

והנה למה זיכרון לא תמיד טוב.... לפעמים צריך לעשות Delete.... בהצלחה גם לך.

sweet pain1

New member
../images/Emo24.gifלהתחלות חדשות

אין לי מושג איך הגעתי לפורום הזה, אבל מה שחשוב זה שאני כאן להבין ולא ממש משנה איך ולמה.. הכותרת של השרשור צדה את עיניי "שורף בלב" החלטתי לבדוק למי שורף ולמה.. חשתי הזדהות עמוקה, לא מעט פעמים יצא לנו לסיים קשר כי זה לא מתאים אך יחד עם זאת סיום הקשר מעולם לא נתן אור ירוק שאחר ימלא את החסר... קשה להשלים עם העובדה שהחצי השני יעשה את אותם דברים שחלקנו יחד עם מישו אחר.. שיהיה מי שיצחק ממנה, יחבק אותה, יאהב אותה. מאחלת לך שהשנה החדשה תביא איתה ריגושים חדשים, כאלה שיגרמו לך להמשיך הלאה מבלי להתסכל לאחור.

CHIKOLULU

New member
אין שום רע...

להסתכל אחור ,בייחוד שיש זכרונות יפים. אבל גם כשאין ,אני אישית למדתי מזה לא מעט ,מלנתח דברים שקרו. תודה בכל אופן ,וברוכה הבאה.

sweet pain1

New member
זכרונות נעימים זה תמיד טוב..

אבל לא תמיד התת מודע שלך מפרש אותם נכון.. אני עד היום נזכרת באקס שלי <עברו שנים> כל מקום שאני מטיילת בו, כל שיר שאני שומעת, כל בושם שאני שמה/מריחה... זה אולי נעים להיזכר אבל עמוק בפנים הגעתי למסקנה שזה יותר מעיק מאשר תורם.. לפעמים צריך לסגור את הזכרונות בתיבה ופשוט לתת לנשמה לזרום למקומות חדשים. בהצלחה :)

CHIKOLULU

New member
מעניין...

שמעתי לא מעט אנשים משתמשים במשפט כמו שכתבת: "לזרום למקומות חדשים". את היית יוצאת עם מישהו כשבתוכך את עדיין לא פנויה רגשית ,בתקווה ,שזה ישחרר משהו אצלך? ב. אם כן ,אז האם היית משתפת את החור החדש בעובדה ,שזה כך ,ושבעזרתו את מנסה "לסגור" משהו ישן ולהמשיך הלאה.

sweet pain1

New member
תראה...

לצאת עם אחר כשאתה מלא רגשות לאקס מראה על משו שיקרי... לא רק שאתה משקר לעצמך אלא גם משקר לסובבים אותך, נותן למישו הרגשה שאתה שלו כשאתה ממש לא.. אבל.. אני מאמינה שיש שלב בנתיים ולזה רציתי שתנסה להגיע.. שלב בו אתה מנותק ריגשית, שלב בו אתה יכול להתחיל לחשוב על לחבק מישי אחרת, ועל כן אני אומרת שבכדי להגיע למצב כזה אתה צריך לסגור את הזכרונות בתיבה ולנסות לנטרל את המחשבות.. תמיד הם יבצבצו <וזה בסדר> אבל לפחות בתקופת ההחלמה כדאי לשכוח בכדי שתהיה לך האפשרות להמשיך הלאה.

CHIKOLULU

New member
כשאתה מלא רגשות לאקסית...

לא נראה לי הגיוני לאפשר למישהי אחרת את ההרגשה שאתה שלה ... אני אחרי שלב הביניים...

sweet pain1

New member
שלב הביניים...

מבחינתי הוא השלב שבו אתה נטול רגשות ולא ממש נראה לי ששם אתה נמצא... מהו שלב הביניים עבורך?

CHIKOLULU

New member
להבין את השלב...

בו אני נמצא ידרוש יותר ממס' משפטים וגם זה לא המקום. רק אומר ,שההשלמה עם הפרידה היתה הרבה לפני שקרתה. אחרי שהיא קרתה תכל'ס ,התחיל שלב ההתמודדות המעשית. תכל'ס ,להיות לבד. אני יודע שכיום אני מעוניין בקשרים לשם עניין. לא מחפש חברה או בת זוג מלכתחילה ל"קשר רומנטי". אני גם יודע שלא אמנע מעצמי להתאהב או להיקשר אם יהיה לזה ביטוי פנימי אמיתי.

למעלה