שורה 1A, להתפקד!

avivs

New member
איתך, ברור שאיתך!

צרחנו שם כמו שצריך. טורי גם הסתכלה עלינו המון (אולי כי עמדנו כל הזמן והסתרנו לה את אלה שמאחורינו
) אבל היה ממש נחמד להעביר איתך את ההופעה!

shiray

New member
כסא 36...

האמת שהייתי באזור קצת לא משהו בשורה... מימיני היו 2 חברות של חברה שלי (שאני חייבת לה כ"כ כ"כ!!! שתהיו בעניינים- הכרטיס המקורי שלי היה לשורה 1, ואז גיליתי שזו 2 בגלל השורת 1A, ופתאום חברה שלי מהתיכון, שלפני שבועיים רק גילתה שטורי מופיעה, והייתה די בטוחה שהיא לא תגיע בגלל שהיא כבר המון זמן לא מקשיבה לה, קנתה כרטיס לדשא יום לפני ההופעה... ואז פתאום היא יושבת בדיוק לפניי!!! אז המדהימה הזאת החליפה איתי בגלל שהיא ידעה כמה זה חשוב לי!), שבהתחלה נראו מתלהבות כאלו, אבל כמעט כל הזמן הן ישבו... רק ממש בקרוסיפיי נגיד הן קמו... ומשמאלי היו 2 לסביות שבהתחלה קצת התעצבנו עליי וביאסו לי את הצורה (כי כשעמדתי הסתרתי להן את טורי, אבל אז גיליתי שאם אני עומדת ממש קרוב לכסא זה בסדר...), וגם עישנו בהופעה... מזל שלא היה אכפת לי בשיט! זה ביאס אותי בול לשניה ואז נכנסתי לגמרי להופעה ולא היה אכפת לי מכלום. חחח ואז בוויטרס 2 הלסביות באו אליי ואמרו שהשיר בשבילי ובזכותי, אז נראה לי שהן סבבה איתי עכשיו :)

אני חושבת שישבת ממש קרוב

לחברות ממש טובות שלי [אחת מתולתלת בובה עם חיוך מקסים כזה וחברה שלה, גם מתולתלת, כהה יותר] אבל אין מצב שהן לסביות
.... חחחח peace, bitch!!!

shiray

New member
הן לא היו מתולתלות

לשתיהן היה שיער קצר, ולא ראו שום תלתלים... והאמת שיכול להיות שסתם עשיתי פה הכללה, ואני אחטוף על הראש (סתם נו, לא שיש באמת משהו רע בזה!), פשוט די נראה לי כי הן היו ממש קרובות וזה...

Applebite

New member
מה זה משנה שהן היו לסביות (או לא)?...

זה לא שאת תראי אנשים ותגידי עליהם "ישבו לידי שני סטרייטים..."
ואני רוצה בהזדמנות זו להגיד שאני ממש שמחה שבסוף ישבת בשורה הראשונה ראשונה, ראיתי אותך בזמן ההופעה ושמחתי שלמרות שנאלצתי לגרש אותך (סליחה
אבל משום מה אני לא מתחרטת ממש...
), עדיין ישבת בשורה הראשונה באמת

shiray

New member
חחח כי טורי אמרה שהיא אוהבת אותך ושימשיכו ככה

ואל תדאגי על הגירוש, הבנתי לגמרי. פשוט היה לי מוזר שהיו כמה פנויים באמצע וקיוויתי שאולי מישהו לא קלט שזו ממש שורה ראשונה (אחרי שחברות של חברה שלי ישבו לי במקום, כי הן היו בטוחות שזה 1A... והיו כאלה שראיתי שחשבו שזה בגוש א'...)

shiray

New member
אופסי אני 37

חח עכשיו קלטתי לפי ה33-34, ואז היו 2 החברות של חברה שלי...

sephia

New member
מחפשת את אלו שהיו לשמאלך..(אני הייתי מאחורייך

אשמח לכל עזרה שהיא

killerit1

New member
טוליפ../images/Emo13.gif

כל מה שאני יכולה להגיד זה שישבת יותר מדי!!!!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo12.gif

מישהו יכול להסביר לי את עיניין השורות..? איך החלפתם כרטיסים לשורה הראשונה? [לצערי לא הייתי בהופעה, רק שמעתי שהיה איזה קטע עם שורה ראשונה ברגע האחרון..
ואשמח להסבר.
]

לא כולםO:

ליהוני, קאיה ושאר הלזביות[נו, אני לא הייתי איתם בזמן קבלת הכרטיס] הוא אמר-"יו, גייז. הפות שלכם הולך להתמלא בדשא בזמן ההופעה?" ואז הם אמרו לי-"הל, יס
" והוא אמר להם-"נוט אנימור!" זה ממש כמו סינדרלה, רק שיהוני שחור

|אחתמהלזביות|

הוא פשוט ניגש אלינו, שאל אם אנחנו יושבים על הדשא, השבנו לו שכן, והוא אמר "נוט אנימור" וחילק לנו כרטיסים מערמה שהייתה לו ביד לשורה הראשונה.

aruna

New member
לפי העובדה שמרבית המשתדרגים היו ב-M&G...

לדעתי, טורי בחכמתה הרבה שמרה את השורה הראשונה לאוהדים שלה. שמעתי שמועה מאחד השורה שאמר גם שהיתה שמועה שזה כבר קרה בעבר. אבל בעיקר בהתחשב בכך שהשומר ניגש אחד אחד לאנשים שהיו במפגש באחה"צ, והציע להם להחליף את הכרטיס (אני במקרה הייתי הראשונה), נדמה לי שפשוט מדובר בתכנית חכמה מאד. תחשבו - באופן הזה כל האוהדים והאוהבים היו בשורה הכי ראשונה, קיבלו ונתנו המון אנרגיה, וזה ללא ספק משפיע לטובה על כל הקהל ועל כל ההופעה. מה שנקרא - win win situation...

killerit1

New member
זה לא היה ככה אצל כולם..

גם אני ולירון היינו במיט אנד גריט, אבל הוא לא ניגש אלינו.. אנחנו פשוט לא עזבנו אותו עד שהוא נתן לנו כרטיסים.. (טוב בשלב מסוים הרבה אנשים שמעו שהוא מחלק כרטיסים כאלה אז נדבקו אליו עשרות אנשים.. מסכן), בכל מקרה, היינו מזליסטיות מספיק כדי להיות מהראשונות ששמעו על כך, ובגלל היותיינו כאלה נערות חינניות קיבלנו כרטיס למקומות הכי הכי הכי טובים!!!! באותה הזדמנות אני רוצה גם לציין שבהדרן אני הייתי הכי קרובה לטורי מכל הקהל באמפי כי זכיתי לעמוד על מדרגה ממש גבוהה שאף אחד אחר לא הצליח להתקרב אליה

מי שהכי רצה הכי התעקש והכי קיבל,

זה כמו שאני אמרתי לו כשהוא אמר שתכף כולם יבואו או שכולם רוצים. שהוא רואה שכולם יושבים ורק אנחנו פה. אז כנראה שאנחנו הכי רוצים, לא? [אל תתעצבנו, נו
]

למעלה