שורה 1A, להתפקד!

bentosi

New member
מאי

היי מאי, ראית את התמונות שלי שצילמתי אותך לפני ההופעה על הבמה לבד? שלחתי לך מסר ולא הגבת...

אמאלה ../images/Emo9.gif

התלתלים האלה זה חדש, כל מי שהכיר אותי וראה אותי שם אחרי הרבה זמן שלא נבהל
אבל כן
התלתלים והשורשים
היה כיף איתך מותק!!! כמעט יותר מעם מיכל - לפחות את בגובה שלי
LOL ופיונה.... אוח, כ"כ.

killerit1

New member
טוב נכנעתי ללחץ!!!!

הנה אני כאן.. (מיכל, הקטנה.. ישבתי בכסא 26A , ליד לירון המתולתלת ומאי המשוגעת) לירון!!!! מה פשר ההערה הזאת? "היה איתך כיף מותר!! כמעט יותר מעם מיכל- לפחות את בגובה שלי" מה חשבת לעצמך? שאני לא אבוא לכאן ואראה את הדיבורים הזדוניים שלך מאחורי גבי?! גם כן חברה..

חחחחחחחחח

גם כן "פורומים זה לא לרמה שלי"
היא חוזרת, ובגדול
מה, תעמדי על כיסא או משהו!!!!!! [
נראה אותך באריק ברמן על ווינסטון אדום... ותסטו קצת מהמסלול שלכם היום לכיוון פה, משעמם לי
]

בשמי ובשם הכוסית שישבה לידי -

יבורך קווין לטיפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואיפה הייתי זה במסרים, וזה לא מסנוביזם, זה מפאדיחות על

black crow

New member
אני חופית!../images/Emo24.gif

אני ישבתי בשורה המדוברת, יחד עם גליה בצד ימין כסאות 13 ו-14 אוהבת אתכם, כל כך נהנתי אבל עדיין מקפצת על עננים אז לא יכולה לשתף בחוויות אם למישהו יש תמונות אשמח למייל במסרים ונשתמע אוהבת עד מאוד, את טורי ואת כולכם חופית

boy for pele

New member
יאללה, איך אני אוכל את עצמי...

שלא נכנסתי מוקדם כדי לקבל מקום בשורה הזאת

black crow

New member
רומן!

אחרי שקיבלתי את הכרטיס לשורה הראשונה חיפשתי אותך לתת לך את הכרטיס שלי לגוש ב', חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי! אמנם לא היה לי כרטיס כזה טוב אבל לפחות לא היית על הדשא, בפעם הבאה תשאיר מספר פלא' אבל לא נורא העיקר שנהנית חופית

Vivi Sparrow

New member
מתפקדת

אם מדובר בשורה הראשונה-ראשונה, ישבתי [או, יותר נכון, רקדתי כמו משוגעת] בכסא 11. זה שמשמאלי ישב בכל ההופעה ולא היה מוכן להתחלף איתי, כי כשעמדתי במקום שלי בקושי ראיתי את חצי הפרצוף של טורי כי הכנף הסתירה, אבל בישיבה ראיתי אותה מצוין. זה לא היה כל-כך נורא כי כשהתכופפתי ראיתי שטורי מסתכלת לי בעיניים ומחייכת אליי, כי הייתי כמעט האדם היחיד בשדה הראייה שלה משם, והרגשתי שהיה ביננו קשר, עד כמה שזה נשמע מופרך. הרגשתי שאני שרה לה והיא שרה לי, והרגעים האלה היו שווים את ה-400 ש"ח, זה עשה לי את היום/השבוע/החודש/השנה/החיים [מחק המיותר]. חוץ מזה, יש לי עוד הרבה להגיד על ההופעה אבל זה יתיש אותי ואתכם אז אני אחסוך ואגיד בקצרה שדיי חימם את הלב לראות שיש קהל מעריצים ישראלי גדול, והאווירה בהופעה בכלל ובקדמת הבמה בפרט, הייתה מחשמלת. Go Toriphiles!

aruna

New member
אהה... את המתרקדת כמו משוגעת ;)

איך כיף היה לראות אותך נהנית ככה! כולך גרופית צעירה ומשוגעת :) :) :) מימינה לויויספארו ישב סער אחד נחמד מאד שהגיע מירושלים - נראה לי הוא לא קורא בפורום. אני ישבתי לימינו (היידי) בכסא 9. מימיני ישבה מישהי שנראתה לי רצינית או משועממת או מתרגשת-ולא-יכולה-לרקוד או לעמוד... ישבה לבדה קצת מסכנה - קיוויתי שאחד השירים עוד יקימו אותה על הרגליים. מקווה שנהנתה מבפנים. ישבתי בלא מעט שירים כי - כפי שכתבה ויויספארו - כך הייתי יכולה לראות את הפנים שלה. בגלל שכנף הפסנתר בדיוק חצה את הפנים של טורי, והנצנצים שלה השתקפו בפסנתר, לעיתים דמיינתי אותה איזה ייצור חייזרי-קסום מסוג אחר לגמרי, חצי אנושי חצי פסנתר... והמוזיקה זוהי הפנים שלה :) (סתם הגיג הזוי מהזווית החגיגית). אבל באמת - בהדרן זה היה הכי כיף. שורה 1A זכתה להגיע גם לשורה 1A מול המלכה. (ואז נדחפו גם עוד כמה מאחורה - אבל צריך לתת... אחרי הכל, זו קארמה טובה לחלק את הברכות גם הלאה).

TomeRatz

New member
שמעת מאי? את צעירה :)

ואני לתומי חשבתי שאנחנו זקני השורה...

aruna

New member
:)

יכולה להתחרות איתכם על תואר זקני השורה. אבל לא - אנחנו היינו בצד השני של השורה... מצד ימין. אבל נדמה לי שראיתי אתכם - איזה איש גבוה מנפנף בידיים ;)

Vivi Sparrow

New member
שלום להיידי מכסא תשע D:

אני מוחמאת מלשמוע שהייתי פחות מטרד ויותר היה כיף לראות אותי "מתפרעת" [. . . ?]. באמת נתתי לעצמי לזרום ולהנות מההופעה כי זו הייתה הזדמנות של פעם בחיים, ולא נראה לי שהייתי סולחת לעצמי אם לא הייתי רוקדת או שרה את המילים. זה גם לא נראה לי אפשרי להשאר אדיש כשמולך מנגנת טורי איימוס אמאגניבה שמגובה על-ידי ג'ון אוונס ומאט צ'מברליין [שאני אוהבת עד מאד], וגם הגיטריסט החדש, דניאל [?], היה טוב. בהקשר הזה, אני לא זוכרת את הבחורה מכסא 8 [אולי זה באמת בגלל שהיא לא רקדה או צרחה את המילים], אבל גם אני מקווה שנהנתה. <שחרורקיטור> [ברשותכם] ההדרן היה נהדר, אבל נתקע מולי איזה ערס-מאבטח שהסתיר לי את טור'וש והפריע לי לרקוד, וחשבתי שהיא תעשה את Liquid Diamonds כמו שהיא עשתה בסאונדצ'ק, אבל לאאא היא לא שרה אותו! ותכננתי לבקש ממנה אותו בM&G שבסופו של דבר לא הגעתי אליו, ובלילה היא ברחה למעריצים שחיכו לה, כי היא חותמת "רק באור יום" מה זה התירוץ הזה "כי לילה"? יש תאורה, יש מאבטחים ויש גם מעריצים שלא יכלו להגיע בצהריים ומתים לפגוש את המלכה. מה גם שלפני הקטע הזה, אני ועוד כמה אנשים חיכינו ליד העליה לבמה ול"אנשי הבטחון" היה משעמם אז הם החליטו לנסות לנפנף אותנו ברשעות, בטענה שאנחנו "מפריעים לפינוי של הציוד", ובכלל עמדנו בצד ולא הפרענו בכלל להובלה של ההגברה או הפסנתרים או כל דבר אחר, כולם שם היו מרושעים, חוץ מהאבטחות שהיו נשמאמיות אבל לא יכלו לעזור לנו. ובערך כל בנאדם שלישי מישש את המקל המאמם שקיבלתי ממאט. הוא סדוק מלא פיצוצים ואם הוא היה מנגן איתו עוד שיר אחד הוא בטח כבר היה נשבר. סמיילי עצוב לכל הפסקה הזו ): </שחרורקיטור> אז כמו שהתחלתי להגיד קודם, ההדרן היה נהדר, והיא הוסיפה את Secret Spell, שבכלל לא היה בסטליסט! או שהיא באמת נהנתה מאיתנו, או שהיא רצתה לפצות על הזמן שהקהל הישראלי חיכה לה [ואני מדברת על 15 השנים שהיא "דילגה" מעלינו, לא על העיכוב שהיה בתחילת ההופעה. יואו, זה היה קצת מפדח שהקהל מחא לה כפיים משהו כמו חמש פעמים והיא פשוט לא יצאה!]. אם היא הייתה שרה את Sugar או iieee או Liquid Diamonds או Concertina הייתי יכולה להיות ממש בהיי, אבל קיבלנו את Mr. Zebra ואת Bouncing off Clouds ואת Black Dove וכמובן את המלצרית המתוסכלת, בין יתר השירים המקסימים, ככה שאי אפשר שלא היה לצאת מרוצים מההופעה הזו. אני שמחה שהיא שרה הרבה מהישנים שלה, למרות שהיא כבר בתקופה אחרת והרבה השתנה מאז שהיא כתבה את השירים האלה. בקיצור, היה מהנה ואני מקווה שנזכה לראות אותה שוב בארץ. אני מצרפת לפוסט תמונה שצילמתי, כדי להראות את טורי והכנף המסתירה [יואו, בוסנדורפר!!1 עמדתי למות כשראיתי אותו במציאות, הוא כל-כך יפה!]. דרך אגב, היא לא ביקרה בירושלים? הגיוני להגיע לישראל ולא לבקר באתרים קדושים, או אפילו סתם להסתובב בדיזנגוף סנטר?

aruna

New member
שווה להקשיב לראיון איתה

ב-ynet נדמה לי יש את הוידאו של המסיבת עיתונאים של טורי, וביוטוב יש עוד כמה קטעים. היא הזכירה שם שבפעם האחרונה שהיתה בארץ היא ביקרה בירושלים, ושזו היתה חוויה חזקה. אבל שהפעם, כשיש לה ילדה בת 6, הבילוי יהיה מאד שונה, ולמעשה לפי מה שטאשיה רוצה. לגבי הלילה, אור יום, פאות, מאבטחים וכל שאר הירקות הטריוויאליים שהוזכרו בכל מיני מקומות כאן בפורום :) תשמעי - לדעתי, כולנו יצאנו גדולים. זו היתה הופעה ענקית, עם המון אהבה משני הצדדים. טורי אוהבת את האוהדים שלה, ועושה המון למענם. והיא פשוט שתתה את האהבה שחזרה אליה. אני ממש מרגישה מבורכת - ונראה לי שעל חוויות כאלה פשוט נותנים למוח לשכוח את המטרדים הקטנטנים ;) הכל, אבל הכל בא על מקומו. מאחלת לכל אחד לחוות הופעה ואמן ברמה של מה שחווינו! blessed by bliss :)

avivs

New member
כיסא 24! אמצע!

מצדי ישבה דנה ועוד מישהי שאני לא יודע את השם שלה, אבל הייתה ענקית! צעקנו כל ההופעה והיה ממש כיף איתה.

איתי או עם הבלונדה? ../images/Emo9.gif

היה שולט. כפרעליך. חוצמזה שרק לך מכל מי שהיה שם היה כיסא יותר טוב משלי אז אני לא ממש אוהבת אותך
חחחחחחח אוף אני רוצה עוד פעםםםםםםםםםםםםםם

למעלה