שלום להיידי מכסא תשע D:
אני מוחמאת מלשמוע שהייתי פחות מטרד ויותר היה כיף לראות אותי "מתפרעת" [. . . ?]. באמת נתתי לעצמי לזרום ולהנות מההופעה כי זו הייתה הזדמנות של פעם בחיים, ולא נראה לי שהייתי סולחת לעצמי אם לא הייתי רוקדת או שרה את המילים. זה גם לא נראה לי אפשרי להשאר אדיש כשמולך מנגנת טורי איימוס אמאגניבה שמגובה על-ידי ג'ון אוונס ומאט צ'מברליין [שאני אוהבת עד מאד], וגם הגיטריסט החדש, דניאל [?], היה טוב. בהקשר הזה, אני לא זוכרת את הבחורה מכסא 8 [אולי זה באמת בגלל שהיא לא רקדה או צרחה את המילים], אבל גם אני מקווה שנהנתה. <שחרורקיטור> [ברשותכם] ההדרן היה נהדר, אבל נתקע מולי איזה ערס-מאבטח שהסתיר לי את טור'וש והפריע לי לרקוד, וחשבתי שהיא תעשה את Liquid Diamonds כמו שהיא עשתה בסאונדצ'ק, אבל לאאא היא לא שרה אותו! ותכננתי לבקש ממנה אותו בM&G שבסופו של דבר לא הגעתי אליו, ובלילה היא ברחה למעריצים שחיכו לה, כי היא חותמת "רק באור יום" מה זה התירוץ הזה "כי לילה"? יש תאורה, יש מאבטחים ויש גם מעריצים שלא יכלו להגיע בצהריים ומתים לפגוש את המלכה. מה גם שלפני הקטע הזה, אני ועוד כמה אנשים חיכינו ליד העליה לבמה ול"אנשי הבטחון" היה משעמם אז הם החליטו לנסות לנפנף אותנו ברשעות, בטענה שאנחנו "מפריעים לפינוי של הציוד", ובכלל עמדנו בצד ולא הפרענו בכלל להובלה של ההגברה או הפסנתרים או כל דבר אחר, כולם שם היו מרושעים, חוץ מהאבטחות שהיו נשמאמיות אבל לא יכלו לעזור לנו. ובערך כל בנאדם שלישי מישש את המקל המאמם שקיבלתי ממאט. הוא סדוק מלא פיצוצים ואם הוא היה מנגן איתו עוד שיר אחד הוא בטח כבר היה נשבר. סמיילי עצוב לכל הפסקה הזו ): </שחרורקיטור> אז כמו שהתחלתי להגיד קודם, ההדרן היה נהדר, והיא הוסיפה את Secret Spell, שבכלל לא היה בסטליסט! או שהיא באמת נהנתה מאיתנו, או שהיא רצתה לפצות על הזמן שהקהל הישראלי חיכה לה [ואני מדברת על 15 השנים שהיא "דילגה" מעלינו, לא על העיכוב שהיה בתחילת ההופעה. יואו, זה היה קצת מפדח שהקהל מחא לה כפיים משהו כמו חמש פעמים והיא פשוט לא יצאה!]. אם היא הייתה שרה את Sugar או iieee או Liquid Diamonds או Concertina הייתי יכולה להיות ממש בהיי, אבל קיבלנו את Mr. Zebra ואת Bouncing off Clouds ואת Black Dove וכמובן את המלצרית המתוסכלת, בין יתר השירים המקסימים, ככה שאי אפשר שלא היה לצאת מרוצים מההופעה הזו. אני שמחה שהיא שרה הרבה מהישנים שלה, למרות שהיא כבר בתקופה אחרת והרבה השתנה מאז שהיא כתבה את השירים האלה. בקיצור, היה מהנה ואני מקווה שנזכה לראות אותה שוב בארץ. אני מצרפת לפוסט תמונה שצילמתי, כדי להראות את טורי והכנף המסתירה [יואו, בוסנדורפר!!1 עמדתי למות כשראיתי אותו במציאות, הוא כל-כך יפה!]. דרך אגב, היא לא ביקרה בירושלים? הגיוני להגיע לישראל ולא לבקר באתרים קדושים, או אפילו סתם להסתובב בדיזנגוף סנטר?