שוק הכרמל

Pleas Die

New member
שוק הכרמל

פשוט לא מצאתי מידה קטנה, גם אם הייתי רוצה. אני מלאה מאוד, ויש לי חזה יחסית גדול (D), אני בת 16 וחצי ורוצה להתלבש כמו אחת.. בשוק הכרמל מצאתי המון המון חולצות (קניתי 5 רק כי לא הייתי עם אמא ונגמר לי הכסף) מכלמיניי סוגים שפשוט יושבות לי מושלם על הגוף. מומלץ.

DREAM111

New member
היי והרוכה המצטרפת

אכן בשוק אפשר למצוא מלאן דברים ולא רק בשוק הכרמל. כבר נאמר לא פעם בפורום שבשוק הפשפשים ובשוק ראש העין ובעצם בכל שוק אפשר למצוא דברים במידות שלנו. תתחדשי ותהני.

../images/Emo45.gif

השוק מקום נפלא לחולצות בכל המידות/גזרות/צבעים. אני תמיד מאבזרת את עצמי בטישירטס כשאני באחד מהשווקים. זה ייתרון אדיר כשברשתות מוכרים חולצות מכוערות [והן מכוערות...] ב50 שקל כשבשוק אני אמצא חולצה חלקה בכל צבע שארצה וגזרה, 5 ב-50.

קהלון

New member
אני כל שבוע בשוק הכרמל

ובחיים שלי במשך 10 שנים אפילו יותר לא מצאתי שתואם למידות שלי תגידו לי איפה אתן קונות בכרמל חולצות בצעים גיזרות והעיקר במידה???????????????????????????אשמח לדעת-אני אקנה את כל הבסטה זה פשוט לא נשמע לי הגיוני ממתינה לתגובות תודה וערב נפלא

...אני בסה"כ...

L-XL בחולצות [תלוי בתפירה, יותר מאשר במידה]... אז לא יותר מידי קשה לי למצוא. אני קונה "במשקל"

polegra

New member
אני מוצאת ואני מידה גדולה +++

במתאים לי אני מידה 6 במידות הגדולות! כרגע אני מוצאת בעיקר ב2 מקומות בשוק בצלאל שהוא ממש צמוד לכרמל יש את הפלאפל במרכז השוק ממש מולו יש חנות שמביאה טריקו וטרנינק לרוב אבל גם דברים יותר ייצוגיים ואני לא קונה שם את המידה הכי גדולה! ויש ממשן בחנות ליד הפלאפל חולצות של פרוט אוף דה לום במידה שלי! צריך מזל סבלנות ולנבור..כי שוק זה שוק אין מה לעשות טלי

למעלה