שוקל לנסוע אך...

סליחה שלקח לי כל כך הרבה זמן לענות

אבל אני כאן על ויזת תייר. יפן עושה את זה מאוד קשה להשיג ויזת תרבות בשביל קנדו. זה כמעט בלתי אפשרי. ולגבי איך אני מתקיים? קרעתי את עצמי בעבודה במשך שנה כדי לחסוך כסף בשביל הנסיעה הזו. כי לא זול פה. כן, אני יודע איפה לאכול, איך להסתובב, אבל עדיין, לא זול פה.

GnomeBubble

New member
תראה

נראה לי שאתה בעצם ענית לעצמך לשאלה הזאת. אמרת קודם שאתה אוהב יפניות נכון? אני מניח שזה אומר שאתה לא שולל בחורות ישראליות, אבל אתה עדיין מעדיף יפניות - נכון? אני אישית לא בקטע של להעדיף משהו ספציפי ואני אוהב את כולם (או בעצם כולן) באותה המידה, שלום עולמי וכל זה, אבל כפי שאתה רואה יש אנשים שיש להם העדפות, ויש כאלה בטח גם ביפן, וגם אצל המין השני. אז יכול להיות שיש יפניות שמעדיפות יפנים, אבל כדי לפצות על זה אולי יהיו גם יפניות שמעדיפות ישראלים.
עכשיו ברצינות, אין לי נסיון עם יפניות. יש לי נסיון עם סיניות, אבל זה בטח לא אותו הדבר, אז אני אסתום את פי בכל מה שקשור לנסיון אישי. מנסיון עקיף אני יודע שיש הרבה זוגות מעורבים יפנים-ישראלים, אז זה כנראה אומר שהם בכל זאת לא כל-כך סגורים. מצד שני, ופה אני גם יכול להשתמש בנסיון הסיני שלי - יש עניין משמעותי של מגבלת שפה, בדיוק כמו ש-sinister dragula אמר. אני מדבר על חוסר הבנה כמעט מוחלט אם אתה לא יודע יפנית. עכשיו, זה יכול להספיק למה שנקרא צרכים בסיסיים אם זה כל מה שמעניין אותך, אבל אני משער שאם אתה נוסע עד ליפן אתה מחפש מערכת יחסים קצת יותר עמוקה, לא? וכשכל מה שאתה יודע להגיד לחברה שלך ביפנית זה "אני אוהב אותך" זה נהיה נדוש די מהר...
עכשיו אני לא באמת יודע איך לתת לך עצה. אני לא מכיר אף אחד שיצא ליפן במיוחד בשביל הבנות. אני כן יכול לומר לך שהבסטות, אפילו אם זה יהיה חוקי ושווה את זה, זה לא המקום בשבילך, כי קהל היעד שלך יהיה יותר מבוסס על גברים שיכורים. אם אתה רוצה משהו מתאים יותר, נסה לחסוך כסף בארץ (או במקום אחר בחו"ל אם יש לך אפשרות חוקית לעבוד שם) וללכת ללמוד יפנית בבית-ספר לשפה ביפן. תקבל ויזה יותר ארוכה, ותלמד באותה הזדמנות גם שפה, מה רע? אז

למעלה