|שו'קו||סנילי| ;;

BiDriL

New member
|שו'קו||סנילי| ;;

שרשור בייסים של חברות הפורום באיחור אופנתי

שלי..

אני אוהבת אותו.. אין עיינים פה וכו' אם באלכם לעשות עליו דולי בשמחה=] סליחה על השער שיש איתו בקובץ..

the queen zohar

New member
טעלי, תנמיכי את הצאוור../images/Emo168.gif

הוא לא ראליסטי במיוחד(אלא אם היא ג'ירפה וומן)

זה דווקא ממש יפה ככה><

ממש אהבתי את הבייס^^ חסרות לה פנים, אהל היא יפה, מיוחד כזו^^ נראית כמו "בייס אומנותי" לתרגולי שיער או משהו^^

8ar8ie

New member
לא מוגזם:\?

מימין- הראש של הדולי שלך משמאל- הראש של הדולי של פינקלנד ליד הראש של הדולי מפינקלנד- העין השמאלית שלך. זהה לא?:\

GalGul000

New member
זה יותר מהשראה.

העין זהה לגמרי. ובכלל, הכל אותו דבר. יש הבדל בין השראה לבין העתקה. אבל זאת רק דעתי.

shmeksit

New member
יודעות מה..

תחשבו שהעתקתי זה כבר לא מעניין אותי זה היה הראשון שלי ואני לא ידעתי איך לעשות ולקחתי השראה ממנו מה אסור?! וגם הראשים לא זהים בכלל אולי רק העין אבל תסתכלו בכללי.. נימאס לי שכל פעם חושבים שהעתקתי את הבייס אבל אני לא, אני כבר חצי שנה בפורום ואני יודעת שאסור להעתיק אז תפסיקו עם זה.. הכל נכתב ברוח טובה..

8ar8ie

New member
כמה דברים.

באמת שזה לא מכוונה לתקוף אותך. ולא בא לי להגיד שהעתקת את הבייס... אבל יש חלקים שרואים שהעתקת פיקסל פיקסל... אני מבינה שזה מנסיון ללמוד הצללות וזה וגם אני עושה את זה... אבל אחרי זה אני מוחקת:| או לפחות לא מפרסמת... כי אני מחשיבה את זה כהעתקה... פעם הבאה פשוט אל תפרסמי דבר כזה. כי זה לא השראה... השראה זה לקחת רעיון, לא להעתיק חלקים... הכל נכתב ברוח טובה... כמובן זו רק הדעה שלי ולא הייתי שמחה אם היו מעתיקים עיניים מדולי שלי

GalGul000

New member
מדהים ../images/Emo9.gif

נמנמ. בקושי רואים את ההצללה... תעשי הבדלים קצת יותר גדולים בפלטה לדעתי. (לא רציני.. קצת להבליט את ההצללה.)

למעלה