שופך!!!

bennyrozen

New member
שופך!!!

זה לא להאמין ממש רק לפני כמה שנים ביקרתי פה בפורום הזה ועכשיו אני נמצא במצב כאילו כלום לא השתנה אני כבר כמה חודשים מובטל מחפש עבודה ודירה היום בדרך לראיון עבודה עשיתי תאונה עם הרכב ולא הגעתי לראיון עכשיו מתברר שלא חידשתי את הביטוח על הרכב ואני בבאלגן שלם וואלה אני לא יודע מה לעשות הכל בבת אחת לרגע אחד הכל היה טוב כשיצאתי בבוקר מהבית ועכשיו בא לי למות אין לי כוחות יותר ואנילא יכול להאמין שיכול להתרחש משהו טוב

bennyrozen

New member
הפה שלי ככ יבש

אני שותה ושותה ולא עוזר אני לא יודע מה קורה לי

אופירA

New member
מנהל
טראומה

אתה עובר חוויה קיצונית, שדורשת כוחות התמודדות שכרגע אין לך, ובמקרה הטוב הם ייאספו עם הזמן. הגוף מגיב בפאניקה - בצדק. לפחות, אל תיבהל מהפאניקה הפיזית - היא סבירה בהחלט. תאסוף את הכוחות ותטפל עד כמה שאפשר בבעיה הכלכלית שנוצרה. תמצא את הדרך להשלים עם מה שאי אפשר לשנותו, והזמן יעלה ארוכה להפסד ולתחושת האבידה, בע"ה.

מסכימה לחלוטין עם אופירה ../images/Emo45.gif

הגוף משתלב מאוד חזק עם הנפש ומבטא את מה שהנפש לא תמיד מצליחה. לאט לאט תנסה להתמודד עם הדברים, אולי להיעזר במשפחה וחברים.

mandm2

New member
בני רוזן היקר...

אני במצב כמו שלך...וראיתי רק את הפסימיות שבחיים..עד שראיתי את מצבך והזדהיתי עם שלי. יותר קל לי לעזור לך מאשר לעזור לעצמי לצאת מהדיכאון אבל דרכך אני יוצאת ממנו, ולכן טרחתי למצוא סיפור שימחיש את כוונתי. קוראים לו : כשהכל נראה שחור!!!!! אישה כבת 42 הגיעה לכומר לוידוי ואמרה לו: "אדוני הכומר, הבית שלי מתפרק, הוא ישן ובלוי ולי ולבעלי אין כסף להחליף אותו, הילדים שלנו מתרוצצים כל היום בחוץ ולא מקדישים מספיק זמן לשיעורי הבית שלהם. הרכב שלנו התקלקל ובעלי הביא לי ליום ההולדת כרטיס ברכה וספר..כל כך לא רומנטי.. הכל פשוט כל כך רע... אני לא יודעת מה לעשות..." הכומר יצא מתא הוידויים וסימן לאישה להתקרב אליו, הוציא נייר קטן וסימן עליו נקודה שחורה במרכזו, "מה את רואה כאן?" שאל, - "אני רואה נקודה שחורה" אמרה האישה. מה עוד?" שאל הכומר, - "כלום". ענתה. "שכחת דבר חשוב", אמר הכומר, "את רואה גם את הנייר?" האישה חייכה. היא נזכרה שאומנם הבית שלה ישן אבל יש לה בית, היא חשבה על הילדים שמתרוצצים בחוץ כי הם בריאים ומלאי אנרגיה, הרכב התקלקל אבל יש לה רכב שלא כמו לכולם, היא חייכה כשחשבה שבעלה אולי לא בחר את המתנה האידיאלית אבל אכן חשב עליה... והיא בעצם יודעת שהוא מאד אוהב אותה, היא הבינה שלפעמים אנחנו מתמקדים בנקודה השחורה ולא רואים את הנייר עצמו... אז מתי אתה רואה רק את הנקודה השחורה? מתי אתה מתמקד במה שאין? תפוס את עצמך במהלך היום כשאתה מתמקד "בנקודה השחורה", עצור לרגע ונסה לראות את "הנייר". כל דבר שנתמקד בו - יגדל. לכן עלינו להתמקד בדברים הנכונים בצורה מעצימה אני יודעת שאתה כרגע מחפש את הנייר ואני מאמינה בך שתימצא אותו במהרה.

למעלה