שופינג עם אמא בת"א

שופינג עם אמא בת"א

היי! מחר הולכת לת"א עם אמא, פעם ראשונה בשבילה, כי נמאס לנו מעיר מגורנו חסרת אפשרויות האופנה. אני לא רוצה להעמיס עליה (חם וחם) אז אני חשבתי לעשות רשימת חנויות שכדאי לעבור בהם, שוות אך לא יקרות מדי. אני רוצה שנתחיל ברחובות שינקין, קינג' גורג או דיזנגוף ונסיים בקניון דיזנגוף. איזה חנויות אתם ממליצים? איזה רחוב בעל היצע רב יותר? רשימת הקניות שלנו כוללת (ברור שלא נקנה הכל בבת אחת ביום אחד אבל לראות את האופציות גם לא מזיק): שמלות לחתונה (!, ולא יקרות מדי, קלילות, עד 500 שח) חולצות/גופיות שמלות יום יומיות איכותיות מכנסיים נעליים שטוחות נעלי ספורט יפות מוצרי איפור הלבשה תחתונה תיק (!) .... קיצור הכל מסתבר... אמאל'ה... :) אשמח מאוד למענה ועזרה!
 
דרך אגב

ראיתי את ההודעה למטה של לי וולף עם האתרים של דיזנגוף ואתר המעצבים שאני בהחלט אעבור עליו אבל גם רציתי את דעתכם וניסיונכם עם רחובות \חנויות תל אביב תודה
 

kaniba

New member
רחוב דיזנגוף זה ה-רחוב לדעתי.

הרבה חנויות, יש ייצוג לכל הסגנונות והטעמים. הסנטר ממוזג מצויין וכל חנות שתיכנסי אליה. יש רשתות שהתחילו במבצעי סופעונה והנחות שונות.
 
למעלה