שופינג בשביל הנפש

foggy night

New member
שופינג בשביל הנפש

כידוע לכם (או שלא) אני סטודנטית ובימים אלו החלה תקופת הבחינות. מכיוון שאני לומדת המון שעות (והמבחן הזה ספציפית הוא על חומר משעמם שצריך לשנן בעל פה, אין בו היגיון אלא רק פרוצדורה) אני מרגישה בצורך "להתאוורר" קצת. ככל הנראה הערב אני אלך לטייל בקריון (מישהי רוצה להצטרף?) בעיקר להתאוורר, אולי לשופינג למרות שאין משהו מסוים שחשקה בו נפשי, ובעיקר ל- window shopping. האם גם אתם מרגישים ששופינג הוא סוג של איוורור? משהו בשביל הנפש? נ.ב - צריך להמציא תרגום ל- window shopping.

בהחלטטטטטטט

רק שלפעמים אני מאווררת את עצמי יותר מידי
זוכרת את ההתקפות האלה בתקופת הלימודים ובעיקר אחרי שאחי ז"ל נפטר. זו היתה סוג של תרפיה למדתי להתגבר על זה..

הייתי בקריון אתמול...אני חייבת לציין

שלא מצאתי את עצמי מה עשו שם הרחיבו אותו בצורה מטורפת והכול אחד על השני וצפוף ובכלל לא נהניתי להכנס לחנויות חווית קנייה לא טובה כל כך הייתה לי אתמול. יצאתי רק עם כרית פודרה באיל מקיאג'. אני שמחה שהביאו מותגים אבל מה זה המחירים האלו ועוד יש אנשים שקונים וואו UGG 1500 שקל נעליים של סטיב מאדן לא עולה יותר מ 20 30 דולר בארה"ב פה ראיתי מינימום 500 שקל וואו גם עזריאלי לא יותר טוב HANES שמוכרים אותו בסופר באמריקה פה מוכרים בחנות משל עצמו ב 100 ש'ל מינימום לפריט איזו בדיחה

ויטמינים טבעיים ../images/Emo6.gif

הקנייה כנראה משחררת לנו אנדרופינים זה סוג של פיצוי וזה כיף....

foggy night

New member
באיחור

אתמול בסוף לא הלכתי כי היה לי מצברוח רע במיוחד... היום, אחרי המבחן, הורידו אותי בקניון חיפה. הסתובבתי לבד והיה כיף. קניתי לי עוד קישקושים בביוטיקר. אחר כך הייתי בקריון, רציתי לקנות משהו שהיה חסר במלאי.. יש לי סבלנות.

דר גב

New member
Windows shopping= קניות רעיוניות

זה התרגום הכי קרוב שיכלתי לחשוב עליו.

foggy night

New member
קניות בחלון הראווה

אבל זה ארוך ולא כיף לומר שהולכים לזה

למעלה