שופינג בחיפה

דוזן

New member
שופינג בחיפה

היי גולשות [וגולשים?] יקרות ויקרים!
התחלתי ללמוד באוניברסיטה
ועקב כך עברתי לחיפה
, רציתי לחנוך את העיר כמובן ע"י שופינג, הלכתי לתומי לגראנד קניון וחשכו עיניי
... קפוצ'ון 240 ש"ח? מכנסי טריינינג 130 ש"ח? גופיית סבא 70 ש"ח?!?! הלוווווווו?! לא יודעת מה חשבתי לעצמי, אבל מלתחת חורף תעלה לי כנראה כמו שכ"ל שנתי,
לכן אבקש את עצותיכן\ם לגבי קניות בעיר, ממש לא חובה מותגים [אני מנסה להשתחרר מההתמכרות הזו], במחירים אטרקטיביים שתואמים את חוסר-הכנסותיי כסטודנטית...
כל חנות שווה שאתם מכירים, בגדים נעליים אביזרי בית, הכל
תודה מראש על העזרה!!

flutter girl

New member
האמת שחיפה לא מדהימה מהבחינה הזאת

יש לך את הדר - רח' הרצל בעיקר - יש שם כמה חנויות אבל מעט ולטעמי לא אופנה מלבבת. מה שכן, יש שם כמה חנויות בית כאלה (בעיקר ברח' ביאליק בקצה שמתחבר לבלפור, תסתכלי במפה) שיש בהן כלים לבית במחירים זולים. יש גם אחת כזאת בהרצל או בחלוץ לא זוכרת בדיוק, לא להתבלבל עם נעמן שהיא חנות יקרה להחריד. יש לך את הסיטי סנטר במושבה הגרמנית, שמקבץ מספר חנויות עודפים. תכל'ס החנות היחידה שם שיש בה מחירים באמת שווים (לדעתי, כי מדובר בעודפים) היא רנואר עודפים. כל השאר לטעמי יחסית יקרות בשביל אאוטלט. יש לך בחוצות המפרץ (שזה כבר יותר קריות למרות שזה רשמית בחיפה, ולא ממש נוח להגיע לשם בלי אוטו) מתחם חדש של אאוטלים שפתחו. הוא חביב למדי. בקיצור - פה זה לא ת"א (לא מכירה ערים אחרות), ובסופו של יום תאלצי לחכות לסופי עונה כדי לקנות בכיף. אגב, הגרנד הוא קניון כמו כל קניון אחר בארץ, יש בו רשתות גדולות וזה לא משהו מיוחד לחיפה...

flutter girl

New member
מוסיפה על התוספות

פתחו באזור תל חנן (אבל לא בתל חנן עצמו, אלא בצד של רמי לוי) חנות חדשה בשם "האנגר" (חפשי בגוגל האנגר חיפה או משהו כזה), שאפשר לקנות שם מלא בייסיקים בזול. כמו עולם הטקסטיל שהמליצו לך למטה, רק הרבה יותר מסודר ועם מבחר גדול.

leeut

New member
מוסיפה

ברוכה הבאה לחיפה, אכן אין יותר מדי אופציות מלהיבות, אבל - יש גם את החנות "ביג שופ" בחוצות המפרץ, חנות כלבו כזו - בגדים, קוסמטיקה זולה, אני אוהבת לקנות שם תחתונים וכו', בדר"כ מאוד זולים, יש די מבחר ומחירים לא נוראיים. חוץ מזה יש את איזור תל חנן בנשר, יש שם את "עולם הטקסטיל" או משהו עם שם מזוויע שכזה ומדי פעם אני מוצאת שם בגדים, גרביים, פיג'מות ממש בזול. יש שם עוד חנויות במתחם, אבל אני לא מציעה לנסוע לשם במיוחד, אלא לקפוץ לשם כשאת מגיעה לסופר, יש שם שופרסל דיל ומגה. בהצלחה!

EastGirl83

New member
גם מוסיפה....

גם אני, גרתי בחיפה כמה שנים טובות... (ומבחינת קניות, אין כמו המרכז...
) אבל.. גם בחיפה, אם מחפשים טוב - אז מוצאים. יש גם את אזור לב המפרץ... יש חנות מחוץ לקניון של לב המפרץ, לא זוכרת את השם של החנות, אבל חנות גדולה של בגדים... יש מה למצוא שם....

תמרורית

New member
אגב...

גופיות סבא, תחתונים ופיג'מות (גם טרייניגים) אני קונה במגה בול
יש להם יופי של סחורה במחירים ממש שווים.

niya

New member
גם בשופרסלים למיניהם יש כל מיני מציאות כאלה

להלן המלצותי לאיזור חיפה:

בחוצות המפרץ יש את חנות ביג שופ, במרכז ביג בצומת קרית אתא יש את חנויות זברה,תפוז וSELECT ששם המחירים סבירים לחלוטין. שיהיה לך בהצלחה בלימודים.

Fun Fair

New member
בחיפה יש את כל איזור הדר-

עליון/תחתון. זה לא בדיוק שוק פישפשים, אבל אותה סחוררה בדיוק

כנראה פיספסתי..

חשבתי שהדר זה רחוב אחד, צריכה לבדוק מה זה עליון ותחתון. תודה

Fun Fair

New member
הדר זו שכונה

"הדר תחתון" זה החלק שמרחוב מסדה/בן יהודה (בערך ) למטה, לכיוון העיר התחתית והדר עליון אלה הרחובות מבן יהודה ומעלה

למעלה