שועשעתי קשות.

Governor

New member
`אתה מתכחש לבריאה כולה`

מנין לך, לעזאזל, שהיתה בריאה? המקור היחיד שטוען זאת הוא כתבי המיתולוגיה היהודית. הרי את יודעת לזהות ש`כפה אדומה`, `שלגיה`, `החתול במגפים`, הן מעשיות. מדוע אינך מזהה ש`ספור הבריאה` היא מעשיה. הרי במעשית הבריאה נטען שהנחש היה בעל רגלים ודבר עברית, ובמעשית `החתול במגפיים` נטען שהחתול הלך על שתים ודבר בשפת אדם. מדוע את מזהה ומכריעה ש`החתול במגפים` הוא מעשיה, ו`ספור הבריאה` - עובדה הסטורית? ______________________________________________________________ 0284392570 lital_המקורי

dafnaleh

New member
אז זהו, שלא.

מה שמצחיק כאן זאת התפילה הזאת, שמוכיחה שאתרי אינטרנט מסויימים *מונעים* ממנו את האפשרות להקים משפחה שלמה באהבה אמיתית. אם היית קוראת את התפילה לפני שאוטומטית מתנפלת עליי, היית רואה זאת גם את. התפלאי, יש לא מעט גברים דתיים וגם לא, שיכולים לאהוב את האישה שלהם בלב שלם ובלה בלה בלה, בדיוק כמו שהאישה יכולה. אם את לא חושבת כך, צר לי עליך ועל הגברים שהכרת במשך חייך.

dafnaleh

New member
תיקונים ושיפוצים

"שמוכיחה שאתרי אינטרנט מסויימים *מונעים* ממנו את האפשרות להקים משפחה" - מונעים מאדם דתי.

דפנה, קודם קיראי...

"התפילה הזאת, שמוכיחה שאתרי אינטרנט מסויימים *מונעים* ממנו את האפשרות להקים משפחה שלמה באהבה אמיתית" תפילה לא באה להוכיח דבר, מה גם שלאט נרמז שיש כאן מניעה להקמת משפחה מאושרת, מה שכן נאמר זה שיש בכך סכנה בשלמות שבה גבר מסור לאישתו, שכן הוא יכול להיות איתה אך "לבגוד בה" בתוך תוכו, בראשו ובדמיונותיו "אם היית קוראת את התפילה לפני שאוטומטית מתנפלת עליי, היית רואה זאת גם את." את התפילה קראתי לפני שפרסמת אותה בפורום, פשוט לא פרשתי אותה בדרכך, אלא לפי הפשט, כפי שהיא כתובה "יש לא מעט גברים דתיים וגם לא, שיכולים לאהוב את האישה שלהם בלב שלם ובלה בלה בלה," אין לי ספק בכך, אבל תהיי מציאותית... כאישה לאישה, גבר לא יכול לאהוב את אישתו ולחשוב על אחרות? ולהסתכל על אחרות? ולהיות בפועל עם נשים אחרות? גבר לא יכול לאהוב אישה ולבגוד בה?! בהחלט יכול, אין כאן סתירה, ואין קשר בין מה שגבר מרגיש ליצרו

dafnaleh

New member
תלוי איזה גבר, חביבתי, תלוי איזה גב

ר. הממ. ותלוי גם איזו אישה, כשחושבים על זה. -- גם אני חושבת שפירשתי את התפילה לפי הפשט. במה הפירושים שלנו שונים?

כל גבר יקירתי... כל גבר

האישה היא ריגשית, הגבר הוא יצרי, כך נבראנו, אין לכך שום פרוש מסובך. אין גבר שיחשף לטומאה (מהסוג שאנחנו מדברות עליה'...) ולא יתעורר בו יצר, לא קיים ולא יהיה'. (בגלל זה בחורות מודעות מקפידות כ"כ בצניעות...) מה גם שהפתעת אותי, אם את אכן בת הגיל שפרסמת, הרי שהיית צריכה לדעת זאת מזמן...

בחורות מודעות מקפידות בצניעות?

להפך. בחורות מודעות מקפידות שלא להיות צנועות. אחרת, איך הן יעוררו בגברים את היצר?

אני מאחל לך בחורה מודעת

היא תהיה' פרוצה ואתה תהיה' מאושר אתה מעורר בי רחמים

תודה רבה על האיחולים הלבביים

אבל אני חושב שהם קצת מופרזים. נראה לך שאני ארצה מישהי שגובה תשלום תמורת חסדיה? מה הכיף בזה? עם זאת, אני שמח שלפחות הצלחתי לעורר בך רחמים, אפילו אם אין לי בהם צורך של ממש. אדם שיש רחמים בלבו הוא אדם טוב יותר. אגב, מה עם "אמן התענית"? כבר קראת אותו?

שייח ספיר היקר

ראשית, אגיב: "נראה לך שאני ארצה מישהי שגובה תשלום תמורת חסדיה? מה הכיף בזה? " זה לא מה שחשבתי, ממה שכתבתי הבנתי שאת מעדיף את הסוג שנותנות בחינם... להראות בחינם זה זול לא? וזה מה שאתה אוהב... זולות, אז זה מה שאני מאחלת ולגבי "אמן התעניות", אם אינני טועה פרסמת את שם הספר רק היום, אבל אשמח לחפש אותו, וגם אעדכן אותך כשאסיים לקרוא. גם אני חובבת ספרים

ליטל יקירתי,

קודם כל לא כתבתי בשום מקום מה העדפות שלי, ולכן לא ברור בכלל מדוע החלטת לגבי כך או אחרת. בכל אופן, דברים שניתנים בחינם אינם "זולים" בכלל. החיים הם בחינם, והאהבה, וריח של נרקיסים, והירח המלא, וזכרונות הילדות. מה שניתן בחינם הוא בעצם היקר ביותר ללבנו. אל תזלזלי בו. "אמן התענית" (או "אמן הרעב") הוא סיפור קצר של פרנץ קפקא הנמצא בקובץ סיפורים פרי עטו. מומלץ מאד מאד. בכלל, כל כתביו של היהודי היקר הזה נוגעים עמוק עמוק בנפש, אבל הסיפור הזה הוא מקום טוב להתחיל.

L7

New member
אגב , חרדית קרובה למנהג פרוצה

הרבה יותר מהחילונית. בדומה לפרוצה, שעות - לכל היותר , דקות - ליתר דיוק, לאחר שהחרדי יגע לראשונה בחרדית- תהייה בעילה שלימה. אצל החילונית הממוצעת ייקח הרבה הרבה יותר זמן.

s u p e r mind

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo46.gif

"האישה היא ריגשית, הגבר הוא יצרי, כך נבראנו, אין לכך שום פרוש מסובך- לא. ישנם גברים שמונעים יותר ע"י הדחף ופחות ע"י הרגש, אבל ישנם גברים שמונעים יותר ע"י הרגש ופחות ע"י הדחף, וגם ישנם גברים שמונעים ע"י ההגיון ופחות על הרגש. כנ"ל גם לגבי הנשים (ואם את לא יודעת זאת אז איך בדיוק היית חילונית?). גם לגברים וגם לנשים יש רגשות, ההבדל הוא במינון ובפרט עצמו. "אין גבר שיחשף לטומאה (מהסוג שאנחנו מדברות עליה'...) ולא יתעורר בו יצר, לא קיים ולא יהיה'. (בגלל זה בחורות מודעות מקפידות כ"כ בצניעות...)"- שוב את מכלילה? האם הומו הוא לא גבר? ובנוסף לכך, דחף המין תלוי בגורמים רבים, בינהם: המראה החיצוני, אישיות הפרט, ניסיון חיים, נטיות מיניות, השפעת הסביבה, מצבי רוח וכו'... ישנם גברים שחושקים באישה יותר מאשר גברים אחרים; כנ"ל גם לנשים. את חושבת שאישה לא חושקת בגברים? את חושבת שנשים לא חושבות על סקס כשהן רואות פלוני "חתיך" עובר לידן? אז את טועה מאוד... עובדה שאני מכיר בנות שלא חוששות לספר על תשוקותיהן ועל בנים "חתיכים" שאיתם היו רוצות לעשות "כיף". ואם את לא יודעת זאת... סימן שמעולם לא היית בסקטור החילוני.

שוב אתה?

." ישנם גברים שמונעים יותר ע"י הדחף ופחות ע"י הרגש, אבל ישנם גברים שמונעים יותר ע"י הרגש ופחות ע"י הדחף, וגם ישנם גברים שמונעים ע"י ההגיון ופחות על הרגש." מי אמר שלא? מה הקשר לדברי?.?? ",עובדה שאני מכיר בנות שלא חוששות לספר על תשוקותיהן ועל בנים "חתיכים" שאיתם היו רוצות לעשות "כיף". ואם את לא יודעת זאת... סימן שמעולם לא היית בסקטור החילוני" לאישה אין דחף מיני כפי שיש לגבר. נקודה. והצטערתי להחשף למאגר החברים שלך... עוד משהו: יש לך נטיה' כזאת... לכתוב "אם לא... סימן ש..." : "אם לא ראית סימן שלא היית חילונית" "אם השם לא יתגלה בפנייך סימן שהוא לא קיים" אני כבר גיליתי אתמול שאתה בן 5 זוכר?... אבל נצל את הסיכוי שעדיין לא כולם יודעים... ששששש... גישתך הילדותית כ"כ חושפת אותך כל פעם מחדש ולסיום: בעניין ה-
ששלחת... אל תתרגז ואל תקח אישית, פנייתי היתה לגברים בלבד

s u p e r mind

New member
שוב את?

"מי אמר שלא? מה הקשר לדברי?.??"- הקשר הוא המשפט הזה שלך: "האישה היא ריגשית, הגבר הוא יצרי, כך נבראנו, אין לכך שום פרוש מסובך"- ואני הדגשתי שזה ממש לא ככה... יש גברים בעלי דחף מין גבוה ויש גברים בעלי דחף מין נמוך; וכנ"ל גם לנשים! ולכן המשפט העובדתי שלך לקוי עד היסוד ונתמך רק בבורות ובחוסר נסיונך בחיים. "לאישה אין דחף מיני כפי שיש לגבר,נקודה"- אולי לך אין, אל תדברי בשם כל הנשים. "אני כבר גיליתי אתמול שאתה בן 5 זוכר?... אבל נצל את הסיכוי שעדיין לא כולם יודעים... ששששש... גישתך הילדותית כ"כ חושפת אותך כל פעם מחדש ולסיום: בעניין ה- ששלחת... אל תתרגז ואל תקח אישית, פנייתי היתה לגברים בלבד"- אם את לא יודעת לקיים דיון בצורה נאותה, אז עדיף שלא תקיימי אותו בכלל. הקטנות טיפשיות כאלו לא מזיזות לי, הן מציגות את אופייך ואת האינטלגנציה הירודה שלך.

רד לי מהמרקע

"הקטנות טיפשיות כאלו לא מזיזות לי" אם לא היית מתעצבן כ"כ לא היית טורח להגיב, בטח לא כותב לי מגילה... אז עשה טובה לשנינו- אל תגיב יותר, טוב?... בבקשה...? ביננו, לרב אני לא קוראת את תגובותיך, לא לא ! סליחה! אל תעלב שוב

קספיאן

New member
ליטל, תתבגרי

את ממשיכה לעשות צחוק מעצמך וזה לא מוסיף לך או לדת אותה את מייצגת כאן, כבוד.

לא הבנתי את הבעיה'

שמפריעה לך, שכתבתי שהגבר הוא יצרי? לכתוב "תתבגרי" לא יקדם אותך לשום מקום. אני מוכנה לקיים דיון בוגר אך ורק אם יש נכונות מצד השני, לכן איני מגיבה עוד לsupermind . כתוב לי מה מפריע לך ואגיב, אם יש צורך

קספיאן

New member
לא הבנת את הבעיה?

אז אני אסביר לך. צורת ההתבטאות שלך בפורום, מאוד ילדותית. את מגיבה בלי לחשוב לפני כן, ומנהלת דיונים ברמה של גן ילדים. אני בתומי חשבתי שדת שלכם אמורה לחנך לסובלנות, אבל כנראה שלא. אם עוד לא הבנת, אז הנה מבחר ציטוטים שלך שמראים למה עלייך להתבגר: "אז עשה טובה לשנינו- אל תגיב יותר, טוב?... בבקשה...? ביננו, לרב אני לא קוראת את תגובותיך, לא לא ! סליחה! אל תעלב שוב " " אני כבר גיליתי אתמול שאתה בן 5 זוכר?... אבל נצל את הסיכוי שעדיין לא כולם יודעים... ששששש... גישתך הילדותית כ"כ חושפת אותך כל פעם מחדש " "חזור ללול...ו" "אין לי ספק שתמשיך להגיב, אבל אני חייבת לזוז... שלום" - את אוהבת להגיד את המילה האחרונה, הא? "קוצ'ון פוצ'ון! אל תתרגז... שששששש... תרגע... קדימה ליטל קראי ושוחחי עם אלוהים על מנת שיביא סימן קטן ככל שיהיה לכך שהוא קיים.. יש לך שבוע אתה צריך להבין שאני מקבלת סימנים שהוא קיים כל רגע ורגע, פשוט איני רואה כל צורך להסביר זאת לילד בן 5, עשיתי בעבר בייביסיטר לילדה בת 6 ולה לא ניסיתי להסביר אז... אל תקח אישית... ולגבי השבוע שהוד מעלתו הקציב לי... אז זהו........ שלא!!!!" "אני לא עושה ניסויים שמציבים לי ילדים בני 5... אין בכך אתגר וזה מגוחך מלכתחילה...(אבל אם תזמין אותי לניסוי בצבעי גועש אני דוקא אענה בשמחה! מבטיחה!) אם היית יודע כמה זמן צחקתי מרגע שקראתי את ניסוייך המהולל היית בהלם... כואבת לי הלסת קוצ'ון... לפחות חשפת את גילך, זה בסדר, אני דווקא אוהבת ילדים... גרררררררר " " אלו אותיות שהעתקת בטעות מהספר "סופרמן" שלקחת מהגננת, נכון?.... או שאולי התכוונת ל"ספיידרמן"?...קוצ'י... קוצ'י... קוצ'י.... גררררררר" "אוויל דביל!" "עלוב נפש שכמוך" להמשיך? אלו לא תגובות של בן אדם בוגר ולא תגובות שמראות של הסובלנות כביכול של הדת היהודית וה"בין אדם לחברו" לפני שתעני שגם אחרים דיברו בילדותיות, זכרי את "אל תעשה לחברך את מה ששנוא עליך" ואל תשכחי, את קיללת פה אנשים, את זו שביום כיפור תאלצי לבקש מכל אחד ואחד סליחה כי אחרת לא תגיעי לגן עדן, אלא תשבי איתנו בסבבה בגהינום. אני מקווה שהבהרתי את עצמי.

קספיאן שלום

"אין לי ספק שתמשיך להגיב, אבל אני חייבת לזוז... שלום" - את אוהבת להגיד את המילה האחרונה, הא? במקרה זה הייתי צריכה ללכת, בדיוק כפי שעלי לעשות ברגע שאסיים לכתוב תגובה זו, אין כאן שום עניין של לכתוב את המילה האחרונה, יכולת לראות שסופרמן ממשיך לכתוב שטויות אך איני עונה לא, פשוט איני משועבדת למחשב, יש לי חיים הרבה יותר מלאים, ב"ה, ואיני צריכה להסביר את עצמי לאיש "עלוב נפש שכמוך" אכן נאמר... אקבל את הערתך לגבי עבודת המידות, איני גאה בעצמי על ביטוי זה, אך אמשיך לגונן בכל תוקף על ביזוי השם, לאנשים פה אין כבוד לעצמם ולא לאחרים. אדם אחר לא היה' מעז לפנות ליהודי כשהוא מבזה את בוראו, בלעג, בכפירה, בזוהמה ובגועל נפש, ואח"כ לצפות לקבל תגובה סובלנית... ולגבי אותו סופרמינד, אכן הגבתי בילדותיות, מאחר ונתקלתי באדם שמציג טענות ילדותיות וטיפשיות, איני חשה צורך לצוטט אותו לפניך, תוכל לקרוא לבד. כמובן שאיני מאמינה שהוא בן 5, זוהי הקצנה ברורה, אך הוא לא כ"כ רחוק... ולכן פניתי אליו בשפתו. אינך צריך לגונן על איש, איש אינו מותקף.

למעלה