אני מאוד גבוהה כשמסתכלים מלמטה
מאחר וגם דפי במפגש העירה את תשומת ליבי לעניין, ו..גם מאחר ושעת השעמום הגדולה אז אני אבהיר: אני לא מחזיקה מעצמי "שמנה". אני "דשנה"
- סתאםםם... פשוט - כמו הרבה אחרות - יש לי נטיה להשמנה, ולכן אני במעקב די רציף אחר המשקל או יותר נכון אחר "עד כמה לוחץ לי במכנסיים משנה שעברה.."
. לצורך זה אני גם מקפידה על פעילות גופנית, וגם מחזיקה באמתחתי כמה תפריטים של דיאטה שהוכיחו את עצמם בעבר. ומים. ובגדים מחמיאים ונעלי עקב צ´קצ´יות
וגבר מפרגן
ואיך שלא נסתכל על זה - ותמיד נחמד לעשות משהו כמו כושר ועל יסוד זה להרגיש סבבה עם הפרוסת עוגה שהתגנבה לי לפה
(סתם לשם החיוך - בשבת שעברה היינו עם המישפוחה באיזה ארוח"צ והיו אחלה שבאחלה עוגות. בבוקר אותו יום שיחקנו טניס - אבא שלי ואני. אז מה הוא אומר לי החמודי בעומדנו מול עוגה אחת עתירת קלוריות ? - "טוב, מותר לנו, שיחקנו טניס...."
(ושתבינו אב שלי הוא ממש לא דקיק, וגם הוא גבוה רק מלמטה..
)). ועוד דבר קטן, בהקשר לחיטוב וכיו"ב - משקל על גובה מסויימים יראו אחרת על אחת ושונה לגמרי על אחרת. עניין של מבנה גוף ובהחלט מסת שרירים מתוך המשקל הכולל. בקיצור - כל מה שרציתי לומר זה שקודם כל פעילות גופנית זה must לכל מי שצורתה חשובה לה (וזו מסקנה מהזמן האחרון - אחרי 20 וכמה שנים של דיאטות משונות יותר או פחות). שנית - בפראפרזה על המשפט הידוע : "משקל - הוא בעיני המתבונן" ולא מה שכתוב על צג המשקל או בטבלאות כאלו או אחרות. אני ביום 2 לדיאטה, וסו-פאר סו גוד..