שונות.....

אמיקה

New member
שונות.....

אז ככה, כמו ששמתן לב - המחשב שלי חזר הביתה
, וכל היות אני באינטרטנט, לשחזר "מועדפים". איזה כיף - חסל סדר התגנבויות למחשבים זרים. שנית, רכשתי את המסקרה החדשה של לוריאל - ומה אני אגיד לכן? עושה ריסים אחלה? כן. בסדר. יופי. אבל מה? נמרח כמו המסקרות של פעם, יעני : לא עמיד במים (או דמעות, בעיקר מהסוג של "נתקע לי משהו בעין...). מבאס. (יש פטנטים נגד זה?) שלישית, נו - אחרי כל השרשורי דגים שגירו לי ת´תאבון אני מכריזה על דיאטה. באסה לי, אבל צמחו לי 3 ק"ג מאז החתונה, ככה שאין ברירה.... הדרה - סחתיין על המאפיה. לא רק שאין לי טיפ-טיפה סבלנות מהסוג הזה, גם אני הייתי כ"כ מתנפלת על התוצאה שיותר עדיף שלא. אין עליך !

Hadar p

New member
מתוקה שלי...באותו שרשור אחי ההודעה

שאלבכרי רשמתי את הדאטיה של השבוע שלי.....כי גם לי "נדבקו" 2 ק"ג שבשום אופן לא מוכנים להתעופף להם ממני. אז השבוע אני בדיאטה של 800 קלוריות ביום (במקום 1200) + ספורט... את מוזמנת להצטרף אליי ונראה אולי נצליח לתמוף האחת בשניה...

uti

New member
גמאני גמאני....

אבל ממש ממש נדבקו לי 2 ק"ג.... אני החלטתי שהיום היה לי קשה מידי: 1. בבוקר חסמו לי את החניה - לא יכולתי לצאת מהחנייה....ומן הסתם איחרתי לעבודה!!! 2. הבוס שלי התחיל להתקשר בעצבים איפה אני.... 3. דקה לפני שאני מגיעה לחניה במשרד....נתקע בי מאחורה רכב ענק כזה...
בקיצור.... מן הסתם ויתרתי על דיאטה היום - זה יתחיל ממחר!!!!

keren1877

New member
מצטרפת לקבוצת התמיכה...../images/Emo8.gif

בתור מי שנמצאת כבר בעיצומה של הדיאטה (יום שישי, אבל מי סופר?...), מצרטפת עם ה-מ-ו-ן מוטיבציה לקבוצת התמיכה שצמחה לה פה... ולהזכירן, לי יש דד-ליין: החתונה עוד 4.5 חודשים ואני בל-ח-ץ, שהק"ג העודפים לא יירדו עד אז...

קוקולה2

New member
אני רוצה גם...

העניין הוא שאני ממש לא מצליחה להיכנס לרוטינה של דיאטה.... ואני צריכה להוריד קצת יותר מ- 4.5 ק"ג.... מה יהיה???

keren1877

New member
לא לדאוג! ../images/Emo13.gif

תתחילי עם לשתות ה-מ-ו-ן מים ואני מתכוונת למשהו כמו בקבוק וחצי מים (1.5 ליטר) ביום מ-י-נ-י-מ-ו-ם! את תופתעי מקצב הירידה שלך, גם אם לא תשני את הרגלי האכילה שלך בכלום, וזה מובטח! (מילה שלי...)

קוקולה2

New member
אני יכולה לנסות

אבל... המשמעת מים שלי מתחת לכל ביקורת!!! שונאת לשתות ולא מסוגלת להחזיק מעמד מעבר ל- 4 שעות מרגע ההחלטה!!

אמיקה

New member
יאללה - הולך. יום 1 לדיאטה....

המון מים - רשמתי לפני (קפה נחשב ?
) כמה זה הגיוני לצפות - קילו - שניים לשבוע זה בסדר? אני לא נורמאלית כמו הדר, אבל אני לא בצום...
הדר - אבל זה אומר שלא תתחילי להרוג אותי פה עם מתכונים לפיתות תפוחות ומהבילות...

danonit

New member
חוק חשוב!!!

אני לא יודעת למה זה קורה אבל יש את "חוק ההשהייה של ההרזייה" - גם אם עושים דיאטה כמו שצריך, התוצאיות הראשונות שרואים במספרים ממש באות רק אחרי שבועיים בערך וזה הקטע הכי קשה, לשרוד את השבועיים עד התוצאות. אחרי זה, ברגע שרואים תוצאה הרבה יותר קל להמשיך, אבל צריך להחזיק חזק לפני...

keren1877

New member
הי אמיקה...

אז ככה, עפ"י המלצת הדיאטן שלי, לשתות רק חצי כוס חלב ביום, משמע- כוס קפה אחת ביום! חלב הוא מעכב ירידה במשקל ולכן, ממש לא מומלץ להתעסק איתו, ועדיף לצבור את הויטמינים מגבינות ומעדנים דלי שומן... לגבי שתיה מרובה- קפה, תה, קפה שחור (או קפה בלי חלב)- הכל הולך... העיקר להגיע לשתיה של 1.5-2 ליטר מינימום... חוץ מזה, תחזיקו לי אצבעות, מחר בבוקר השקילה השבועית (כל יום שני ב-10 בבוקר. דחיתי או\ת זה מיום ראשון בבוקר, כדי שאוכל ביום ראשון לכפר על החטאים הקטנים שיש בספ"ש...
) חוץ מזה, אם יש ביקוש, אני מוכנה להקליד את המתכונים שהוא נותן לי למשך השבוע- פשטידות דלות קלוריות, ירקות מוקפצים, בתנור וכו´... תחזיקו לי אצבעות שירדתי השבוע, כי היה שבוע מה-זה קשה... (כל ההתחלות קשות...)

אמיקה

New member
בוקר טוף ../images/Emo13.gif

האמת שדווקא שמעתי שקפה מעכב ירידה במשקל, מצד שני קפה מומלץ לפני חדר כושר, להעלאת הדופק... חלב - אני בבעיה, אבל כבר הבוקר יישמתי את ההמלצה שלך ופצחתי בקפה שחור
בכל אופן אשמח למתכונים. שיהיה בהצלחה לכולנו... יאללה אני עפה

יעלי2

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo185.gif../images/Emo185.gif../images/Emo185.gif../images/Emo185.gif

ממה שאני יודעת קפה מעכב ירידה במשקל, אבל שתיית כוס קפה שחור קטנה לפני תחילת אימון אינטנסיבי מעודדת תחילת שריפת קלוריות. במקום שהגוף יתחיל לשרוף קלוריות אחרי 20 דקות הליכה, הוא מתחיל מוקדם יותר. ממליצה לבדוק לגבי זה עם גלגלית. היא בטח מכירה את כל התיאוריות. בעיקרון ידוע לי שקופאין מעכב ירידה במשקל ובדיאטה מומלץ להפחית בכמויות החלב. לכן שתיה מרובה של נס לא מומלצת.

Hadar p

New member
השבוע הזה של הדיאטה שלי ממש מותר

קיבלתי אותו מהדיאטנית שלי (שרק להזכיר היא מעולה ירדתי אצלה 18 ק"ג בחצי שנה) פשוט אני העלתי 2 ק"ג וגם ספורט אני לא עושה אז נראה לי שממש תפחתי לי זה נראה אפילו יותר מ- 2 ק"ג. שלא ישמע אני לא אנורקסית הגובה שלי הוא 170 ס"מ והמשקל הוא היה 65 כרגע 67 ולא טוב לי אישית עם זה.... אני קיבלתי מהדיאטנית "שבוע חזרה לשגרה" שהוא שבוע של 3 ימים של 1300 ק"ג ועוד 4 ימים של 800 ק"ג.. כתבתי כאן מה אני אוכלת ב- 800 ק"ג ואתמול אפילו לא הגעתי לכל התפריט. ואני עודה אותו 5 ימים במקום 4 הנה התפריט: מים ללא הגבלה והרבה ירקות ללא הגבלה 8 פרוסות לחם קל (או 4 לחמניות קלות) עם פסטרמה / גבינה צהובה עמק לייט 2 קעריות מרק מנת פרי או מעדן אתמול אכלתי 6 פרוסות, 1 קערת מרק מנת פרי, סלט וירקות, מים ומעדן.

היי הדר,אם תספרי על זה לתזונאית שלך

היא תאמר לך שזה לא בסדר להפחית את 2 הפרוסות ,כי גם ככה התפריט מאד דל (800 קלוריות) ואם עוד תפחיתי מזה זה נראה לי לא בריא וגם לא עוזר לדיאטה ,תבדקי איתה.....

נופר30

New member
תזונאית אמרה לי פעם

שכוס קפה מוציא מהגוף נוזלים של 3 או 4 כוסות מים זאת אומרת על כל כוס קפה שאת שותה את צריכה להוסיף 4 כוסות מים

che55

New member
נכון ועוד

עדיף לשתות מים קרים, הרי ידוע השגוף מנסה לאזן את הטמפרטורה שלו, וברגע שאנחנו שותים מים קרים מתחיל התהליך שמצריך מהגוף הוצאת אנרגיה - משמע - שריפת קלוריות. אז מים קרים עדיפים.....למרות שבחורף זה קשה יותר. למי שחייבת משקה חם ומעדיפה לחסוך קלוריות - ניתן לקנות חליטות צמחים ולהכין תה חם וטעים ללא ערך קלורי (אפשר עם סוכרזית).

יעלי2

New member
הקוץ במים הקרים הוא

שכששותים כוס מיים קרים נהיית תחושה של רוויה, וזו בעצם אשליה. כשאני צמאה אני יכולה לשתות גם שלוש כוסות של מים בטמפרטורת החדר. מצד שני, לשתות כמה כוסות יחד זה גם לא טוב כי זה עושה "ים" בבטן. הכי מומלץ לשתות כוס מים כל שעה ולהמעיט בקפה ותה עם תיין.

חנץ

New member
קרן אני בדיוק באותו מצב.

יש לי לרדת לפחות 6 ק"ג עד החתונה שתיערך בעוד....4.5 חודשים. בינתיים אני בסטודיו C והולכת גם לדיאטנית שם. בינתיים התרגלתי לסדר היום שהיא מכתיבה אבל אני "חוטאת" פעמים רבות מדי.

למעלה