שונות.....

חנץ

New member
מההתעמלות מאוד מאוד

הייתי שם לפני שנתיים והתעמלתי במשך שנה והיו תוצאות מעולות (שנעלמות בצ´יק אם מפסיקים). עכשיו חזרתי ואני מרוצה. עם הדיאטנית בסדר אבל אני קצת "חוטאת" אז הירידה איטית.

חנץ

New member
2-3 פעמים בשבוע

השיטה היא שאת רשומה לפעמיים ויש עוד יומיים (שלישי ושישי) שבהם הכניסה לשיעורים היא חופשית.

חנץ

New member
קרן אני בדיוק באותו מצב.

יש לי לרדת לפחות 6 ק"ג עד החתונה שתיערך בעוד....4.5 חודשים. בינתיים אני בסטודיו C והולכת גם לדיאטנית שם. בינתיים התרגלתי לסדר היום שהיא מכתיבה אבל אני "חוטאת" פעמים רבות מדי.

gmgy

New member
מצב אחר

מה עושים אחרי החתונה?! איך לעזאזל שומרים?! פתאום אני יכולה לאכול המבורגר בלי לדאוג שהשומנים ינזלו בחתונה... בקיצור, משבר!

uti

New member
על זה אני בדיוק מדברת!!!!!!!

אכן משבר

קוראות מחשבות פה בפורום...

אני בדיוק חזרתי מקניות של אוכל לדיאטה. לפני החתונה ירדתי 8 קילו וכבר עליתי 3 חזרה... אז חזרה למשטר.... שמרתי את התפריט של הדיאטנית, שעבד אז מצוין (3 חודשים - 8 קילו) ויאללה לדרך... אני רק מתנחמת בזה, שפעם קודמת הייתי רק אני כי נתי לא היה צריך, אבל מאז החתונה גם הוא השתולל...ועכשיו הוא גם שומר... הבעיה היא שהוא בתקופת מבחנים ויש מתוקים בבית.... אבל קניתי לי חטיפי גרנולה, ומותר לי שניים כאלו ביום. אז לכול המתחילות, ממשיכות ובעיצומה של דיאטה, שיהיה לנו המון בהצלחה!!!! עדי

לכל הבנות שצריכות להוריד 2 ק"ג

שנדבקו.בתור אחת שאובססיבית למשקל ולקלוריות ולכל הקשור בהם,מסקרן אותי לדעת מה משקלן וגובהם של אלו שמרגישות שרק עוד 2 ק"ג חסרים. אם זה לא אישי מידי,כמובן.

keren1877

New member
אני 1.72

אבל שוקלת הרבה יותר
מרעות (uti).... אצלי נקבע לי ע"י הדיאטן שאני יכולה לרדת, "בכיף" 6-8 ק"ג.... ככה שהיד עוד נטויה...

קוש1

New member
קרן

אני מצטערת אבל אני ממש לא בגישה של להוריד בשביל החתונה! תעשי את זה קודם בשביל עצמך ואז גם תראי תוצאות עצם העובדה שאת עושה את זה בשביל החתונה מכניס ללחץ וגורם לאובססיה קלה! מנסיון..אני למשל גם לפני החתונה ולא עושה כלום במיוחד. אני זה מה שאני מה שכבר ירדתי בחיים שלי ירדתי הגוף יודע לשמור על משקל שטוב לו בו!!!

keren1877

New member
הי....

אז ככה, הדיאטה היא לא בגלל החתונה, אלא כי נמאס לי לסחוב כמה קילוגרמים עודפים כבר כמה שנים (מאז שעשינו טיול בארה"ב ועליתי שם בחודש וחצי 8 ק"ג, כי אכלנו אך ורק גא´נק!!!) החתונה היא רק תמריץ....
אני פשוט מנסה לחזור לגזרה הישנה והטובה שלי משאר הימים (וגם אז אני לא ממש אנורקסית, אלא "מרופדת במקומות הנכונים"...). ובשורות נורא משמחות: חזרתי מהדיאטן שלי וירדתי השבוע 1 וחצי קילו!!! היה שבוע כ"כ קשה וזה היה כ"כ מתגמל עכשיו לשמוע שירדתי כ"כ הרבה... אני בעננים.... (עוד 6 קילו למנאייק...)

poogi27

New member
כל הכבוד

תמשיכי ותתמידי כך ותראי שאת חוזרת למימדים שאת מכירה ואוהבת

למעלה