שונות.....

אמיקה

New member
אז גם אני במצב מעולה ../images/Emo9.gif?

157 על 53 ..
ואני דווקא בעד דיאטה לכבוד החתונה, נכון שדיאטה היא קודם כל בשבילי, אבל חתונה זו אכבר סיבה טובה למשמעת וגם....עוד אלף שנים נחזה במשקל שלנו כפי שמשתקף בשמלת הכלה (מתועד)
בהצלחה לכולם ! הדר, אני בידיאטה שלך הייתי מתעלפת לא מרעב - אלא משעמום
, אבל אני זה לא דוגמא לכלום

keren1877

New member
שרית, המשקל שלך תקין לחלוטין!

יכול להיות שאת רק צריכה לחטב קצת, אבל לא נראה לי שאת צריכה לרזות! אני בכלל לא זוכרת את ה-"5" במשקל בכלל... נראה לי שמהתיכון אני כבר בקידומת "6"... אומנם אני גבוהה יחסית (1.72), אבל עדיין...

את בדיוק כמוני !!!!!!!

אני אישית לא חושבת שזה מעולה והייתי שמחה להיות ממש רזה 3-4 פחות. אבל אומרים לי שהמצב שלי טוב ,מתי שאני מדברת על דיאטה.כי דיאטה זה לשמנות ,ואנחנו כביכול לא נקראות שמנות. איזה קטע שאת 1.57 כל הזמן שקרתי את מה שאת כותבת ,הצטיירה לי מישהי גבוהה,אין לי מושג למה....

אמיקה

New member
אני מאוד גבוהה כשמסתכלים מלמטה

מאחר וגם דפי במפגש העירה את תשומת ליבי לעניין, ו..גם מאחר ושעת השעמום הגדולה אז אני אבהיר: אני לא מחזיקה מעצמי "שמנה". אני "דשנה"
- סתאםםם... פשוט - כמו הרבה אחרות - יש לי נטיה להשמנה, ולכן אני במעקב די רציף אחר המשקל או יותר נכון אחר "עד כמה לוחץ לי במכנסיים משנה שעברה.."
. לצורך זה אני גם מקפידה על פעילות גופנית, וגם מחזיקה באמתחתי כמה תפריטים של דיאטה שהוכיחו את עצמם בעבר. ומים. ובגדים מחמיאים ונעלי עקב צ´קצ´יות
וגבר מפרגן
ואיך שלא נסתכל על זה - ותמיד נחמד לעשות משהו כמו כושר ועל יסוד זה להרגיש סבבה עם הפרוסת עוגה שהתגנבה לי לפה
(סתם לשם החיוך - בשבת שעברה היינו עם המישפוחה באיזה ארוח"צ והיו אחלה שבאחלה עוגות. בבוקר אותו יום שיחקנו טניס - אבא שלי ואני. אז מה הוא אומר לי החמודי בעומדנו מול עוגה אחת עתירת קלוריות ? - "טוב, מותר לנו, שיחקנו טניס...."
(ושתבינו אב שלי הוא ממש לא דקיק, וגם הוא גבוה רק מלמטה..
)). ועוד דבר קטן, בהקשר לחיטוב וכיו"ב - משקל על גובה מסויימים יראו אחרת על אחת ושונה לגמרי על אחרת. עניין של מבנה גוף ובהחלט מסת שרירים מתוך המשקל הכולל. בקיצור - כל מה שרציתי לומר זה שקודם כל פעילות גופנית זה must לכל מי שצורתה חשובה לה (וזו מסקנה מהזמן האחרון - אחרי 20 וכמה שנים של דיאטות משונות יותר או פחות). שנית - בפראפרזה על המשפט הידוע : "משקל - הוא בעיני המתבונן" ולא מה שכתוב על צג המשקל או בטבלאות כאלו או אחרות. אני ביום 2 לדיאטה, וסו-פאר סו גוד..

קוש1

New member
רק רציתי להבהיר

שאני פשוט לא אוהבת את ההגדרה וההכרזה ש"אני בדיאטה" זה מלחיץ את הנפש! (וזה בדוק שנפש לחוצה אוכלת יותר...)

אני שוקלת כמוך ,עם גובה כמו שלך

אני חושבת על עצמי בדיוק כמוך,ובכלל חוץ מהספורט אני מתנהגת בעניין המשקל והדיאטה בדיוק לפי תאורך,איזה קטע??????!!!!!!!

uti

New member
../images/Emo10.gifרן עכשיו מדד אותי ואני 157ס"מ

ככה פתאום באמצע החיים ....הורידו לי ס"מ אחד......
עדיין, למרות מה שכתבתן כאן....יש לי תחת....ובכן לא אוסיף...אני לא שמנה....אבל....בסטנדרטים של מעצבי האופנה היום אני צריכה לרדת אם אני רוצה לקנות משהו ללבוש......

דפי26

New member
מה דפי מי דפי?

מה אמרתי?את לא שמנה בכלל.ראית אותי?אז מה אני?

אמיקה

New member
את מתוקה ../images/Emo99.gif

פשוט נזכרתי שאמרת לי שלפי מה שכתבתי על עצמי ציפית לפגוש מישהי הממממ...קצת יותר "מלאה"
. אז אני מעמידה דברים על דיוקם, במלוא הענווה
.

דפי26

New member
מה דפי מי דפי?

מה אמרתי?את לא שמנה בכלל.ראית אותי?אז מה אני?

למעלה