שונא את צה"ל

danny2008

New member
שונא את צה"ל

יש לי בעיה....נראה לי שאני מתחיל לפתח תסמינים של אנטישמיות (למרות שאני יהודי). אני שונא את ישראל, מעריץ את נסראללה וכל זה בגלל שצה"ל דפק אותי. לא רוצים למיין אותי ליחידה שאני רוצה כי "איחרתי את המיונים" ורוצים לגייס אותי לכלל צה"לי יחד עם כל המפגרים.....ואני הולך לעשות חרא של שירות במשך 3 שנים מחורבנות. העובדה הזאת גורמת לי לתסמינים של אנטישמיות.....אני מתחיל לשנוא ישראלים ויהודים.....ובמיוחד את צה"ל= צבא ההגנה לגרמניה. אני לא רוצה להשתמט כדי שלא יקראו לי "משתמט", אבל מצד שני נגעל מצה"ל.

אני חושבת שאתה קצת הרבה מגזים בתגובה שלך...

בטוחה שלא הפכת לשונא ישראל רק בגלל הצבא. אני טורטרתי עשרות פעמים ללשכת הגיוס והתגייסתי מאוחר כי בצבא חשבו שאני רזה מידי (הייתי בתת משקל כי לא הצלחתי לעלות במשקל ועשיתי דיאטת השמנה), רק כשהרופא שלי התערב בזה הם הסכימו לגייס. אז נכון לא הייתי בדיוק במה שרציתי ולא עשיתי קורס מש"קיות חינוך אבל מצאתי את הדרך לעשות משהו שאוהבת ובמקביל להיות פקידה, לקחתי על עצמי לנהל את כל נושא החינוך ביחידה שלי ונהניתי כל כך מהשירות שלי. אז נכון- לא קיבלת את היחידה שאתה רוצה, אבל תן לזה צ'אנס- אולי כן תהנה בצבא. אם תתן סיכוי לזה- זה יכול לקרות.

danny2008

New member
לא רוצה להתפשר.

או שאני אקבל מודיעין או שמבחינתי המדינה תושמד ותהיה שואה שנייה.

דרך ההתבטאות שלך לא מקובלת בפורום../images/Emo18.gif

אם תמשיך להתבטא כך הודעותיך ימחקו ותיחסם.

danny2008

New member
אחלה. לא באמת אכפת לי.

אבל דווקא מעניין אותי לדבר איתך אז אני מוכן להפסיק לבטא את שנאתי למדינה ולעם היהודי בפומבי. אני בסך הכל באתי לבקש עזרה, כי יש לי חיים שחורים משחור. אני כרגע כנראה בהתקף חרדה או דיכאון או משהו, זה קרה לי בעבר.....בהתקפים כאלה אני מאבד שליטה ומתחיל להגיד את הדברים הכי קיצוניים שאני מוצא. אבל צה"ל שיגע לי את השכל.

תאמין לי שאני מבינה אותך...

כי אני עברתי הרבה סבל עם הצבא ובוא נאמר שהמקום הזה נתן לי הרבה סיבות לשנוא ולכעוס, אבל בחרתי בדרך האחרת- החלטתי שאני אנצל את השירות הצבאי שלי לכמה שיותר להנות ולא להיות סתם פקידה, אז נכון נתנו לי להיות פקידה אבל לקחתי על עצמי עוד תפקיד והצבא הוא אחד התקופות הכי מאושרות בחיי וזה כמעט אחרי שויתרתי על הגיוס, ממש ברגע האחרון החלטתי להלחם וזה ממש הציל לי את תקופת הצבא. ואני שמחה שהחלטת ללכת בדרך אחרת ולא בדרך של שנאה, תנסה להפעיל קשרים, לערער, אולי לדחות את הגיוס שתוכל ללכת למיונים נוספים.

danny2008

New member
תעזרי לי בבקשה.

רע לי בחיים האלה....אני רוצה לסיים אותם. ככה כל החיים שלי מתנהלים, כבר שנים: יש לי נתונים טובים, אני בקבוצת איכות טובה, אבל משהו מתפקשש ואני מפסיד. אני חכם ומוכשר אבל תמיד אני מפסיד בחיים האלה. כל החיים שלי זה רצף כשלונות ועכשיו גם בצבא אני הולך להיכשל. יש לי פרפקציוניזם קיצוני, או שאני מקבל את הכי טוב או שאני מעדיף כלום. ושום דבר לא יכול לעזור לי. גם בבית ספר הייתה לי הבעיה הזאת. לא הייתי בקשר עם הצבא כמה חודשים בגלל חרדות ממה שיגידו לי שם.....ועכשיו פספסתי את המיונים. תני לי סיבה לחיות בכלל....נמאס לי מהחיים האלה.

danny2008

New member
אבל בכל זאת אין לי נטיות אובדניות או משהו.

אני פשוט שונא את החיים. אז אל תשלחי אותי לבית חולים פסיכיאטרי. אני בנאדם נורמלי אבל מדוכא.

אז תתן לצבא להיות הסיבה לכך שלא תחיה?

באמת נראה לך הגיוני? אני מאמינה שיש לך מלא סיבות לחיות, מלא דברים שמאירים לך את היום, שעושים לך את השבוע, החודש, השנה. אני גם מאוד פרפקטציוניסטית אבל יש גבול לכל דבר, אתה צריך להתאים את עצמך למה שקורה בחיים ולא לפחד ממה שקורה. מקסימום תהיה בתפקיד שלא רצית מכלתחילה אבל מי יודע- אולי תגלה שזה באמת תפקיד שיעשה לך טוב? אפילו לא נתת לזה צ'אנס ונראה לי ממש חבל
בכל מקרה, אנחנו פה בשבילך

danny2008

New member
תודה שאת כאן../images/Emo13.gif

תודה שיש לך סבלנות לקרוא את ההודעות שלי.... תודה שאת מושיטה לי יד גם ברגעים הכי שחורים של החיים שלי..... תמיד טוב לדעת שיש מישהו שמקשיב לך.....תודה שאת מתחשבת גם באנשים שהחיים דפקו אותם. סך הכל אני בן אדם מסכן. החיים הרסו לי את החיים. כמה אבסורד שזה נשמע.

בשמחה, אני פה בשביל מה שצריך ../images/Emo24.gif

אבל אתה חייב להכניס את הדברים לפורפורציות הנכונות. נכון זה לא כיף שאתה לא מקבל מה שאתה רוצה ולא תהיה בדיוק איפה שתרצה, אבל במקום לשבת ולרחם על עצמך תחשוב איך כן תוכל להנות מהשירות הצבאי, מה יעזור לך לעבור את השירות ואת התקופה עד הגיוס. סוף העולם לא הגיע... תאמין לי
ואני מצטערת אם אני נוקשה קצת, אבל אתה נכנס למעגל של רחמים עצמיים שנראה לי שתתקשה לצאת ממנו וחבל לי עלייך.

רק אתה תמצא סיבות לחיות

אולי אתה מפתח דכאון קיומי ולכן עליך להגיע לטיפול מקצועי שם אתה בטוח תלמד לשלוט בדכאון ותמצא את הסיבות הכי טובות לחיות

danny2008

New member
כן נראה לי שיש לי את זה.

נראה לי שאני מתחיל ליפול לתהום של דיכאון מז'ורי....שלא מאפשר תפקוד.

תשמע

במקום להתלונן תנסה לפנות לנציב פניות הציבור של צה"ל אולי היא תוכל לעזור לך לשנות את המצב לטובתך

עוד עצה עבורך

ובנתיים תלך לקרוא את הספר : לאהוב את מה שיש שיחות עם ביירון קייטי זה יעזור לך למצוא את התשובה איך לשפר את חיייך

אולי בגלל זה לא התקבלת לאין שבקשת

כי ההתקפים הללו בזמן שאתה בתפקיד משמעותי זה מסוכן לבטחון המדינה אדם שלא שולט על התקפי הזעם שלו לא משובץ לתפקידי מפתח אולי זה שיעור עבורך שאתה צריך לשלוט בכעס ולא להתפרץ כי ככה אתה מפסיד בחיים , המבחנים שאתה עובר עולים על כאילו דברים בחיים ההתקפים הללו רק יהיו לרעתך

danny2008

New member
שלושה דברים

1. אלה לא התקפים שפוגעים בשום צורה בתפקוד....עכשיו אני בחופש לכן אני מרשה לעצמי לבטא את התסכול. אם הייתה לי אחריות מסוימת בחיים לא הייתי מאבד שליטה. וזה כולה אינטרנט זה לא שאיבדתי שליטה באמת. 2. גם אם הייתה לי בעיה כזאת, אין להם שום דרך לדעת על זה, אז אין סיכוי שזאת הסיבה. 3. זה לא שלא קיבלו אותי, לא שלחו לי מיונים בכלל.

תמיד תוכל לשנוץת שיבוץ במהלך השירות

אתה תמיעד תוכל לבקש במהלך השרות שיבוץ ע"פ הרצונות שלך בסיום הטירונות שלך תעשה נסיון לשנות את השיבוץ אולי תמתין עד שיפתח אופציה לשיבוץ שרצוי עליך

אופירA

New member
מנהל
החיים הרסו לך את החיים?

יש לך טעות. החיים רוצים ממך משהו, וכיוון שאתה מתעקש לסרב לקבל את רצונם, הם מטיחים בך את המציאות כל פעם יותר קשה, כדי שלא תהיה לך ברירה אלא להסכים למה שהם רוצים ממך. מה הם רוצים ממך? מה שהם רוצים מכל אדם בחלד - להתבגר, לקבל את המציאות באהבה, ללמוד להסכים למה שאין לך שליטה עליו, ללמוד להסכים להסתכל על מה שנכפה עליך בצורה הכי חיובית שאתה יכול. אתה לא מסכים ומתנגד, אתה רוצה להמשיך להיות הילד הקטן שרוצה עכשיו ולא מוכן לוותר, וצועק וכועס אם הוא לא קיבל את מה שהוא רצה. וככל שתתנגד יותר, כך החיים ימציאו לך הרבה התנהלויות מפוקששות, מנוגדות לקב"א ולנתונים הטובים שלך, ומתסכלות יותר ויותר, עד שתיכנע ותסכים לוותר, תסכים להתבגר ולקבל ברגע שתסכים לשתף עם פעולה עם הדברים שאין ביכולתך לשנות, ותסכים לחפש את המיטב במציאות - ישתנו הנתונים שלך, ויהיו לך יותר ויותר הזדמנויות טובות ומספקות. אמנם לא בהכרח מה שרצית לכתחילה, אבל בהחלט מה שאתה רוצה ומרוצה ממנו. תסתכל על הדוגמא שהביאה פרפרי אהבה - זו הנוסחה: היא קיבלה משהו שהיא לא רצתה, וניסתה לעשות מזה את המיטב האפשרי במסגרת הנתונים הלא רצויים. התוצאה היתה שהיא קיבלה את אחת החוויות הטובות ביותר שלה בזכות ההתייחסות שלה למציאות. הסיבה שאני נותנת לך לחיות היא, שאין סיפוק עצום כמו הסיפוק לגרום לעצמך בידיים שלך ע"י עבודה עצמית בצורה שתיארנו לך, לשנות את ההזדמנויות שלך להזדמנויות טובות, ולהגיע להגשמה עצמית, תוך תהליך של ויתור והתבגרות.

למעלה