שונאת שונאת שונאת

Night Light

New member
שונאת שונאת שונאת

לקנות בגדים יש לי מחסור חמור בחולצות יום יום יפות ובבגדים אלגנטיים בכלל. ואני שונאת ללכת לחפש. היום הסתובבתי בתל אביב בחיפושים אחרי חולצות מכובדות מספיק לעבודה ולפגישות (יעני - לא טי שרט) ולא מצאתי משהו שעומד בכל הקריטריונים שלי... אפילו בoutlet של ml שבו אפשר למצוא דברים יפים בזול - לא מצאתי חולצות שהולמות אותי הבגדים שלי חייבים לקיים את התנאים הבאים: 1. מידה גדולה סביב 48-50 2. שלא נראית כאילו תפרו אותה מינימום לגיל 48-50... 3. שמחמיאה בכ"ז לתווים הכלליים שלי - יש לי גיזרה יפה מתחת ל-30 ק"ג העודפים... 4. מחיר סביר עד נמוך 5. עם שרוול שמגיע עד המרפק ומחשוף בינוני (הדוסים האלו עם הדרישות שלהם...) 6. לא צמוד לגוף. מפריע לי אסטטית. 6. בשום פנים ואופן לא צעקני, לא צבעוני מדי, ולא - ואני מתכוונת לא - בירוק, כתום או חרדל!!! עם בררנות כזו (האמת שאם מסתכלים על זה כמו שצריך זה לא באמת בררני), המבחר מוגבל מאד. תודה לאל על הoutlet של עונות בצומת ביל"ו, אחרת גם את החולצות שיש לי לא היה לי... יש למישהי טיפים על חנויות שמלבישות נשים גדולות במחירים קטנים?

DREAM111

New member
מצטרפת להצעתה של יעל

הבזאר של ניקול השבוע בראשון ועד היום הבזאר קיבל המלצות חמות מהבנות. המחירים הם לדברי ניקול מ-30 ועד 100 ש"ח מקסימום פרט לפרטים בודדים שיהיו מעבר.

למעלה