שונאת רכלנים-גלויים!

angel enamorado

New member
שונאת רכלנים-גלויים!

אוף! מרגיז.. אני ממש ממש לא אוהבת אנשים שריכלו עליך ואחכ גם דואגים שתדעו את זה.. אני והחבר נפרדנו לא מזמן, אחרי קשר ארוך, אחרי שהרבה אנשים היו מודעים לקשר הזה, לזמן הארוך וכדומה.. נגמר, קורה.. אז כמובן שאתה מספר לאנשים שאתה רוצה, ובדרכ זה אנשים שאתה דיי סומך עליהם. כי זה לא מסוג הדברים עליהם שאת רץ ומספר, אלא אם מגיעים לנושא אז טוב נו ..מספרים -לפחות ככה אני.. ועכשיו אחרי הפרידה גיליתי את הרכלנים הסמויים, ז"א שכמו שאמרתי סיפרתי על כך לכמה אנשים, שאני באמת יכולה לספור אותם על 2 כפות ידיי אם לא פחות, ולא אכפת לי שזה יעבור הלאה לאחרים, ושידונו וידברו וירכלו.. כי מה לעשות בכולנו יש את החטטנות הזו לדעת מה עם הזוג הזה והזה.. דבר אחד זה שאתה מספר את זה לאדם אחר ודבר אחר לגמרי זה שהאדם האחר הזה בא ומדבר איתי על זה כאילו אני סיפרתי על זה.. וזה מרגיז שאנשים שאני לא בקשר איתם מרשים לעצמם לזרוק הערה / שאלה שאני מרגישה שזה מכוון לנושא הספציפי של הפרידה כדי להוציא ממני פרטים/אינפורמציה/צהבת.. כשאנשים מספרים לי על ההיא וההוא, אני לא אבוא לאחד מהם ואשאל אותם, או אדבר איתם פתאום בלי קשר לחיים כדי לשמוע על הסיפור מקרוב.. אני אשמור לעצמי, אולי אדבר על זה עם האדם שסיפר לי, אבל לא אפנה לאדם שעליו סיפרו לי ואשאל אותו על כך.. פשוט מרגיז!!!!!!!!!!!

זה באסה באמת.

אבל תראי, לא כל אחד מהווה דוגמה בשביל כולם ולא צריך להכליל. את מדברת על "האנשים האלה" בזמן שלפי מה שהבנתי מדובר על רק בנאדם אחד. תמיד יהיה הקוץ בתחת הזה שיבוא ויגרום לך להרגיש רע ותמיד תצטרכי להתעלם ממנו ולעבור הלאה. בנוסף לדעתי את מוציאה עליו גם עצבים שלא מגיעים לו. בסך הכל מה שהוא עשה זה לא הדבר הכי גרוע בעולם וזה אפילו לא לאו מעשרת הדברות משה מסיני. את כעוסה מאוד וכאובה נורא וזה לגיטימי. אני משתתף בצערך ומאחל לך שהשכחה תעביר לך את הכאב ותעזור לחייוך לחזור ללחיים. שבת שלום!

חחח עניתי דקה אחריך...

הפתרון הכי פשוט להתעלם..

אנשים רואים זה מרגיז אותך והם ממשיכים... פשוט תתעלמי... אם שואלים אותך, תגידי שזה עניין פרטי שלך ואת לא הולכת לדקסקס את זה עם אף אחד... עם הזמן זה יעבור... קרן

sh53

New member
אין כל כך מה לעשות

יש אנשים שאוהבים לשמוע את הצד השני כדי לשמוע ולתמוך ויש אנשים שאוהבים לשמוע רק בשביל יצר החטטנות. אני סומכת עלייך שענית להם שזה לא עניינם או שאת לא זוכרת שסיפרת להם משהו.

למעלה