שונאת ימי שבת.

Daria Who

New member
שונאת ימי שבת.

כל כך לא נעים לשמוע שאני "כל כך כל כך תלותית" ממכר שלא דיבר איתי במשך כמה חודשים. אני יודעת שאני תלותית, אבל דווקא בתקופה האחרונה מאז שהתחלתי את הטיפול - התלות שלי באנשים ירדה כמעט לאפס, וזה לא הוגן לשפוט אותי בלי להיות מודעים לשינוי הזה. אני לא יודעת אפילו למה זה דיכא אותי... אולי אני פשוט לא מסוגלת להתמודד עם ביקורת, או שזה סתם יום כזה. מזמן לא היה לי יום כל כך נוראי - אני לחוצה בטירוף בגלל מחר (לא משנה מה יש מחר, אני לא רוצה לדבר על זה בטרם עת), אני לא מרגישה טוב ואני חייבת ללמוד באינטנסיביות בגלל מבחן שיש לי עוד מעט. ובנוסף לכך, חבריי נעלמו מהאופק וביומיים האחרונים לא היה לי בפני מי להשתפך (ואני אוהבת לדבר עם אנשים, אני מודה. זו שריטה מאוד עמוקה שלי). אני לא יודעת כבר מה לעשות לגבי חיי האהבה שלי, אני מרגישה פשוט תקועה. מצד אחד יש לי חבר באמת מקסים, אם כי ילדותי במקצת ופאסיבי מדי. מצד שני, התחלתי לפתח רגשות כלפי מישהו אחר שאני יודעת שלא ייצא איתו כלום. אולי זו רק תופעת לוואי של חוסר סיפוק במערכת היחסים. לא יודעת מה לחשוב. ולא יודעת מה לעשות. זה מצב מטופש לחלוטין. סתם הייתי צריכה לפרוק טיפה.

שולחת ../images/Emo24.gif|תמיכה, נראה שאת זקוקה לכזה../images/Emo13.gif

המכר הזה לא נשמע נחמד במיוחד, והוא כנראה באמת לא ראה את השינוי שבך, וההפסד כולו שלו, אל תקשיבי לשדים שהוא מקרין כלפייך, תזכרי את ההתקדמות שאת רואה. בהצלחה מחר ובמבחן ותרגישי חופשי תמיד לשפוך פה, וגם אם רוצה לדבר מעבר לזה במסרים-אני פה בשבילך, ובטוחה שגם שאר החברים
.

Daria Who

New member
תודה רבה :)

השתדלתי לא לקחת ללב את דבריו. אני פשוט צריכה להפסיק לדבר איתו לחלוטין וזהו, רק מרעיל את חיי בפעמים הבודדות שאנחנו מדברים.

תעשי איתו שיחה על הילדותיות שלו

ואם לומר לך את האמת.... עדיף לך גבר ילדותי מאשר אחד שכל מה שבראש שלו זה מכוניות מכונאות שברולטים וכיוצא בזה... עדיף לך אותו הילדותי מאשר אחד שמאוהב בשברולט ממודלים 73-79 איך אפשר לפתח רגשות כלפי "מישהו אחר" כשאת עם מישהו??? את לא חושבת שחבר הנוחכי יכול להיפגע???... זה מה שקרה בעצם אצלי רק שאצלי זה הלך הרבה יותר רחוק....

Daria Who

New member
זה לא שבחרתי בזה,

זה פשוט קרה. מה לעשות, אי אפשר לשלוט ברגשות. אבל כן אפשר לשלוט בהחלטות שלנו ולכן בחרתי לא לעשות עם הרגשות האלה כלום. זו הפעם הראשונה שדבר כזה קרה לי מאז שאני עם החבר שלי (3 וחצי שנים). זה לגמרי לא היה בשליטתי ואני מרגישה נורא אשמה בנוגע לזה.

אפשר לשלוט ברגשות ע"י הסחתן ע"י אחרות

אני את כל הרגשות השליליים שלי מסיח ע"י למידה ועבודה ושיפוץ רכבים ישנים....אפילו התחלתי לעשות טיפולים לרכבים של חברים.....הכל כדי לא לתת לרגשות להיכנס אלי שוב.... לא רוצה יותר להיות אדם רגיש...אנשים רגישים רק נפגעים... לא משנה.......... מה שאני בא לומר לך שרגשות אפשר להסיח/לנטרל

Daria Who

New member
תאמין לי שניסיתי

שקעתי בלימודים, אפילו ניסיתי לדבר כמה שפחות עם אותו אדם - אבל זה בלתי אפשרי כי זה לא סתם איזה אחד שהכרתי פתאום, אלא ידיד טוב שלי. זה לא ממש מפריע לי. אני יודעת שאני לא אעשה עם זה כלום, אז החבר שלי לא ייפגע ואף אחד אחר לא ייפגע. רק אני איפגע בעצם, אבל ידעתי שזה יהיה כך במערכת יחסים יציבה כמו שלנו - אני לא יכולה להרשות לעצמי לעשות דברים שאנשים אחרים בגילי עושים בקלות (והאמת שזה נורא מתסכל שבגיל 19 אני צריכה לחשוב על האחריות שיש לי כלפי החבר שלי ולא על הרגשות שלי או הנעורים וכו').

אני בגיל 19 רצתי אחרי מסתננים בנגב

אבל לא משנה כרגע.....גם לי נישרפו הנעורים בגיל 14 ילדות בקושי הייתה לי.....אבל זה מה שהגורל הכתיב לנו... אין לך מה להצטער על זה כי בעיקבות זה את בוגרת לגילך שזה ייתרון יש לך ניסיון ושיקול דעת שלאנשים בגילך אין..... נכון...זה קשה שלא חווית נעורים...אבל תראי את הייתרון בדברים!!! ובכלל אני חושב שידידויות זה מחלה מסרטנת.... אני קרה לי מה שקרה לי בגלל הידיד של האקסית....

שירשולי

New member
קבלי../images/Emo24.gifוהבנה אם כי....

לא ישנתי כל הליילה מכאבים ואיין , כוח לכתוב מקווה שהכל יסתדר בשבילך.

למעלה