שונאת גזענים וערבים :)

תקשיבי יש המון המון ערבים

אז גם אם את רואה כמה שורפים דגלים זה עדיין חלק קטן מכל האנשים... חוץ מזה, הרבה גם מושפעים מהטרוריסטים. המצב של הערבים חרא והם רוצים מישו לשנוא, אז הם מושפעים ומכוונים אצבע מאשימה כלפנו. השנאה לא כזו עזה, אבל היא מוחרפת בגלל ההשפעה שיש עליהם.

Lara F

New member
אוי מסכנים, אני כבר בוכה,

אין להם פשוט את מי לשנוא, אז הם רוצחים אותנו בכמויות, אני אסלח להם כי הם "מושפעים לרעה" שורפים דגלים חלק קטן?!?!?!?!?! אם זה חלק קטן אני לא רוצה לראות מהזה חלק גדול!!!!! תגידי ויקי, את רואה חדשות?!? את רואה כמה מפגינים יש שם? רבבות!!! והם לא בדיוק נראים מושפעים לרעה או שוחרי שלום שמכריחים אותם להשתתף...

Dynamo1929

New member
חבל שאת לא רואה את זה

מהצד שלהם, כי אם אולי כן היית רואה, ייתכן והיית משנה את דעתך. הם חיים שם בחרא, בגטאות, הורסים להם בתים על ימין ועל שמאל מבלי שהם עשו משהו (אותם הדיירים הספציפים) ואת רוצה שאחרי כל זה הם עוד יאהבו אותנו?! לגבי התקשורת, בתקשרות תמיד יראו את הקיצוניים ביותר ששורפים דגלים ועושים לינץ' לבובות של בוש ושרון. במקומות רבים בעולם התקשורת מקצינה בדיוק באותה צורה את הצד שלנו, ומשדרת ללא הרף בחדשות את המשפחות חסרות האונים ש"צבא הכיבוש" הרס את ביתהן והן הפכו להומלסים חסרי כל בין לילה. ולגבי ההפגנות, בכל העולם המערבי יש הפגנות כנגד ישראל, אז עפ"י הגישה שלך גם לכל הצרפתים והאמריקנים ועוד, מגיע עונש מוות או טרנספר לגטאות...

wasted years

New member
חשבת פעם למה הם חיים שם בגטאות

ולמה רמת החיים כל כך ירודה? מילת המפתח היא *טרור*. המבנים שהורסים הם אותם מבנים שמשמשים כנקודות אסטרטגיות לצלפים ולמחבלים או ליצור מטעני חבלה. במלחמה בטרור אין פשרות. זה בהחלט עצוב שגם האוכלוסיה האזחרית שם סובלת גם היא בעקיפין מהטרור שיוצא מתוכה.

wasted years

New member
זה פשוט..

כי יש להם מנטליות שיבטטית. מוטיב העדר פשוטו כמשמעו. בראשם עומד איש דתי, מסיט. הפתרון הכי טוב הוא לחצוץ קודם כל בינינו לבינם, ואני מוכרח לציין לשבח את גדר ההפרדה שמאז הקמתה תדירות הפיגועים ירדה..

תכירי, נעים מאוד, הורים רוסים

משום מה הם נורא דואגים איך רואים אותם. התירוץ של אמא שלי למה אסור לי לעשות כל מיני דשברים זה כי "תחשבי מה זה יגיד עלי??". וכן, נראה לי משום מה שרוסים חושבים על הערבים התחתית של התחתית של התחתית (נראה לי עוד פחות מעובדים זרים, כי מבחינת הרומנים זה תרבות ושטויות כאלו..). ואת יודעת מה אומרים על בנות רוסיות שעובדות אצל ערבים? לא מרוששות!
בהצלחה במציאת עבודה!

חחח... לא נראה לי שאני

כבר אמצא עבודה החופש אבל חפיף.. לסיגריות ויציאות פשוטות זה מספיק לי... אבל נגיד לנסוע לאנשו עם החברות.. אז לא... יענו רצינו לנסוע לשיט או משו כזה (אז שההורים הרוסים והגזענים שלי ישברו ת'ראש).. כי אני כן "עובדת" אני נותנת שיעורים במת' לילדה שעולה לכיתה ו'.. הילדה קצת רעועה נפשית, ומלאת זעם, והתקפי כעס, אז יש שיעורים שאני מקדישה לטיפול נפשי... וזה מוציא ממני את כל האנרגיות, אבל לא נורא... 15 ש''ח לשעה, פעמיים בשבוע :| זה בוחטות של כסף, מה אתם מבינים
ולפעמים, במיקרים חריגים קוראים לבייביסיטר... בכל זאת עדיף משו מסודר, ומשכורת שווה ...יותר....

BeckhamGirl

New member
אמממ...

טוב, התשובה שלי מתחלקת ל-2. 1. בקשר לערבים. וואלה, גם אני לא בעד ערבים בגלל מה שקורה בארץ הזאת. והעובדה היא שהגעתי לעבוד אצל ערבי, במקדונלד'ס... בגלל שהבחור צעיר, מסודר, אחראי, מנומס וכ'ו אז זו פחות בעיה. ובגלל שאנחנו תמיד הרבה עובדים (חוץ מפתיחות וסגירות.) אז ממש כיף רוב הזמן. 2. חוץ מהקטע למעלה, אני נגד גזענויות אחרות, של אנשים כהי עור וכאלה. אבל ההורים שלנו...(שלי, שלך ושל כל העולים.) באו מתרבות אחרת, גדלו על דברים אחרים, לא הסתובבו אנשים כאלה בינהם אף פעם, לימדו אותם דברים אחרים, לכן אין לך מה לכעוס על ההורים שלך.רציני. אצל ההורים שלי (שהם די צעירים 38 ו-42.) אפשר לראות דפוסי התנהגות שונים מאצל צברים באותם הגילאים,שוב, בגלל החינוך והתרבות.

AeroSlash

New member
הממ

הורים שי, לפחות אמא שלי די אכפת לה מה יגידו עליה. לפעמים היא דואגת לזה ולפעמים לא, בכל מקרה, לי זה לא מעניין את קצה הציפורן מה חושבים עלי ובגלל זה אני עושה מה שאני עושה בחיים שלי וחלק מהאנשים שאני מכירה די בהלם איך אני שמה זין על מה שאומרים עלי. אמא שלי בכל מקרה, לא מתערבת לי בחיים ונותנת לי לחיות אותם בשקט, סה"כ החיים שלי ואם לי לא אכפת מה חושבים עלי למה שאותה זה יעניין, העיקר שאני בסדר עם העניין.

AeroSlash

New member
וכל הקטע של הגזענות

להורים לי טיפה של גזענות בדם. לאמא שלי ולאבא שלי אין שום בעיה עם ערבים ועם כל עדה ו/או עם אחר, ככה גם לי אז אין לנו ויכוחים בקשר לדעות הפוליטיות שלונ... לא שאני מדברת איתם הרבה על הדעות הפוליטיות שלי, תבינו לבד, לא הנושא הכי מעניין לדבר עליו.

wildgirl1

New member
אצלנו:

כול המשפחה שלי שונאת ערבים, אצלנו תמיד יש ויכוחים על זה , אני אישית אין לי שום בעיה אם כול הדתות אבל אמא שלי זה משהו אחר.. היא בחיים לא תבין אותי בקטע הזה. יש לנו המון ויכוחים בנושא הפולטיקה במיוחד כשדודה שלי בסביבה ואני שונאת להיכנס איתם לויכוחים. וגם לאמא שלי חשוב מה יגידו אלינו ולי הרבה פחות ממנה.

Angel lips

New member
אצלי לא ממש!!! חחח אבל לא לקחי את

העבודה, למרות שנסעתי לשם לבדוק והכל היה ממש אחלה, אבל בלי חברה אני לא רוצה ללכת כי זה לנסוע לבד ובאסה!

vk3

New member
אני יכול להבין את הורייך...

וכוונתם... אי אפשר שלא לשנוא או לפחד מקהילת אנשים שזורעת כול כך הרבה אימה ואני מבין את דאגתם ותומך בהם. אני חליל וחסה לא תומך בהכללה או כד', אבל מעדיף להתרחק מאנשים שאיך שהוא קשורים לכך... אפילו אם זה הכינוי שלהם... ערבי ( מקווה שהובנתי נכון). לאו דווקא מפני שאני מפחד אישית מהם או סולד, לא
אלא מכיוון שגם הם, אותם הערבים, נמצאים תחת סכנה מתמדת ועל ידיי הימצאותי עמם אני מסכן את עצמי. עם כול הכבוד והחוסר גזענות שבי, למה שאסכן את עצמי
אמא שלי, כמו כול הורה מודאג אחר וכמו הורייך באותה הדעה, רק שאין לה משהו נגד ערבים ספציפי... אלא שאותם השהידים והרוצחים בדם קר, שחונכו כך לא ממש מרנינים את
ה
דבר שכן הדאיג אותי והפתיע אותי בפעם הנוספת זו ההתנהגות שלכם
מחקתי את תגובתו המשמיצה של bariska וזה גם מה שיעלה בגורל הודעתו של Janem. קראתם בכלל מה שכתבתם
עם כול הכבוד אליכם, זו הייתה גזענות טהורה ובמה אתם שונים מאלה ששונאים אותנו על רקע מוצאינו
איך אתם יכולים לקרוא לרצח והשמדה ולתמוך בכך
היכן האנושיות
ואל תגידו לי שהתכוונתם רק לרוצחים והמחבלים... או שזה היה בנימה סרקסטית, כי אז זה יהיה עוד יותר עצוב
אני משוכנע שלא הינדם עפעף בכתיבתכם את מה שכתבתם... מקווה לתגובה מכם...

תקשיב אני לא מצדיקה את מה שנאמר

ולא חושבת שצריך לאחל מוות גם לגרוע באוייבים, אבל זה תגובה שנתנת להבנה. היא אולי לא הכי "פוליטיקלי-קורקט", אבל היא באה מתוך הלב והנשמה. תקשיב, פוגעים בנו, עושים בנו טרור, מונעים אמיתנו חיים נורמליים, הופכים את תקציב הבטחון לענקי, הורגים לנו את הילדים וגורמים לזה שנערים מבלים את שנותיהם הטובות ביותר בלעמוד ולעשות "סלקציה"- לבדוק ת.ז ולעתים להחליט על גורלם של אנשים שהם לא באמת באחריותם (במקרה ה"טוב") או לעשות פלישות ומרדפים אחרי רוצחים ואולי אפילו להפצע ולההרג (במקרה ה"רע"). וכשגורמים לך רע התגובה המיידית היא להאשים. אני בטוחה גם שחברי כנסת מרגישים לפעמים צורך לצעוק במליאה "מוות לערבים", אבל הם לא עושים את זה, כי זה לא מנומס, ועמוק בפנים כולנו יודעים שזה לא נכון. הרי לפי ההגיון הקר כולנו יודעים שלא ייתכן שכולם מחבלים, ויש המון ערבים נחמדים בעלי מסעדות שנורא אוהבים אותנו וחיים מהעסקים שלנו, ויש ערבים רופאים, וערבים בממשלה. לא כל הערבים רעים, לא כל הערבים רוצחים ולא את כל הערבים צריך לשנוא. אבל לפעמים, הרגש משתלט. מרוב עצבים ותסכול אומרים דברים שהם לא הכי יפים. אתה חייב להודות שלדוגמא ה"טרנספר" שהוצא נשמע פתרון קל ויפה- אין יותר ערבים, אין יותר איום עלינו ואף אחד לא רוצה להקים פה יותר מדינה. פתרנו את הבעיה, קל ויפה. אבל כשחושבים על זה. הערבים הם אנשים, בדיוק כמונו, ואיזו זכות יש לנו לעזאזל להחליט להם איפה הם יכולים לגור, ופי כמה וכמה לעקור אותם ממגורם הנוכחי(ויש שיאמרו שבו הם גרים משחר ההיסטוריה). ולכן אני יכולה להבין את מי שאמר את מה שאמר. תאמין לי, גם לי אחרי שאני שומעת (או רואה במו עיני- ירושלמית והכל, אתה יודע..) שהיה פיגוע אני מאחלת שכרגע היה לי איזה עוזי ויכלתי ללכת לרסס את הערבי הראשון שאני פוגשת בדרכי. כשמספרים לי שחבר נפצע או נהרג בשטחים, אין דבר שאני יותר רוצה מפצצת אטום קטנה על הרצועה. אבל כשאני מפסיקה לכעוס ומבינה שאומנם את המחבל\הרוצח צריך לרדוף עד חורמה, אבל שאר הערבים כנראה לא עשו כלום והם סובלים בדיוק כמוני מזה שיש מחבלים, כי אנחנו, במטרה להגן על עצמנו, משבשים להם את החיים לחלוטין, ולפעמים אפילו הורגים חפים מפשע בטעות. בקיצור, אני חושבת שא. השאלה האם "מוות או טרנספר", נעשתה בצחוק ו-ב.ההערה נתנת להבנה לחלוטין (אבל לא מוצדקת...).

s h u r i k

New member
במליאת הכנסת

חברי כנסת יהודים, צועקים מוות לערבים וחברי כנסת ערבים צועקים מוות ליהודים!

למעלה