שונאת גזענים וערבים :)

שונאת גזענים וערבים :)

איזה עצבים!!!!! אתמול,אני חן ועוד חברה ירדנו לפיצוציה, לקנות להנאתנו סיגריות וחומרים לנרגילה... המוכר שואל אותנו מה אנחנו עושות בחופש, כששמע שלא עובדות, אמר שיש לו עבודה טובה להציע, יש מסעדה ערבית ליד מעלות, המנהל משלם טוב ומחפש בנות רציניות... הכל ממש התאים לי... חוצמזה למה לא לנסות? אם גם ככה אני רוצה לעבוד! אני חוזרת הביתה, חן מתקשרת מודיעה שעוד מעט נוכל לסוע למסעדה לדבר עם בעל המקום.. אני יוצאת לסלון "אבא אני נוסעת עכשיו עם חן לבדוק עבודה." "איפה?" "אני לא יודעת בדיוק, מסעדה ערבית פה באיזור, אמרו ש..." לא הספקתי לסיים את המשפט ו..... שניהם התנפלו עלי, אמרו שאני לא אעבוד בשביל ערבים, זה מסוכן, ובכלל (עוד הייתה להם חוצפה להגיד) זאת הרמה שלי ? לשרת ערבים?! הם יגעו בך!! איך התעצבנתי, אמרתי "אבל אמא גם הם בני אדם, חוצמזה זה לא מעניין אותי! אני צריכה עבודה! לא מוצא חן בעיניך תמצאי לי משו אחר!" היא בתגובה אמרה, שאני אחפש עוד (ביץ').. אוף איך התעצבנתי עליהם!!!! אבא שלי היה יותר סביל בשיחה, אבל הכניס מדי פעם בהפסקות נשימה של אמא, "לנה, לא... תפסיקו לריב".. אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עד שאני כבר מוצאת עבודה... אז אני צריכה התנגדות מצד ההורים?! כמו כן, מעלות מוקפת בערבים!!! מה היא ציפתה? כל המסעדות באיזור הן ערביות!!!!!!! אויש איתה &^%$#@@@#$%^&! בסוף היא עוד הוסיפה "את לא יודעת מה אומרים על בנות רוסיות שעובדות אצל ערבים?!" תמיד חשוב לה מה יגידו! גזענית לתפארת! הגזענות הזאת מעלה לי את הסעיף... הרי לא כל הערבים בארץ מפוצצים אוטובוסים! יש גם אנשים טובים... כמו בכל קהילה, יש אנשים פחות נחמדים, ויש נחמדים. תגיבו בבקשה, גם אצלכם בבית זה ככה??? או שזה רק המשפחה הדפוקה שלי?

al-x

New member
אצלי אצלי לצערי ../images/Emo4.gif

לפני כמה ימים שוחחקתי עם אמא שלי על המקרה באשקלון שבו שוטרים הכו ופצעו דיירי בניין שלם עקב סכסוך שהתפתח עם מספר דיירים ממוצא רוסי. אמא שלי שאלה אם לדעתי השוטרים ייענשו, אמרתי שכנראה לא. היא אמרה "איך דבר כזה יכול לקרות במדינה דמוקרטית, ששוטרים מתעליים באזרחים במקום להגן עליהם ויוצאים ללא עונש?", אמרתי לה "בדיוק כמו שחיילים של מדינה דמוקרטית מתעללים לעיתים באוכלוסיה פלסטינאית במחסומים, לפעמים אל מול המצלמות (ראו מקרה משבוע שעבר), ואף אחד לא מניד אפעף". "אבל לעשות את זה לערבים זה בסדר" אמרה אימי היקרה. באותו רגע הבנתי שכנראה כדאי להביא גם קצת חברי כנסת ממרת לישראל פלוס, ולא רק את ליברמן והכנופיה שלו.

wasted years

New member
באמת..

תאמין לי שבמחסומים לא רק שלא מנידים עפעף, מנידים 7 עפעפיים. כל מקרה , גם אם אתה לא שומע עליו זוכה לטיפול של משטרה צבאית וגורמים אחרים.. למה פיגוע התאבדות שגוזל מאנשים תמימים את חייהם נחשב בעיניך למעשה "מוסרי", למה אף אחד לא מניד עפעף כשזה קורה? אם לא היו פיגועים, לא היו מחסומים.. פיגועים היו עוד לפני שקמו המחסומים:) נקודה למחשבה:)

Lara F

New member
נכון,

למה אתם כ"כ מתיימרים להיות פריים עם האנשים שרוצחים אותכם מידי יום ביומו. כמו שאילנה אמרה, בכל אוכלוסיה יש אנשים טובים ורעים והכללות הן אסורות, אז למה המחבלים, הערבים, כשהם יוצאים לפוצץ אוטובוס או מסעדה הם לא חושבים שהם יכול להיות וחס וחלילה מפוצצים אנשים טובים ותמימים?! תינוקות?! ילדים קטנים?! שמאלנים שרוצים שלום?! הרי גם בינינו יש אנשים טובים. זה שהם רובם תומכים בג'יהד ובחאמס כבר מראה משהו

L e s h i y

New member
הגישה שלך מוטעת

מה שאת אומרת בעצם זה: "המחבלים לא עושים הבחנה ולכן גם אני לא צריכה לעשות הבחנה" אם האנשים השפלים האלה הם ה"מודל לחיקוי" שלך אז מצבך לא טוב.

wasted years

New member
יש לעשות הבחנה.

אבל אין לעשות הבחנה בנוגע למחבלים. את הטרור יש למגר.

Lara F

New member
הם לא המודל לחיקוי שלי,

פשוט אני לא מרגישה צורך להגן על מי שלא היה חושב פעמיים עלי, הם לא בוררים וחושבים על החפים מפשע שבינינו, אני מרגישה מטופשת כשאני דואגת לשלום אלו שבכלל לא חושבים פעמיים עלי, להם לא אכפת ממני ומהחיים שלי- למה שלי יהיה אכפת?!... לפי טענתך הם סובלים מהשלטון שלנו, ומהחלטותיו ולא מאיתנו, לכן עלינו לכעוס על המחבלים בלבד ולא על כולם, נכון?!... אז למה הם, במקום לצאת נגד הממשלה שלנו, והשלטון שלנו, יוצאים ומפוצצים מועדון מלא בבני נוער? מה בני הנוער עשו להם? הם לא עושים הבנחה! אבל אני כן צריכה, לטענתך, נכון?! יש בינהם אנשים טובים שוחרי שלום נכון?!... תאמין לי שאם אתה היית אז במועדון הזה אז (חס וחלילה!) אז לא היה אכפת להם בגרוש אם אתה תומך בהם ואכפת לך מהם ומהדעות שלהם ושאתה כן רוצה שלום, הם אפילו לא טרחו לברר, ולבוקר למרת שהיו כמה הלוויות, הם כווולם היו יוצאים בריקודים שמחה והפגנות וחוגגים מוות של חפים מפשע ואפילו של אלה שאולי בעדם ובעד שלום (אפילו האנשים ה"טובים" שביניהם...)

the freaky girl

New member
ברור שאי אפשר

לעשות הכללות, תמיד תמיד יש מישהו יוצא דופן או שונה.. אין צורך להגן על אף אחד לדעתי, כל אחד לעצמו, והחוקים שלו. רק שבאמת מאד מפריע ה"חוקים" של הערבים, מאד לא אנושיים אפילו וחסרי רגישות.. הם לא רוצים שלום, הם רוצים רק לפגוע בכמה שיותר, שיכאב לממשלה..(לדעתי..) ואז הממשלה תעשה מה שהם רוצים או מבקשים.. זה מה שאני חושבת...

Dynamo1929

New member
כמו שנאמר כבר מקודם,

אין לעשות הבחנה בין מחבלים וטרוריסטים למיניהם! אבל יש לעשות הבחנה בין המחבלים לשאר האזרחים חפים מפשע שלא עשו ולא רוצים לעשות לך שום דבר רע! מה שאת מציע זה שבעקבות קומץ אנשים דפוקים, מחבלים וטרוריסטים, צריך לבוא עלייהם עונש קולקטיבי וכל האומה צריכה להענש ולסבול בגללם. זאת גישה מאד מוטעת!

vk3

New member
You said it MAN ../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

al-x

New member
עומר, למה אתה מכניס לי מילים לפה?

איפה כתבתי שפיגוע התאבדות (או פיגוע ירי, או כל סוג אחר של פגיעה באזרחים וחיילים) זה רלוונטי ו"מוסרי"? לא כתבתי שום דבר על הצד שלהם, שגם עליו יש ביקורת ביקורת קשה, כרגע דיברתי על הצד שלנו. זה שהם מאבדים את השפיות והמוסר, לא אומר שאנחנו צריכים את שלנו.

the freaky girl

New member
גם אימא שלי ככה.. ../images/Emo4.gif

גם לה תמיד חשוב "מה יגידו" או "מה חושבים" וכל הסטאף המטומטם הזה.. גם לי האמת נמאס, היא גם לא ממש מבינה שאין לי שיט למה שחושבים עליי, ואני לא מתכוונת להמשיך לחיות כל החיים שלי בזהירות של "מה יחשבו עליי".. וגם לאימא יש גזענות מסויימת.. גם בקשר לרוסים ומה שחושבים עליהם בארץ.
אני קוראת למהפיכה!!

Lara F

New member
גם אמא שלי ככה,

מה לעשות להורים של כולנו יש דעות קדומות, אבל כאן אנו מסכימה איתה, כמה דם נשפך בשביל המדינה הזאת... כמה חפים מפשע הטרוריסטים האלה רצחו?!... לא מגיעים להם לחיות!!!! אומרים שאנחנו גזענים ומפלצות שעושים להם מה שעשו לנו בשואה- בסדר, אם זה מה שאנחנו, אז מה איתם?!?!?...

Lara F

New member
סליחה. אתה יענו מצטט אותי?

כי לא בדיוק כתבתי שהם "פחות טובים" כתבתי ש"בכל עדה יש אנשים יותר טובים ופחות טובים" להבה, תקרא
ואל תכניס לי מילים לפה.

לטרוריסטים בהחלט מגיע למות

כמו גם לרוצחים לדעתי ולאנסים. אבל לא כל הערבים הם רוצחים. ואומנם גם אני לפעמים מפלה (מה לעשות, ערבי עם תיק גדול באוטובוס זה מפחיד..), האמת שיש הרבה עקבים שרוצים שלום ולא רוצים מלחמה ורוצים להיות אזרחים ואלו הטרוריסטים שנותנים להם שם רע...

Lara F

New member
אז למה הם לא עושים

שום דבר בנידון? בסדר, בלה בלה דיקטטורה, הם לא יכולים להביע דעה, אבל למה לתמוך בטרוריסטים? אם הם קיימים הם ממש מעט, כי כל השאר שמראים בחדשות ששורפים את דגל ישראל ומאחלים לנו מוות בהחלט לא נראים שוחרי שלום

למעלה