שונאת את טלי

שונאת את טלי

אני רוצה לספר לכם משהו בתור אחת שממש אהבה את טלי אני ממש מאוכזבת. ביום חמישי הלכתי לפגוש את טלי כי ממש רציתי לראות אותה זה לא משנה איפה הלכתי עם חברה שלי ואז ראינו אותה וכולי התרגשות קראנו לה טלי טלי היא לא ענתה והיא שמה לב ואז עוד פעם ועוד פעם והיא לא ענתה ואז שהיא שמה לב שאנחנו לא מוותרות אז היא ענתה לנו ואמרה "מה?" אמרנו לה יאו אפשר בבקשה להצטלם היא אמרה בטון כזה "אי אפשר עכשו ילדות!" ונכנסה לא התייאשנו חיכנו לה בחוץ יותר משעה וחצי ואז שהיא יצאנ אמרנו לה טלי אפשר צמילום היא חיכתה למשו אמרנו בבקשה ואז היא כזה "אוף אני לי כח כבר" והיצטלמנו הייתי ב-ש-ו-ק גם אני וגם חברה שלי אני רוצה להגיד לכם שמה זה התרגשתי לפגוש אותה וממש התאכזבתי ומאהבה הכל עבא לי לשנאה כל כך רציתי להעלות את התמונה ולתלהב אבל החלטתי למחוק אותה כי היא ממש לא שווה את זה אני לא יודעת באיזה מצב היא הייתה וגם לא אכפת לי זה פשוט היה מ=-ג-ע-י-ל והאופי שלה בסדרה ממש מטעה! כל אחד שפגשתי מפורסם שהיה לחוץ וזה התנהג יפה והבין שאוהבים אותו והצטלם וחייך למשל יעל בר זוהר ממש חמודה והדס ודרך אגב לא קשור שאי שונאת אותה היא ממש מכוערת ממש נגעלתי ממנה! תאמינו לי אני ממש אהבתי אותה!

כן טלי שרון אני ממש אהבתי אותה..

וסורי אין תמונת מחקתי אותם ישר כי זה ממש איכזב

בלושש 15

New member
נגיד שאני מאמינה לך..ובטח זה לא היה

היום שלה, לכל אחד יש ימים כאלה, ואני בטוחה שגם לך.. אני חושבת שאין סיבה לשנוא, ועדיף להבין.. אבל תעשי מה שבראש שלך...

שכטרון

New member
פגשתי מפורסמים../images/Emo59.gif

שזה "לא היום שלהם", אבל הם מ-מ-ש לא התנבגו כמו שעדי [זה השם, נכון?] אמרה
אני אף-פעם לא אהבתי את טלי, אבל לא חשבתי שזה האופי שלה...

Simply an Angel

New member
שני דברים לי אלייך.

א. אני אישית לא כ"כ מאמינה לסיפור הזה. ובמיוחד לאור העובדה שאמרת שהצטלמת איתה ומחקת את התמונה... ב. עם כל הכבוד לסיפור שלך, למה לא לשרשר? המנהלות יושבות שעות על גבי שעות בשביל לשרשר הודעות למקומות המתאימים... אז את לא יכולה לעזור להן טיפ טיפה בכך שתשרשרי למקומות הנכונים?

אצן לא חייבות להאמין אני לא סתם

יכתוב את זה אני לא מפגרת!!! וכן מחקתי גם לזה את לא חייבת להאמין פשוט רציתי לשתף אותכם בזה

m i r u s h i

New member
למה לא להאמין?../images/Emo108.gif

אם עבר על טלי יום קשה ולא היה לה מצברוח להצטלם או לחייך? יש ימים כאלו לכל אחד מאיתנו

אוקייייייי

גם אני הייתי נעלבת , אבל אולי יש לה סיבה חשובה על התנהגותה ... כי את רשמת שזה לא מעניין אותך הסיבה אבל תתחשבי גם באחרים נכון שזה מעליב ופוגע אבל אולי זה היה מקרה חד פעמי והייתה לה סיבה מוצדקת להתנהגות שלה אם זה בכלל קרה.

שכטרון

New member
למה???????!!!!!!!!!!!!!../images/Emo59.gif

את מנהלת, תהיי אובייקטיבית... הרי את יכולה למחוק את השרשור הזה, בגלל שאת אוהבת את טלי! היא אמרה מה שקרה, ואני חושב שזה נכון. למה להתעלם?

mary17

New member
זה בתהליכי בירור

ובתור אחת שמכירה את טלי די טוב אני יכולה להגיד שאין מצב שהיא התנהגה ככה אוקיי?

elii1988

New member
מרי מצטער שאני נדחף..../images/Emo163.gif

אבל הפעם תבדקי לפני שאת פוסלת...אם זה לא היה אז בסדר... אבל אם זה היה אז מותר לה לשתף אותנו במה שהיא אמרה בלי דיכוי של הענין מצידך... בכל מקרה תבדקי..לא מאמין שמישהו יתנהג ככה למעריצים..

למעלה