שונאת את טלי

../images/Emo80.gif איזה כילים?מ"ז?

סליחה שאני מחטטת
פשוט זה מעניין
אבל אם את לא רוצה לענות את לא חייבת

ממ...

יכול להיות שהיא כן התנהגה ככה. את יודעת?היא אמורה להיות נחמדה.אבל כמה אפשר? היא לא יכולה כל היום לחלק חתימות ולהצטלם,יש לה גם חיים.

../images/Emo80.gifאני בשוק../images/Emo12.gif

אבל אולי היא באמת הייתה עייפה או משהו, היא עובדת נורא קשה וחוץ מזה לכולם פה שראו אותה היא היתנהגה מדהים (וגם אלי) אז למה שדווקא לך היא תיתנהג מגעיל כ"כ? לא מסתדר לי

תראי...

לא נראה שטלי תהיה כזאת.. אבל נגיד וזה נכון לדעתי את לא צריכה לקחת ללב, אולי עבר עליה יום קשה. לדעתי זו לא סיבה לשנאה, בעוד שטלי לא עשתה את זה כדי לפגוע או משו כזה.

danit1234

New member
מה שדי טיפשי בעניין

הוא שהילדה פתחה ניק רק כדי לכתוב לנו שהיא שונאת את טלי? טיפשי לטעמי ולא כ"כ אמין מסיבותיי שלי אולי לדעתי לא אמין בדיוק

danit1234

New member
ואני לא אומרת את זה ....

כי אני חושבת שטלי היא אלוהים שהיא מושלמת ושהיא לא עושה טעויות . חד משמעית לא . לכל אחד יש את הימים הרעים שלו ומה שרשמת שהיא ענתה בתגובה נראה לי מוקצן מידי. אולי זה נכון בדיוק כמו שאמרת. בכל זאת אני לא מכירה את טלי אני חושבת שהיא שחקנית מעולה לא מכירה את האופי שלה כדי לדעת עם היא תגיב כך. עם זאת יש כמה דברים שלי אישית לא נראים אמינים . אולי אני טועה.

../images/Emo60.gifואין מצב..../images/Emo2.gifהיא הכי לא כזאת

... גם כשהיא הייתה הכי עייפה בעולם אחרי הצגה שלה, היא חייכה בחום ובכיף

kuku woman

New member
לא נורא

וזה בסדר לדעתי שאת משתפת ... כל אחד והחוויות שלו

../images/Emo79.gifיש לי דבר אחד להגיד לכם...

גם אם קשה לכם להבין,טלי היא סה"כ בנאדם כמו שלכם יש ימים רעים,ואתם מתייחסים בהתאם לכולם,גם לטלי יש. אז יכול להיות לה יום אחד רע לא חייבים לקחת את זה אישית,ובטח שלא צריך לשנוא אותה בגלל זה...
המקרה הזה יכול להיות נכון... ומה שהוא יהיה - זה מרי תגיד לנו אחרי הבדיקה

טלי בסדר..אבל מה הדס עשתה לך?../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

לא..../images/Emo12.gif../images/Emo98.gif

היא אמרה "הדס לא קשור שאני שונאת אותה והיא ממש מכוערת ונגעלתי ממנה..."

למעלה