שונאת את טלי

תקשיבי טלי ידועה בתור אחת שלא

מתה על הערצה היא גםלא מסתירה את זה אבל מפה ללהתנהג כמו שתיארת יש מרחק גדול בתור אחת שפגשה אותה אי אלו פעמים וגם אצלי נוצרה התחושה בפעם הראשונה שהיא לא כל כך מבינה מה אני רוצה ממנה אבל זה הכל ממבוכה... לא נעים לה עם כל הסיטואציה... תוסיפי על זה את הימים הגרועים שיש לכל בנאדם ויכול להיות שיצא לך טלי שלא היית רוצה כל כך לפגוש במיוחד בגלל שרמת הצפיות שלך בטח היתה בשחקים... קחו הכל בפרופורציות ואל תשללו על הסף... למדתי את זה על בשרי עם כמה וכמה אנשים שאני מנועה מלפרט כרגע... יוםטוב

אני לא מאמינה לזה../images/Emo70.gif

אני פגשתי את טלי פעמיים והיא הייתה נחמדה מאוד
היא דיברה איתנו וצחקה איתנו והיא ממש לא כזאת.

שירוש1989

New member
אז? היא לא מושלמת! ובין אם זה נכון

ובין אם לא, זאת זכותה! יש ימים כאלה לכל בנאדם שאין לו כוח לחברה ולהתנהג כמו "שצריך" והוא רוצה רק שיעזבו אותו בשקט וגם אם זה לא נעים לנו היא לא חייבת להתייחס כל כך למעריצים שלה.. אני פגשתי אותה 4 פעמים, ואמנם תמיד היא התנהגה אליי מעל ומעבר ודיברה איתי חופשי ולא הראתה סימנים שהיא ממהרת לשום מקום, אבל כמו שיכולתי לתפוס אותה במצב רוח כזה יכולתי לתפוס אותה ביום רע ואז היא הייתה יכולה להוציא עליי עצבים אז ברור שזה לא נעים וכזה מרתיע ומרחיק, אבל צריך לדעת לא לקחת דברים כאלה אישית, כי אחרי הכל זה לא מכוון וקורה שלאנשים יש ימים כאלו הגבול בין בנאדם לא נחמד לבן אדם ביום רע הוא דק , אבל חשוב להבחין בו

למעלה