שונאת אנגלית..

M o n a L i s a

New member
תודה ../images/Emo9.gif.

האמת שאני יותר לחוצה מהמבחן שלי ביהדות מאשר המבחן בכימיה אורגנית....איך אני אמורה לזכור איזה רב חושב מה?

יוקאס

New member
אני ממש חולה על השפה הזאת!

חולת נפש!!! אני לומדת ספרות אנגלית, אז כן... אבל גם לפני זה, קראתי המון באנגלית, חשבתי באנגלית, אפילו דיברתי לעצמי באנגלית (אבל בלב כדי שלא יחשבו שאני משוגעת!)... את יודעת איך למדתי את האנגלית שלי? את הבסיס הטוב כבר היה לי כי את 7 שנות חיי הראשונות עברתי בארה"ב אבל בארץ לא היה לי עם מי לדבר והשפה נשחקה ונעלמה לאיטה... עד שבאה זינה הנסיכה הלוחמת לערוץ STAR WORLD (18 בזמנו) ובגלל שזה ערוץ ללא תרגום אז למדתי יפה יפה את השפה מחדש! והיה מאוד כיף! בהצלחה במבחן!

Lady in red2

New member
סטאר וורלד בהחלט עוזר ../images/Emo45.gif

ואפילו סדרות/סרטים עם תרגום. וכמובן קריאת ספרים!

Sole Survivor

New member
me and my english

גם אני ואנגלית זה לא סיפור אהבה. בעצם אני אוהבת את השפה האנגלית אבל אנחנו לא כל כך מסתדרות אני הייתי צריכה לעשות 3 קורסי אנגלית - ממש בושה מבחינתי ודי בזבוז זמן. והכל בגלל קטעי unseen וזה אחרי שאני רואה סרטים וסדרות ללא תרגום קוראת ספרים. לפי דעתי זה שקורסי האנגלית עושים בשנה א זה קצת מוקדם. כי רוב מאמרי האנגלית וקטעי האנגלית שנתקלים בהם הם בשנים המתקדמות יותר וזה מה שמשפר את האנגלית. ועכשיו להודעתך. על תפחדי מהמבחן סיווג הוא באמת לא משפיע על הלימודים. אז מקסימום תצטרכי לעשות קורס אחד יותר ממה שצריך...זה באמת לא סיבה לדאגה. אין גם יותר מדיי על מה להתכונן. פשוט תבואי רגועה וזהו...בהצלחה!

אני ממש אוהבת אנגלית ../images/Emo99.gif

נורא נורא כיף לי לדבר ולשמוע אנגלית (פחות לכתוב
.. בתיכון זכרתי, היום אני לא זוכרת לאיית תפוח) בעיקר אנשים עם מבטא בריטי (בהנחה שמבינים את מה שאומרים) או אמריקאי והלוואי אני אעבוד בעבודה שביום יום יהיה לי קשר עם אנשים מכל העולם ואני אשתמש באנגלית כי אני מפחדת אחרת לשכוח אותה..

Lady in red2

New member
שפה נחמדה מאוד, חוץ מללמוד אוצר מילים

לפסיכו
אבל זה לא היה כיף גם בעברית או בעצם בכל שפה...

100vardit

New member
גם אני שאנת אנגלית!!!!

אממ..וגם לי היה מבחן לסיווג רמות. ניגשתי למבחן והתוצאה הראתה 40 ומשהו...רמה D..(אצלנו זה דורש מכינה ב1000 ש"ח...) המבחן היה על גבי המחשב ופשוט התחרפנתי לראות שאלה ולגלגל חזרה לטקסט הלא מובן...אמרתי להם שרק אחרי הבחינה הבנתי שיש אופציה ידנית ואני רוצה לגשת שוב...חחח..ואז קראתי ספר שעזר לי להכנס חזרה לענינים...ולהיות ברמה B...תודה לאל! עצות כבר קיבלת, כך שרק נשאר לי לאחל לך המון הצלחה במבחן!!!!
יהיה בסדר

RVD18

New member
כמה כיף שיש לי פטור../images/Emo9.gif

האמת למדתי הרבה מהטלוויזיה...נראה לי או שמתחברים לשפה או שלא... שיהיה בהצלחה

newKiticat

New member
יש לך שפה בסיסית

? כלומר- את יכולה לנהל שיחה בסיסית ברמה בסיסית? יופי. כל מה שנותר לך הוא פשוט לקרוא. אני דוברת אנגלית מהבית- אבל אוצר המילים שלי והאיות שלי בקאנטים. השיפור הגיע כשסוף סוף אחרי שנים- מצאתי משהו שאני אוהבת לקרוא באנגלית ואי אפשר למצוא בעברית (ואם כן, אז התירגום לוקה). אפשר לקרוא רומנים טראשים לחלוטיין רק בשביל להרגיל. אגב גם בעברית הסוד להרחבת השפה הוא פשוט... לקרוא. לקרוא באינטרנט, ספרים, מגזינים, וגם עיתונים אמריקאיים (הכל און ליין. חבל להשקיע במנוי לפני שיודעים באמת עד כמה הוא שימושי)....

למעלה