שונאת אותך.

halar

New member
שונאת אותך.

"שונאת אותך" שיר זה מוקדש בהמון אהבה לחבר שלי לשעבר...!!! לך נתתי את ליבי בשבילך עשיתי הכל אתה בי פגעת ואותי לבד הישארת. אני שונאת אותך בגללך אני בוכה בגללך אני עצובה בגללך לילות לא יושנת ורק עליך חושבת אני שונאת אותך. אהובי אתה עמוק בליבי איך ביום אחד הכל ניגמר איך אותי לבד הישארת איך פתאום לא אכפת לך ממני איך פתאום אותי היפסקת לאהוב. אני שונאת אותך בגללך אני בוכה בגללך אני עצובה בגללך לילות לא יושנת ורק עליך חושבת אני שונאת אותך.

sh53

New member
מצד אחד אני שמחה שאת מוציאה את זה

החוצה ולא שומרת הכל בפנים ו"אוכלת" את עצמך. מצד שני אני דואגת לך, כי אני יודעת שכשאת "נופלת", אז את "נופלת" למטה למטה וקשה לך לקום אח"כ ו"לבנות" את עצמך חזרה - אני מתכוונת להתאוששות ולהמשיך בחיים הלאה. אם זו הדרך שלך להוציא את הכעס שחבוי בך מבפנים וזה הפורקן שלך, אז אומר לך - לכי על זה ובגדול, הוציאי הכל החוצה, אל תשאירי את הכאב והכעסים בפנים. אם זו הדרך בה את מדרדרת לתהום - אז אומר לך הפסיקי עכשיו, כי את רק בהתחלת הדרך ואם לא תעצרי את ההדרדרות שלך עכשיו לתהום של הכאב, תהום שאח"כ יהיה לך מאוד קשה לצאת ממנו, עדיף כמה שיותר מוקדם למנוע/לעצור את זה.

sh53

New member
מסכימה בהחלט עם מיס קיי

אדרת - לתת ללב להתרפא זה יותר חשוב מלהכיר בחור, לכן עכשיו השקיעי את מאמצייך בלהבריא ולאגור כוחות, כי להתחיל קשר חדש עם לב מדמם או פצוע, זו לא דרך למערכת יחסים תקנית.

למעלה