שונאת אותו הלילה !!!!

אורמור

New member
שונאת אותו הלילה !!!!

בכלל לא מבינה למה התחברתי אליו.. שונאת אותו היום.. איין לו חוש הומור.. הוא לא אוהב מוסיקה הוא מעיף אותי כל הזמן.. נותן לי להמתין לו עד שיעלה.. מה בכלל אני עושה איתו? חשבתי שהלילה הוא יהייה חביב אלי.. וטעיתי.. שוב בגד בי הגולם… כשניסיתי לשגר סמיילי בהודעה תקע אותי כשהכנסתי לו דיסק של גשר הירקון קפא לי גם סתם בלי סיבה העיף אותי.. כשהכנסתי למוד של ריסט נתן לי להמתין עד בוש.. הוא לא חביב אלי היום המחשב , הגולם הזה.. עוד מעט ``אנתק`` יחסי עמו עד מחר.. ואז אסלח לו ושוב נתחבר ואולי יהייה אלי.. טוב יותר הגולם אור בסיכסוך עם המחשב..

פרח*בר

New member
זה הזכיר לי...

היי אורמור, השיר הזכיר לי הודעה אותה קיבלתי לנייד שלי וזה תכנה: בלילה שעבר הייתי מאוכזבת, בציפייה לך. רציתי לחוש אותך על גופי העירום, נאלצתי להכנס למיטה בלעדיך, אז איפה היית... פיג`מה מטופשת???!!!!! זה תרגום חופשי לחלוטין ;-)

אורמור

New member
מחייכת, פרח בר..

אהבתי את הפיג`מה.. ואכן שיר המחשב בא להתל מעט.. ובמקביל לבטא רחשי ליבי אליו לאור התעמרויותיו בי הבלתי נלאות.. תודה שהתיחסת. אור

זהרי

New member
מזכיר לי...

מזכיר לי שיש לי שעון..( אני אוהב שעונים) שאני נושא אותו איתי לכל מקום גם בפגישה עוורת גם כשאני עם אחרת אתן יודעות מה כתוב על שעוני משהו שעד היום אני לא יודע אם זה אני כי את השעון קבלתי במתנה ממישהי שאותי אהבה כתוב שם play boy..עם תמונה ...של שפנפנה ולכן יש רק מקום אחד שאינו נכנס איתי כן...כן.. נכון למיטתי וזוהי נקמתי באהוב לי מכל.. השעון עם הפלאי בוי...

למעלה