ציטוטים נבחרים מהספר החמישי.
פרק השימוע: ( גירסה עברית ) "הרגשתי אותם. הכול נעשה קר, וזה למרות שהיה ערב קיץ חמים מאד. ואני הרגשתי... כאילו כל השמחה מתנדפת מהעולם... ואני נזכרתי... בדברים איומים..." קולה רעד וגווע. עיניה של מדאם בונז התרחבו מעט. ( דילוג קטן ) "ומה עשו הסוהרסנים האלה?" היא שאלה. "הם ניגשו ישר אל הבנים," אמרה גברת פיג, וכעת היה קולה חזק ובטוח יותר והסומק הוורדרד דעך מפניה. "אחד הבנים נפל. השני נסוג אחורה, וניסה להרחיק את הסוהרסן. זה היה הארי. הוא ניסה פעמיים והפיק אד כסוף. בנסיון השלישי הוא יצר פטרונוס שתקף וגירש את הסוהרסן הראשון, ואז, בעידודו, הבריח את השני מבן-דודו. וזה... זה מה שקרה." דבריו של פאדג' כמה שורות קדימה: "לא עדה משכנעת במיוחד," אמר פאדג' בהתנשאות. דבריה של מדאם בונז: "אני לא לגמרי מסכימה," אמרה מדאם בונז בקולה הרועם. "היא בהחלט נתנה תיאור מדוייק מאד של השפעת תקיפה של סוהרסנים. ואיזו סיבה יש לה להגיד שהם היו שם, אלא אם כן הם באמת היו שם-" אגב, המשפט שהארי אמר לגבי זה שגברת פיג ראתה אולי תמונה של סוהרסן, היה בהתחלה שגברת פיג די גימגמה ולא ענתה בצורה הכי טובה. בקיצור מדאם בונז מאמינה לה שהיא כן ראתה, הדעה של פאדג' משוחדת ולכן לא קבילה במקרה הזה. אלא אם כן אתה סבור שהיא קיבלה שיעור קצר מדמבלדור בנושא סוהרסנים, שאני אישית מטיל בכך ספק. דמבלדור אולי לפעמים מסתיר דברים לעצמו, כמו שנאמר כאן בשרשור אחר, והוא אולי קצת מנפולטיבי, אבל שקרן אני חושב שהוא לא. וגם לא ניראה לי שיבקש מאדם אחר שישקר, אין איש שדוגל בדרך האמת יותר מדבמלדור בעלילה הזאת. ואגב, מדאם פיג מאד נעלבה מהשאלה של פאדג' "האם סקיבים יכולים לראות סוהרסנים."