אז ככה
ראשית, אני סיפרתי לאמא שלי ע"י מכתב, כיוון שהיה ברור לי כי לא אוכל לפתח איתה שיחה בנושא. היא לא קיבלה את זה כחוסר כבוד כלל וכלל, לה היה ברור עד כמה הדבר היה קשה לי. אני חייב לומר שאין לצפות כי היא תפתח איתך את השיחה אחרי קריאת המכתב כולו, היא כנראה תיגש בשורה בה תבין לאן אתה חותר במכתב זה. כפי שציינתי בהודעה הקודמת, אני לא בושה מבחינת אמא שלי (כרגע היחידה שיודעת במשפחה), היא לא מתייחסת אליי אחרת ואם כבר, רק השתפרו יחסינו. לגבי נושא הפדופיליה- לרוב אנשים נוהגים לחשוב ולהגיד דברים מסויימים, כל עוד זה לא בחיק משפחתם או חברתם, אך ברגע שמגלים כי קרוב להם בעל נטיות חד מיניות, הם משנים עמדתם. גם בסיטואציה כזו נתקלתי,חבר טוב מאוד שלי טען תמיד כי אם יהיה לו בן הומוסקסואל, הוא יזרוק אותו מהבית, אך ברגע שסיפרתי לו, הוא קיבל זאת כאילו הדבר כלל לא שינה לו וכששאלתי אותו מה דעתו בנושא כיום,הוא אמר כי מעולם לא חשב שחבר טוב שלו יהיה הומו והוא יקבל זאת, כך דעתו השתנתה גם בנושא הבן לעתיד. לגבי נושא האגואיזם, אני טוען ההיפך, להתחתן עם בחורה שלא מודעת לנטייתך זו אגואיסטיות. אלו לא יצרים קלים שאנו עומדים בפניהם, מדובר כאן בנטיה, אנו יצורים אנושיים ומתוקף כך מיניים ולכן אני לא מאמין כי קיים אדם שמסוגל להמנע מכך כל חייו מכך. נק' למחשבה- כאשר הומו מתחתן עם בחורה, הוא אומלל, כי אינו מקיים יחסים הממלאים אותו מבחינה מינית (וכולנו יודעים כי זה חשוב), אדם אומלל נעשה אדם מתוסכל ואדם מתוסכל מאמלל את סביבתו, מה אז על אישתו וילדיו? או מאידך, האם יהיה מוסרי כי יצא לשדות זרים על מנת להפיג תסכולו? נ.ב. חשוב לי להבהיר כי כל זה אינו בא לומר לך שבכל מחיר יש לספר ברגע זה, הכל תלוי במידת נכונותך.