שומר החומות.

ben 911

New member
שומר החומות. ../images/Emo104.gif

יצאנו אחרי חצות לירושלים...לתפילת סליחות. זו יוזמה חדשה של מפקד המחוז החדש שלנו. כנראה הרגל שרכש מתקופת כהונתו בעיר הבירה. היות ואני אוחז ברשיון נהיגה לאוטובוס אז בדיוק בדיוק סידרו לי להיות הנהג שלהם. ב02:00 היגענו לכותל..ירדתי עם כולם מהרכב.. מול הכותל נשאתי תפילה קטנה.. ואחר כך עוד אחת, אבל הפעם קצת יותר גדולה.. לאחר שמיציתי את קן תפילותי הנידחות..הסתובבתי קצת פה, קצת שם.. כשכל הזמן חיפשתי מישהו, או משהו שדומה לקפה.. חוץ מאברכים וכל מיני, לא היה שם זכר לקפה. היות ונותרו לי עוד 3 שעות תמימות עד לחזרה לת"א, עליתי לאוטובוס ונסעתי הלאה בתקווה למצוא קפה פתוח. נהג מונית הסביר לי שברחוב בית הילל יש בתי קפה ומסעדות הפתוחות 24 שעות. והוסיף שכדאי לי להחנות כאן היכן שאני עומד כי: "זה פה ממש ממול". מצאתי לי רחבה גדולה עבור האוטובוס וירדתי רגלי משוטט על אבני מדרכה הולנדית.. והנה לפתע מולי מסעדה קטנה המוכרת דוקא נקניקיות .. השעה קצת מאוחרת עכשיו מכדי לאכול נקיניקיות, חשבתי.. או מוקדמת מדי, תלוי איך מסתכלים על זה. וככה ישבתי על המדוכה מתלבט..כן נקניקיה? לא נקניקיה? מי ששכנעו אותי בסופו של דבר..היו דוקא שלושה כלבי רחוב שעמדו דיי קרוב למסעדה ספק ממתינים שאיזה סועד יזרוק לעברם חתיכת נקניקיה עסיסית.. ספק עומדים בתור לאותה מדוכה בדרכם להפוך לנקניקיה התורנית בתוך לחמניית אנג'ל חמה וטריה. עובדה...על שלט המסעדה כתוב בפרוש.."HOT DOG" החלטתי שקפה ומאפה יסדרו את עיניניי הבוערים.. תמורת 14 שקלים קיבלתי קפה גדול וקרואסון ריק ליד קובית שוקולד עם תווית של בית העסק. בחזרה נבהלתי נורא כי לא ראיתי את הרכב שהחנתי רק לפני חצי שעה .. מסתבר שהרחבה מיועדת לאיסוף האשפה של כל מקומות הבילוי באיזור.. וכך ערימה גדולה של אשפה כיסתה את הרכב שלנו..מזל שהשאירו לי את שביל הבריחה. אגב, באמצע ערימת האשפה עמד כלב רחוב שחור גדול..כלב לא מוגדר מה שנקרא.. כלב מעורב (מעורב ירושלמי) אשר דחף או ניסה לדחוף את אפו לתוך שקית אשפה מאד גדולה עם סמל M בתווך שלה..כנראה הריח שאריות של המבורגר בתחתית אותה שקית.. אולם בגלל הניירות, צלחות וסכו"ם החד פעמי היה לו קשה להגיע לאוצר.. מביטנו הצטלבו..היו לו זוג עיניים עגולות גדולות חומות מלאות נשמה..עיניים מדברות כאלה.. אבל אפילו אם לא היו מדברות..קראתי בקלות את המחשבות שלו.. זה היה משהו כמו :"אתה לא תפריע לי להגיע לפיסת ההמבורגר שלי..ואני לא אכרסם לך את הביצים, OK"? !!! OK. הוצאתי את הרכב שלי משם..לפני שריחות לא נעימים יידבקו לכל מיני מקומות.. ונסעתי מהר למקום המפגש כדי להספיק לתפוס תנומה קלה עד למועד החזרה.. לישון ממש לא הספקתי כי התחלתי לחשוב על כל מיני דברים שהדירו שינה מעיניי ותנומה מעפעפיי. למשל חשבתי לעצמי: בגילי מה אני צריך את כל הבולשיט הזה? ועצמי השיב לי..תפסיק לקטר, תראה את זה כעוד חוויה נעימה.
אז חג שמח לכולם ומי ייתן שנזכה להיפגש כאן כל שנה, מדי שנה בשנה... בריאים אוהבים שלווים ומתוקים...בדיוק כפי שאנו כיום.

תפילה שבלב ליום האחרון של השנה

בוקר אור ויום נהדר לך בן המנהל ושנה טובה וחדשה תתחיל עם שקיעת החמה תפילה בלב הוא למעלה שומע והרי הכל גלוי לפנוי בכל מצב בורא עולם יוצרי וגואלי , אנא תן חיים בתוכי הענק לי את הזכות לחיים הזכות לאהוב את הברואים בעולם שיצאת עבורי רפא את מכאוביי ותחלואיי והענק לי מידך הפתוחה והגדולה זו התפילה שלי היום אליו ביום האחרון של השנה זוכרת את האוירה בכותל ואת העליה לקברות צדיקים לפני ראש השנה ערב מיוחד של תפילה לפני התקדש חג , כי ראש החודש כבר חג הוא זה החודש היחיד בשנה שעולים להתפלל עוד פני ראש החודש

בוקר טוב לכם איזה חוויה מרנינה בן ולכולנו

רוצה לאחל
שנה של אושר
שנה של אהבה והמון
שנה שייתגשמו כל משאלות ליבכם שנה של פרנסה טובה והכי חשוב שנה של בריאות טובה לכולנו

בן יופי של חוויה. מאחלת לכולנו את מה שכולם

מאחלים כמו בריאות, פרנסה, אהבה ואוסיף שלוות נפש ועוד אנשים נפלאים לפורום ומפגשים מהנים

maxima

New member
בוקר טוב חג שמח ושנה טובה לכולם../images/Emo74.gif...בן

נהנתי לקרוא את סיפור ה"סליחות" שלך

ben 911

New member
השתדלתי לקצר מקסימה כדי לא להכביד. ../images/Emo9.gif

זה מה שנקרא "על קצה המזלג". אפרופו מזלג..איך הייתה ארוחת הערב החגיגית?

maxima

New member
היה ערב ניפלא ארוחה כמובן טעימה...איך לא

מעשי ידי...
כולם נתנו לכולם מתנות היה שמח וכייפי ואני שפוכה...גמורה...עיפההההה כמו שמזמן לא הייתי אבל עם הרגשה נהדרת

PINOKY1

New member
בוקר חדש וטוב לכו.........לם! ../images/Emo192.gif

שיפלו עלינו ועל כל עם ישראל ---------- הכי הרבה טוב שיכול להיות בעולם הזה מכל הסוגים והמינים הטובים ומכל האפשרויות הכי טובות שיש ושיספיק לכו.....לם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שנה טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שנה טובה לכל באי הפורום../images/Emo74.gif

שנה של בריאות, שפע, יצירה, אושר ונתינה. שנה בה יתגשמו כל חלומותינו לטובה, אמן!

צחקתי...../images/Emo9.gif

ראשית, זה מה שקורה כשמגיעים בלי הודעה מוקדמת, במיוחד כשלא מכירים את העיר
שנית, בשלוש שעות יכולתו לטייל במנהרות הכותל, אתה כבר שם והסיור מדהים במיוחד בלילה אפילו לבד
, מעבר לכך גם אם היית בוחר לטייל על חומות העיר ולצפות על העיר כולה
, היית מוצא את עצמך נפעם, מניחה גם שמזג האויר היה מתאים לסיור לילי שכזה
, באשר לבתי הקפה, הם גודשים את העיר, נראה לי אותו נהג מונית לא הצליח ליצג את העיר נאמנה, בכל מקרה עירנו אחת ואין שני לה, ירושלים, לא מוותרת עליה בעד שום הון שבעולם....

ben 911

New member
אני חייב לך וידוי קטן. ../images/Emo13.gif

איך שהיגענו לעיר הבירה היגיעה אישה קטנה וחמודה.. היא הציגה את עצמה כמדריכה הצמודה שלנו.. אני הייתי בטוח לחלוטין שהיא ואת.. זו אותה אחרת.

בן.....חוויה שתמיד תזכור ../images/Emo3.gif

"הדיבור " עם הכלב.....נחמד מאוד . אין מה לומר ירושלים בירתנו עיר מיוחדת ויפה. חג שמח לכולם.

ben 911

New member
ירושלים לדעת הכל היא עיר מיוחדת במינה..

אין עוד ירושלים בשום מקום בעולם.

s h o o s h a

New member
בן המספר

ואני רק לא מבינה דבר אחד- מדוע אינך מאגד את הסיפורים שלך בקובץ/ כקובץ סיפורים קצרים ומפרסם אותם??? רק תגיד מילה ורשימת הוצאות ספרים תופיע כאן כבמטה קסמים!

ben 911

New member
תודה שוש...אני כותב בשביל הכייף.../images/Emo9.gif

אף פעם לא חשבתי להפוך את זה לעסק.

s h o o s h a

New member
לחייך אנשים

לא על עסק/ים מדובר כאן אלא על לעשות שעוד אנשים יתחייכו. יש לך כישרון ויכולת הבעה שמסוגלת להצחיק ולרגש ולעשות שמשהו יזוז כמעט בכל לב. אז למה רק כאן? או למגירה? זהו. פרשתי. אחרי ארוחת ערב חגיגית למהדרין. ליל מנוחה

למעלה