שומרת חדשה לפורום

syrus

New member
שומרת חדשה לפורום

שומרת חדשה נכנסת היום לפורום בכינוי "שומרת פה" שומרת בחדר 30 פלוס בצ'אט המתקדם נאחל לה בהצלחה

הלו כולם!!!

שיהיה לנו אחלה של שבוע וים אהבה!!! והכי חשוב... איזה כיף לי !!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואם אח"כ תעברי לשם ?

תשני את השם ל "שומרת שם" ? נו את לא רצינית.... מציע לך לשנות את השם ל "החברה של תימני מ 20 פלוס"

איפה היא שומרת שם או פה ?../images/Emo2.gif

בהצלחה חמודה

אז ככה...

אני שומרת פה (ראה ערך חדר שלושים פלוס) ואני שומרת על שפה נקיה (ראה ערך פה = המקום ממנו יוצאים המילים, או במקרה שלנו יוצאות ההקלדות). לשאולות נוספות ישנה אפשרות לפנות ישירות אלי, ואשתדל לענות בהקדם, תודה.

חחחחחחחח

חתיכת שרוט! לפי דעתי תחליפי ל"יש פה שומרת" או "זהירות שומרת" חחחחחחחחחח =] תימני- שתוק!

את רואה מזה ????

היא אמרה לפנות אליה ישירות והיא תענה בהקדם... כבר עברו למעלה מ 4 שעות ... ואני לא רואה שום היענות.. זה לא בסדר ואני שוקל לתבוע אותה על עוגמת נפש והטעיית הצרכנים.. זה לא ייתכן ! בברכה, יאלי, יו"ר הועדה למען הצרכן. 20 פלוס.

שומרת שקט ../images/Emo3.gif ......

בהצלחה מתוקה מה שיש לך כבר אצלי שנה טובה ומתוקה וחכי חכי אני אתפוס אותך את חייבת לי עוגת
וקפה

עיננים חתוליות. כנסי מתוקה...

עזבי להשכיר לי שומר, תני לי את התימני ל- 10 דקות ואני לא אחראית למעשיי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לירושה!!!../images/Emo2.gif

אני חייבת לך?! הייתכן?! האם יש לך הזמנה בכתב?! וחוץ מזה... אני כבר יום שלם בדירה ואת עדיין לא פה... חכי חכי... וזה לא איום... זו הבטחה! בריאה לך על הצורה!!!

לירושה, חבל עלייך...

אל תיכנסי איתי למלחמות, למה אני נשבעת לך אוחתי, וואלה אני באה אלייך דופקת לך וואחד בוסה לפנים, יש ללחיים, תיזהרי, אני יעשה את זה!

למעלה