שומרת חדשה לפורום

ושוב, תימני, כנס נא...

בהמשך לשקילותייך לתבןע אותי, להלן הגנתי: א. אני עובדת בעבודה מאד תובענית, הדורשת שעות מרובות ביום, לכן לא הייתי ליד המחשב לראות את תחינותייך ליחס. ב. לשמחתי (ולצערם של כולם) גם אני תימניה, לכן זהו קו הגנה מאד מרשים מצידי. ג. לא פנית אלי ישירות, אלא דרך הפורום, שזהו פורום מאד לא אישי... ד. מעולם לא טענתי שום טענה ולכן לא הוטעה הצרכן. ה. ראבאק בן אדם! אתה בצ'ט 20 פלוס!!! אתה רוצה שיעצרו אותי על פדופיליה?! אשמח לתגובתך הנלהבת במהרה.

אממממ... תגובתי..

א. גם אני עובד בעבודה מאד תובענית - את יודעת כמה אני מעיף ביום ????? ב. תימניה ? כפרות עליך ! ג. צודקת הייתי צריך לפנות אליך במסרים ד. פדופיליה ? למה בת כמה את ? הלו !! אני בן 27 ראבק !!! ה. אשקול את תביעתי מחדש אם תעני לי במסרים ותסכימי לצאת איתי לדייט.

תימנינוש... כנס מתוקי... בזהירות...

א. להעיף זו לא עבודה, זה תענוג. ב. כן, אני תימניה, ובבקשה לא לצעוק את זה, אני עדיין מתכננת להתחתן. ג. ההבנה שהיית צריך לפנות אלי במסרים התקבלה, ואני סולחת, אך שלא יחזור על עצמו בשנית. ד. וכן, פדופיליה ילד, אני בת 35. ה. בקשר לדייט, התשובה חיובית בהחלט (כמובן שעל חשבונך, ובמסעדה לפי בחירתי, ותכין 1,200 ש"ח במזומן, כי אני שומרת על המשקל שלי שלא ירד חלילה). לתגובתך המהירה אודה.

1200 שקללל ??????

לדיייטט אחד ????? הלוו !!!! מה אני נראה לך ביל גייטס ? חחחחחחח הולכים למקדונלדס בייבי שם תאכלי דאבל מק רויאל על גחלים וככה תשמרי על המשקל שלא יירד. עלאק 1200 שקל :) נ.ב הגיל אף פעם לא מפריע לי :)

למה חסכן ??

1200 שקל לדייט ?? למה איזה חג ?? ( ואל תגידי ראש השנה ... ) אני מעדיף כבר לבזבז 1200 שקל לסוף שבוע בצימר בגליל.. לא טוב ????

יאללה תימני, מתאים.

מתי נוסעים?! אני כבר עם מזוודה ארוזה, והאם יש שם גם ג'קוזי?

שיו! הילד מתחיל איתי!!!

יש לי עוד סיכוי!!!!!!!!! ישששששששש!!!!!!!!!! מישהו מוכן לקחת אותי!!!!!!!!!! ישששששששששששששששששששששששששששש

יש סיכוי בטח... קדימה

שלחי SMS ויאללה קדימה נקבע... אבל את בטח מבטיחה פקה פקה מדברת גולו גולו... בכל אופן הפון זמין 24 .... איילוש.

תימני זה הכי אחי, כנס...

אתה בטוח שיש לך כח לשאת תיק כמוני? לא חבל עלייך? שמעתי אתה מותק, אני מאשרת לך בזאת לחזור בך מהצעת החברות, ללא כל תלונות מצידי בהמשך. לשיקולך המהיר אודה.

levona

New member
גם אני ש ו מ ר ת

(משקל) מה?
בהצלחה
שומרת (ואם יעשו לך בעיות ... בואי תגידי... אנחנו מהבסיסי "נחל'ע" אותם)

אתתת..

את מסלקת שומרות אחרות אז אותה לא?! מה? בגלל שהכינוי שלה זה "שומרת" ולא "עיניים חתוליות"?!?!?!?!

levona

New member
תיכף אני קמה עלייך

עיניים. אני סילקתי? אני חמודה מותק בעלת לב טוב ויש לי נשמה טובה סימפטית רגישה (בדומה). סה"כ עשיתי לך טירונות קטנה

levona ועכשיו תורך... כנסי מתוקה...

מאמי, אולי אנחנו מכירות משומרי משקל? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם, אני לא שומרת על המשקל, וממש רואים את זה...

למעלה