שומע שיר

שומע שיר

שומע שיר, נרקם במנגינות ונצבע בצבעים חמים המעצבים שיכרון. אנא, אל תעלמי בין משוכות העת, הוסיפי ושירי לי והניסי מדרכי את הדממות, כי עוד אחת מעט יצאו במחול צללים ועולמות שלא נודעו יחלו להלך במצעד של חלומות. ואולי החלום שלנו ירקום לנו אהבה.

ריקי די

New member
לחלום אותך

לחלום אותך בלילה על מיטה זרה, לחלום אותי באפלה מפזרת שירה. שקט רך ומעורטל ניצוץ מבטך כאגל טל. קוטפת קרן ירח לבנה ,אורירית, פורשת על איבריך באצבע שברירית. מצאתי את הנקודה בה אטביל את הגוף, עירומי המבויש, הזולג יהיה בך עטוף. טיפה ועוד טיפה חלום שנרטב והתעורר אלקק בלשוני אדע טעם אחר.

יש לך בליבי פינה

אל תתירי לקצב המילים להעלם, הצעידי אותן על מישורי גופי, ואני בהיותי לכוד בך אפרוט על מיתרי הנפש את האהובות שבמנגינות ויחד נסחף במיגלשות העדנה. כי יש לך בליבי פינה שכל כולה שלך. היא מתנגנת בפעימות, היא רוגשת ונרעדת, והיא אורגת שתי וערב של חוטי אהבה מתבשמת.

כפסע ממך

ריחות פריחה מתנדפים מידיך אצבעות עלעלים נגיעות לקישוט בטעם יסמין ניחוח של תות והייתי עומדת כפסע ממך לא היתה לי שהות להרהר בדבר מטויילת במחשבותיי בינות ציפורניך צוררת חשקיי מניחתם בידיך לא הספקתי לומר.. והרגע עבר ורציתי ללוק לך את האצבעות ללוק ולמוש ולקחתן אל תוכי לנוע תחתן כל עוד רוחי לא חוששת מאימת לכתך ולא הספקתי להשיח לך דבר אהבתי וגדל לו הפסע ביני לבינך ותקוותי האחרונה נטלת עימך וכבר שתקתי מבושה ונשמתי מיואשה.

בתמונות חלומותי

הלכתי בנתיב של ימים נפקחים לכוד בדממות שנתכהו בי, ובהיות הכלימה כופה את מוסרותיה, לא העזתי להתיר הרהורים צפונים שנרקמו בעמקי תאווותי. בתמונות חלומותי הבאתי אותך אל כיסופי תשוקות המתירות אזיקים שעצרו תאוות מלכת ומוליכות יותר מכל עוצמה נחשקת שאין לה אחרית. ואני מוסיך ומביט אל דיוקנך מבעד לשמורות עיני, מייחל לעזות מגעים השופעים עינוגים ומתמכר לעולם של שרעפים.

טאKילה

New member
העונג בחיקך

העונג בחיקך קסם רגעים צרופים כמו תווים ומילים שחברו למנגינות. , מגע שפתיים וחיכוך ערום פורשים שפע מאוויים על בדי ערגה ומכחול הכמיהה טובל בצבעי תשוקה מציר יצירת אהבה

אם ניפגש

אם ניפגש בשעה של יחד הדוקים גוף אל גוף ומתעגלים בתנוחות אהבה במבוכי חושים אבודים... אם נפגש בשעה של יחד, כי אז תהלכנה בתוכנו תעוזות, ודבר לא יעצור בעדנו אפילו אם יתגלה לכל דכפין סוד המעשים שיתקיימו בנו.

שמים1

New member
שיר לי שיר ../images/Emo79.gif

הד ברק מתגלגל כהמיית פעימות ליבך, שיר לי שיר ואחוש ערגות מתנפצות כגלים לוחשי אהבות לחוף מבטחים. במכחול מכושף, צייר בי רזים החפצים להתגלות במגע ידיך הנוסך בי שיכרון חושים. נגן לי בכלי מיתר, במנגינה קסומה מבעד לקלידים, ספר לי על רגעי געגוע.

שר לך שיר

ביצרים התערפלתי ואת שחשקת את שוועתי העורגת ענבת אותי על מטמוני גופך והיגדת לי את נפשך השוקקת. ערומים היינו מהלכים ומכל עץ הגן אכלנו ולא שקטנו עד כי טועמים היינו מעץ הדעת טוב ורע. והאהבה אשר חרטה בנו את משובותיה בעינה נותרה.

למעלה