שום אנשושים!!! :)

miss_t

New member
תשלחי אותם אולי../images/Emo35.gif

או שתפרסמי אותם פה{לפי רצונך} ואנו נמליץ לך על שיפורים.....

ומה יאצ מזה?

אני יודה לכם והכול אבל לא יצא לי כלום מזה שאני ישלח אותם לפה... אני רוצה שהוא יקרא אותם שיבין אבל הוא לא כזה ואין לי אומץ לתת לו אותם...

ה מוזה

New member
יש לך עוד אפשרות

להשאיר את המכתבים במגירה נעולים וחתומים בלב .. להמשיך לכתוב לאותה מגירה .. עד שתאזרי אומץ לתת לו אותם או שאת יכולה לכתוב לכאן לשתף עוד אנשים בתחושות לקבל מילה טובה או הזדהות ולרוקן קצת את מגירות הלב מכאן לא יצא לך כלום .צודקת רק הרגשה טובה יותר ,קצת פחות מעיק בבטן ואולי גם חיוך .. וזה דעתי הרבה יותר מכלום אז.... ברוכה הבאה ?

ח....

איזו חמודה... הם מכתבים כאלה לא יודעת כאלה על אותו סיגנון כולם...ואני רוצה לתת לו אבל הוא יראה בטח לחברים שלו ויצחק.... אם אני יאזור אומץ...אני יביא לו... לשלוח פה לפעמים? ותודה שאתם חמודים :)

אני הייתי כותב לפה...

ואני אסביר לך למה: לפעמים אנחנו כותבים מכתב למישהו, אבל בעצם אנחנו כותבים גם לעצמנו, כדי שנוכל להבין את עצמנו טוב יותר, להוציא החוצה מה שמעיק לנו. ואנחנו מאד רוצים לקבל על זה חוות דעת, דוקא ממישהו שלא מכיר אותנו, ולא מכיר את זה שלו כתבנו את המכתב. כי זה נחמד, שמישהו אלמוני מציץ לתוך הלב שלנו ואומר "וואו, אני כל כך מזדהה איתך..." או "אני בטוח שהוא לא יצחק אלא להיפך, יתרגש מאד...". אבל יש גם אזהרה: אל תיזדהי פה בשום אופן, כי קרו מקרים (גם לי), שמישהו קרא מכתב שהוא לא היה אמור לקרוא (זאת שכתבתי עליה), וזיהו אותי... זה לא נעים... אבל אם תשמרי על אנונימיות אז אין בעיה... ותצאי נשכרת ביותר...

אהבתי את הניק שלך!

האם ניתן להרשיע אדם בכוונתו לבצע פשע? או שרק צריך לחכות שכבר מאוחר מדי אחרי שהוא ממש לחץ על ההדק?

לא מדוייק...

אם לדבוק ברוח הכינוי היית צריך לומר משהו בסגנון: האם אדם יכול להתנגד למפלגה טוטאליטרית ולצאת חף מפשע? או שמה עצם המחשבה החותרנית מפלילה אותו בפשע המחשבתי שדינו הוא התאדות? האם אפשר בכלל להעלות במוחנו מחשבה חותרנית מבלי שחיישני המפלגה יאתרו אותה ויחרצו גורלות?

למעלה