"שול הכביש" ????????? האם נכון לומר כך?
א אטיוד5 Active member 16/3/07 #4 זה מופיע ... במילון לשוטרים מתחילים. "אדוני, תעצור בצד, אההמ, אתה כבר בצד בעצם, שמת לב שאתה נוסע בשול הימני?"
זה מופיע ... במילון לשוטרים מתחילים. "אדוני, תעצור בצד, אההמ, אתה כבר בצד בעצם, שמת לב שאתה נוסע בשול הימני?"
ת תם ונישלם New member 16/3/07 #6 תגובה מקצועית יותר: אין ביכולתנו בשלב זה לשלול את הטענה כי יהיה זה מוקדם מדי לקבוע כי השימוש הבלתי נפוץ במילה "שול הכביש" אינו יכול להיות בלתי מדויק.
תגובה מקצועית יותר: אין ביכולתנו בשלב זה לשלול את הטענה כי יהיה זה מוקדם מדי לקבוע כי השימוש הבלתי נפוץ במילה "שול הכביש" אינו יכול להיות בלתי מדויק.
כ כנרת יפה שלי New member 16/3/07 #9 בלתי נפוץ: בקול ישראל, רשת ב'. בחדשות תחבורה . היום בצהריים. וגם בהזדמנויות נוספות בהן דובר אותו שדרן.
בלתי נפוץ: בקול ישראל, רשת ב'. בחדשות תחבורה . היום בצהריים. וגם בהזדמנויות נוספות בהן דובר אותו שדרן.
כ כנרת יפה שלי New member 16/3/07 #12 המלה שוליים מוכרת לי. או שולי הכביש. נראה לי שהקיצור הזה הוא סלנג. ואני מחכה לפגוש כאן מישהו מוסמך, שיאשר או יזים את הסברה שלי.
המלה שוליים מוכרת לי. או שולי הכביש. נראה לי שהקיצור הזה הוא סלנג. ואני מחכה לפגוש כאן מישהו מוסמך, שיאשר או יזים את הסברה שלי.
ט טופז2 New member 16/3/07 #13 למה את ממשיכה לחכות כשמסבירים לך שגנגי היא ברת סמכות בתחום? האם לא קראת את התשובה הזאת שאלי ו. אמר לך? שבת שלום
למה את ממשיכה לחכות כשמסבירים לך שגנגי היא ברת סמכות בתחום? האם לא קראת את התשובה הזאת שאלי ו. אמר לך? שבת שלום
ע עפרונית מהודרת New member 16/3/07 #17 פגשת את גנגי? היא בעלת סמכות בנושא. רמז: תסתכלי בכרטיס שלה. (סליחה, הסתכלי).