"שול הכביש" ?????????

טוב חמודים.

כשבר סמכא אומר משהו, הוא תמיד מביא מקורות. אבל את המלה בר שהיא בן, מתרגמים , נדמה לי לבת. אבל אני איני מומחית , ואין לי מקורות תחת ידי.

גנגי

New member
נדמה לי ששאלת שאלה,

לא שביקשת מקורות. קיבלת תשובה, וטרחת לזלזל בה (ובמי שנתנה אותה) בכל צורה אפשרית. אפילו תודה לא אמרת. עכשיו לכי לאתר האקדמיה או למילון וחפשי בעצמך מקורות. שבת שלום.

amit1270

New member
איך את רוצה שיתייחסו אלייך ברצינות

עם כל הסימני-קריאה האלה?

טוב,ממה שבדקתי, נראה שאת צודקת.

ויש בזה גם הגיון. כנראה שהעברית שלי קצת אנכרוניסטית...

חמודונת ../images/Emo4.gif

יש הבדל בין פורום מומחה לבין פורום חברתי, כמו זה. בפורום מומחה מנהל הפורום הוא מומחה לתחומו (במקרה זה: לשון עברית), והוא בדרך כלל כותב בשמו המלא ונותן תשובות מנומקות שמנוסחות בשפה מלומדת (בערך כמו שתם ונשלם הדגים). פורום תרבות עברית הוא פורום חברתי שלא אנשים שמתעניינים בנושאים הקשורים לעברית וגם לתרבות. מטבע הדברים נמצאים פה גם אנשים שלשון עברית הוא המקצוע שלהם. אבל הם נמצאים פה רק להנאתם, והם לא חייבים לך שום דבר!

כן, אבל לי קשה להבדיל בין

"כן" שהוא רציני. לבין "כן" שהוא בדיחה. וכך גם לגבי אמירות אחרות. וכשתוקפים אותי , אני מעדיפה להעלם.

טופז2

New member
לא תקפו

הסבירו לך ואפילו מס' פעמים על תחום העיסוק של גנגי אבל העדפת להתעלם.

ראי נא, הפורום שלנו מקום חברתי למדי

רוב גולשיו קבועים ומתוך שכך הם גם יודעים עד כמה רוב הגולשים רציניים, באלו נושאים וכו' אם הצלחת לפספס את מומחיות גנגי בשפה העברית, זו אכן בעיה, אבל מאידך, יכולת לבדוק בכרטיס האישי שלה אי אלו פרטים, או לחלופין - לערוך חיפוש בארכיון הפורום, בו, רק ד"א, היית מוצאת גם תשובה ודיון לשאלה ששאלת. אחרי שכבר ענו לך שגנגי בהחלט סמכות, הייתי מצפה ממי שכל כך מצפה מאנשים לגישה חיובית בעולם, לקבל את מה שאומרים לה. ולא, אין בדברי כדי לתקוף אותך ואני לא חושב שהיה כאן מי שתקף אותך. אלו הנחיות לגלישה ידידותית בפורום.

שרוֹן

New member
חבורה עליזה

בעברית אני לא משהו, אבל בהסברה אני מעט פחות גרועה ויותר משתדלת. אם מי מכל ברברי הסמכה היה כותב נגיד: ידיים---יד, גרביים-גרב, שוליים-שול, כפכפיים-כפכף. משוּל. אולי הדבר היה יותר ברברור. ולכנרת- כשמישהו כותב בגוף השאלה ???????? שלא יתפלא כשעונים לו, בשיא הרצינות, ב -!!!!!!!!!!!!1111 לתשומת ליבך!

למעלה