שולינקה..

טאKילה

New member
שולינקה..../images/Emo4.gif

פתחת דבר לא לך רצית להישמע אין חחח אני יודעת למה את משונה מידי לאחרונה את מתחילה לאבד שליטה ולא לראות בעינים. ואני חומד כשמנסים להיכנס לי לוריד זו בעיה שמרי על הרצון העז שלך לתת שרות לחברות איתי אל תתעסקי,אני יודעת שזה לא בנימה של דיון. הית גם חומד בעזריאלי? ריכלתם שם חחח אתם דפוקים תבינו שמי שבאמת מכיר מאיזה חומר אני עשוייה קשה לו לשמוע את הרכילות המרושעת שלכם פחחחחח הינה מרכלות.. לכו לשטוף פנים שום מים בעולם לא יטהר אותכן. ואולי כדאי לא להמשיך אז עדיף שתאספי את עצמך ומהר. ואת מיכל 31 ספרי לה על המסרים שהיו לנו שתינו צחקנו כמו שכתבת צוחקת יכולת לומר פוס . חוצמיזה מה כבר נאמר תעזבי את הילד פשש ביג דיל ממש מעליב הרי ברור לך וברור לכולם כאן שתמיד צחקתי עם סער והנה פתאום גם לסער נמחק החחחחחחחח המוכר וכולכם קמתם כמו עטאלפים צמאי דם,גועל נפש . חוצמיזה כל אחד כאן חטא בלשונו אז יאלה תפסיקו להישמע כמו חסודים מעונים. בכל מקרה אם בא לכם לריב אז מתאים לכם תריבו עם עצמכם אני הבוקר בסידורים חוצמיזה מה שהיה לי לומר אמרתי אם יהיה לי מה להוסיף אני חוזרת בצהרים.

sahr12

New member
טאקי...למה עטלף למה???חחחחחחחחח

אין ציפור חמודה יותר??? בקר אור,תרגעי...לא קרה כלום החחחחח שלי לעולם לא יימחק... הכל בסדר,פשוט הבהרתי את עצמי כי חששתי שאתן גולשות יותר מידיי... וזה היה נראה בעיניי מיותר ועל כלום....אני שמח שזה היה בהומור. שיהיה לך בקר טוב ויום מקסים... בלי כעסים מיותרים.

טאKילה

New member
סער לך לדפים לך

ותראה למה עטלפים. גם התאור הזה קטן וצנוע. חוצמיזה יש כאילה שמתים כשאני מורחת אותך יפיוף. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתקשים להבין שאתה הילד המועדף שלי כאן בכל הפורום, כאילו שעליך קשה לי לכעוס גם זה הרגיז אחרים, אז חלאס ממי יש כאן נשמות טהורות חבל"ז. סער אני אוהבת אותך בשבילי אתה ממרח כבר יותר משנה ושיחיו הקנאים ויואכלו ת´לב אני עם סער לא רבה. אתה יפיוף הציפור הכי יפה והכי הכי בעולם. אני כבר לא כועסת אני יודעת שמיכל לא כועסת אבל בחרו לריב בשבילה כשהיא בעצם איתי במסרים. אנשים סתם מפשילים שרוולים ,רק שכחו שגם אני מכירה את הדרכים להשבית את המתגרדים למריבה. ובנינו לא ניפתח שירשור למען מיכל חבל לתת לה סתם הרגשה כזו. הבטן של שולינקה נפוחה מדבר אחר היא יודעת שאני לא טיפשה היא גם צריכה ללמוד לדעת שלא אני הכתובת לתסכולים. אעלק עשו מפגש רכילות בעזריאלי.

מיכל31

New member
די טאקי אפילו מרוקקית שכמוני

כבר הצליחה להרגע, מספיק, איך אמר לי אתמול מישהו נחמד קחי אויר ותחזרי יאלללללה לכי תקני משהו תרגיעי את הנפש חחחחחחחחחחח

sahr12

New member
טאקי די!!!!!!!!!!די!!!!די!!!!!!!!!!

עשיתן לי אולקוס כבר......חחחחחחחחח נראה לך שמעניין אותי ריכולים ושטויות???????יש לי זמן לזה??? בשביל מה????????? די........גם שולי לא רבה איתך...ואין שום סיבה שעכשיו תריבו.. הייתה אי הבנה..ונגמר,נגמר,נגמר,נגמר.....שששששששששששששששששששששש....... חייגי מגן דוד......יש לי לחץ בחזה....חחחחחחחחח

עכשיו סגרתי שיחה עם......

מנהל ה"לובר" בפאריז... לאור הביקוש הרב... הוחלט להציב את סער בתוך זכוכית משוריינת במקום תמונת המונאליזה... חחחחחחחח תרגעו קאצ´קס.... ואל תשכחו שפרופורציה זה לא רק מכון לניתוחים קוסמטיים...

מתפלא

New member
לא להאמין

טקילה למה את חושבת שמדובר רק במיכל31? ואתמול לא פגעת פה באנשים שרוצים לעשות מפגש ומשתדלים כל מה שיש לך את יורה אולי תעשי רגע חושבים תסתכלי סביבך ותראי שלא רק שולינקה כתבה לך תקראי בין השורות איך את פוגעת

טאKילה

New member
חחחחחחחח מתפלא

אני כתבתי למען אנשי הדרום שנימנע מהם להגיע ביגלל המרחק. חוצמיזה מתפלא למה להחליף ניק לא הית כזה קיצוני.

ולמה אתה חושב שמי שמודיעה

על חירבון לכולם על הראש רגישה מספיק כדי לקרוא בין השורות של עצמה ושל התגובות ששורשרו לה

חלאס מספיק פחדנים!!!!!!

אם אין לכם את האומץ להגיב בשם שלכם אז סתמו !!!!!!!!! טאקי אני אוסרת עליך להגיב לאנשים בלי עמוד שידרה!!! וסער בוא לפה תעשה סדר!!!

רב גודר דרדסית ../images/Emo32.gif

הקפיץ הכי קופצני בפורום, מנסה לחנך אחרים? האם טאקי היא בתך הרביעית? מי נתן לך את המנדט לאסור עליה להגיב לאנשים?

אני לא מבין /ה

איך זה שיש כזה פער באוצר המילים וברהיטות השפה בין הסיפורים של טאקילה (עלאק), ובין ההודעות הרגילות שלה..... ותחשבו על זה.....

טאKילה

New member
חחח עמוד שידרה...

אני יודעת שקשה לחלק מכם לבלוע אותי..אבל נושנוש טאקילה כותבת את הסיפורים..מצטערת לאכזב היא גם וגם הטאקילה.. האמת מחמיא לי הפליאה ויום אחד אולי ניפגש עם כריכה עבה של ספר לספר דווקא אבחר את השם "טאקילה" על מנת שיהיה לך קל לזהות מי הכותבת כי את שמי המקורי לא יודעים ,אולי כן,אני ללא תארים אבל יש ראש הרבה יותר גדול,מהצגת הרדידות שהיצגתי כאן...חומד גם לזה לא היה צורך להחליף ניק.. אני מחוייכת תודה על המחמאה..חחחח

חניבעל.

New member
אני לא מבין דרדי

הרי גם את לא כותבת בשם שלך - אלא אם כן באמת קוראים לך דרדסית...... לכל אחד יש זכות להתבטא - לא משנה אם זה הניק הקבוע שלו או לא. חניבעל .

שיט חנוש יקר קשה להבין הא???

עכשיו רק שמתי לב להודעתך, אז בכדי שתבין כל הניקים המהוללים שם מעלה הם אנשים שכותבים פה תחת ניקים אחרים הלא זה ברור לא?! והם בוחרים להצית אש ולהחבא אחרי ניקים אחרים וטפשים ולספר את הגיגי מוחם המעוות. מה קרה חניבעל אתה גם האביר על הסוס הלבן שלהם גם?? אממממ...מעניין ביותר יום טוב

חניבעל.

New member
לא אביר ולא סוס לבן

אבל אני די משוכנע שראיתי השבוע את החמור של המשיח. נכון ישנם אנשים שמשנים את הניק שלהם - אז מה? זכותם. אולי הם רוצים להביע דעה לגיטימית ללא חשש מהתקפות לא ענייניות (הצפת תיבת המסרים,הצפת המייל,השתלחות בפורום ובצ´ט וכדו´) ? אולי הם חברים של אותו מושא לתגובה,וביודעם כי אינו מסוגל לקבל ביקורת, מעדיפים לשנות את הניק ,על מנת לא לריב איתו? חניבעל <שמח שמישהו מתעניין באבירים>

אני לא מכירה את הנפשות הפועלות

אבל מהצד זה נראה ממש לא מכובד. תפסיקו עם ההתנגחויות ההדדיות, זה סתם מעכיר את האוירה. הרי בסוף עושים סולחה וכולם יושבים יחד סביב אותו השולחן ועל דפי אותו הפורום, אז למה ליצור משקעים? תעצרו כאן, לפני שתשאירו בלבכם משקעים מיותרים.

טאKילה

New member
חחחחחחחח מתפלתאת

דיגדגת לי את הדובדבן..חחחחח את במרץ להחליף ניק פחחחחחח צאי עם הניק אולי יש היום עם מי לארגן שירשור חביב. טוב אני יוצאת לסידורים מבחינתי סימתי להבוקר. ניראה אם יבוא לי אני אהיה בצהרים אז תתחילי להחליף ניקים אני מזהה גם בלי פסיקים בין השורות והמילים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה