שולינקה..

sahr12

New member
הפסקה לפרסומות........

"חומוס אחלה הכל אחלה" איזה יופיייייייייייייייייייייייייייייייי.......ביפאנית..... חחחחחחחחחחחחחחחחחח....... "הנוזל שמנקה יותר טוב ב60% מהמתחרה".... וגם עדין לעור הידיים!! "אורנג´SMS פרסים בחצי מיליון שקל..... שלח SMS ותשתתף" אבריבאדי! (כולם בתרגום קטן)חחחחחחחחח "רעננה עם קרפרי"רעננה עם קרפרי" תחבושת חוטיני .,ניענוע של התחת במבחר תחתונים.......חחחחחחח "סוכריות ורטרס אורגינל" בדיבוב מפגר של משרד פירסום...הסבא מקלל תנכד ששבר לו ואזה..... והתרגום..."נכדי האהוב קח סוכרייה" "תארי לך ענבים.....וגבר איטלקי מדהים ג´ובאני!! (אופטי) אבל אני פאבריציו.....(פנטי) לא!! אתה ג´ובאני!! מסטארכארד מבית ויזה כאל......חחחחחח מה הקשר ינע:) ראבקום..חחחחחחחחחחח שידורי קשת....לא יוצאים....מהבית.... @ יאאלה, תמשיכו עכשיו תריב......ויכוח...דין ודברים וסתם ליכלוכים עדינים....יאאלה מחכים......

אני לא רוצה להתערב ..אבל........

אני מרוקאית וזאת בעיה גם כשמנסה להישאר בחוץ לא יכולה חייבת להגיב זה נחוץ עזבו את הכל מאחור פה נאמרה מילה ולא הייתה פגיעה בכוונה אז הושיטו ידיים לשלום ראו זה אפשרי זה אינו חלום גם חברות וחברים טעויות לפעמים עושים ואני לא מצדדת באף אחד סתם מביטה מהצד אבל אתם עם הניקים המזויפים באמת אין לכם עמוד שידרה כמו שנאמר פה בהתחלה אתם ממש פחדנים ודואגים לריבים אז הורידו את המסכות מספיק עם ההצגות מספיק פה להלהיט כי אתם פה בכלל לא להיט אתם אלה שפה אש מבעירים אבל בניק הקבוע שלכם אתה מלטפים ומחבקים מספיק עם הצביעות אם אין לכם אומץ תעשו מאמץ כי אתם זקוקים לטיפול נמרץ אז קדימה שפנים תיהיו אמיצים ותראו את הפנים

בת ה י ם

New member
אווווווך איזה בוקר ../images/Emo98.gif

קפצתי להגיד שלום ואמאלההההה איזה שיגעון אחד על האחת קופץ וכל זה ממש בלי להתרגש רעמים וברקים זה די נעים אבל לא ככה כשיורים באנשים סופגניה תשתיק אותכם ? קרמבו ימתיק לכם ? שיהיה לכם יופי של בוקר (רצוי מתחת לפוך)

טאKילה

New member
זה בסדר בת הים עונת היחום הגיעה....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואוו וואלה עדיף סקס לא חחחחחחחחחחחחח יו אני חייבת לעוף מצטערת יש לי מלאן דברים לעשות היום. אז תחגגו בכייף אוהבת אותכם אתם משו משו אוחחחחחחחחחחח

למעלה