שולט יורד לנשלטת?

חייבים, חייבים

יש דיונים ויש שאלות שהתשובה להן ברורה מאליה.

אני מגיבה ברצינות לתגובות רציניות של אחרים,
אבל כמה אפשר לענות "כל מקרה לגופו ואין אגודת בדסמ שתפסול אותך אם תעשה כך או אחרת"?

אהבתי את המשפט האחרון

gidionline80

New member
התכוונת הדעה

השונה לא הטיפשית

כי לכל אחד יש דעה משלו ואין אחת "חכמה" מהאחרת.

המממ... לא, התכוונתי טיפשית.

זה לא קורקטי או נחמד להגיד את זה, אבל כן - גם דעה/תפיסה, לגיטימית כל שתהיה - עלולה להיות טיפשית.

טיפשית בעינייך

וביום שבו תוכתרי כאישה החכמה בעולם
אנחנו נקבל את דעתך כתורה מסיני

אולי.

היא טיפשית, נקודה.

אם שולט אוהב לרדת - שיירד. לחשוב שזאת פחיתות כבוד - כן, זה טיפשי. בלשון המעטה (למעשה, הייתי עדינה. אני חושבת שזה ממש מטומטם).
כל הכייף בלהיות שולט זה שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ואוהב. אז מה הקטע בלעצור את עצמו ולמנוע מעצמו כייף? טיפשי, כבר אמרתי?
אם גבר לא אוהב/לא רוצה לרדת, או אשה לא אוהבת שיורדים לה - זה עניין אחד. אבל שלא ישתמשו בשליטה כתירוץ - כי פשוט אין קשר.

אגב - את יודעת מה מצחיק?
שאת בעצמך קטלת ולעגת את עצם השאלה הזאת בכלל, וכתבת "כל מקרה לגופו ואין אגודת בדסמ שתפסול אותך אם תעשה כך או אחרת" - שזה בדיוק מה שאני חושבת, אבל כמה מהר את שמחה לקפוץ על העגלה של גידי בלי להפעיל שום שיקול דעת, בעיקר כשזה נגדי. גם זה, אגב - די טיפשי (אה, כן - בעיניי).

יש הבדל

בין לרמוז שהשאלה טיפשית כי יש דעות לגיטימיות לכאן ולכאן
(ואיזה מין דיון עמוק הולך להתפתח כשזה כלכך ברור מראש)
לבין לקבוע שאחת הדעות היא טיפשית

מה שכן, את צודקת בכך שהתנשאות מעצבנת אותי הרבה יותר כשהיא מגיעה ממך
מאשר מהרבה אחרים.

"לרמוז" שהשאלה טיפשית?

את עשית ממנו צחוק מוחלט!

"איזה מין דיון עמוק הולך להתפתח כשזה כלכך ברור מראש"?
אז בואי נסגור את הפורום - הרי לפי מה שאת אומרת - אין טעם לדון בכלום.

יאללה, פרשתי, אין לי כוח לשטויות האלה.

אה, דבר אחרון - קשה לך לענות לעניין, אה?

במקום להתווכח איתי סתם לשם ויכוח - נסי להתייחס לתוכן הדברים לשם שינוי.
לזה שכתבתי שכל הכייף בלהיות שולט זה שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ואוהב, אז מה הקטע בלעצור ולמנוע מעצמו כייף?
איפה ההיגיון בזה? זה הרי אידיוטי לחלוטין.

להימנע ממשהו שאתה אוהב ומגרה אותך ושאין שום רע בזה שתעשה אותו? איך שלא תסתכלי על זה - זה טיפשי. ועוד כשאתה השולט? WTF

ואם צריך להסביר לך את זה - אין לי מה להוסיף*.

*בעצם, גם ככה אין לי מה להוסיף. כי זאת לא ה"התנשאות" שלי שמעצבנת אותך- זאת אני שמעצבנת אותך, ואם איזה גולש פה יגיד משהו נגדי - תמיד תקפצי בשמחה על העגלה, גם אם לא חשבת כמוהו מלכתחילה.
בינינו - הרי אם מישהו אחר היה כותב את מה שכתבתי כרגע על שולט שעושה מה שבא לו, היית מתעלפת עליו ומפזרת סמיילים ולייקים בלי הכרה.
בחיי, זה כבר פשוט מגוחך.
אבל יאללה - תהני

newcharm

New member
סמיילים ולייקים זו התמחות שלך חניתה

את בטופ של הטופ בענין הזה..

ועל השאר אין לי מה להוסיף :)

A לוןA

New member
אין דבר כזה

טיפשית נקודה. כמו שאין דבר כזה יפה נקודה.
עצם ההתבטאות היא מתנשאת ושיפוטית.
אם בתפיסה של מישהו הענקת מין אוראלי היא משפילה- אני לגמרי יכול להבין מאיפה זה מגיע. לא להסכים- אבל להבין, ולקבל. ומי שזה לא מתאים לו שלא יהיה עם הנל בקשר. מה הבעיה פה?

עם זה אני מסכימה

א. בעצמי חשבתי בעבר שלהעניק מין אוראלי זה משפיל (בלי קשר לשליטה), ונשבעתי שלא אעשה את זה לעולם (
). זה היה ממש ברמה של קו אדום (הייתי בתולה, סילחו לי).
אז גם אני יותר ממבינה מאיפה זה בא.
ב. לא זאת הייתה הכוונה שלי. התכוונתי שאם מישהו דווקא ממש אוהב, נהנה ומתגרה לעשות את זה, אבל יימנע מזה בגלל שאולי זה נחשב לא יאה לשולט - זה טיפשי. אני עומדת מאחורי הדעה הזאת. הוא שולט, הוא אדון - שיעשה כל מה שבא לו, זה חלק מהטבות התפקיד

ג. כולנו כותבים כאן את מה שנכון בעינינו ואת דעתנו. זאת לא מתמטיקה. ברור שזה טיפשי בעיניי. סתם התעצבנתי על אנה, אז הוספתי את ה"נקודה"

ד. הפעם אני מודה שזה שיפוטי לגמרי, אבל עומדת בדעתי - אם מישהו מונע מעצמו משהו שהוא אוהב ועושה לו טוב למרות שזה לא פוגע באף אחד - מישהו צריך להגיד לו שדי טיפשי לעשות את זה (במילים יותר עדינות: "עזוב אותך משטויות, תעשה מה שבא לך").

gidionline80

New member
יש

לי עגלה שקופצות עליה משתתפות הפורום?

אבל אין לי סוסה - רוצה?

יש לי תשובה כפולה:

המאסטר מוסר, שהגוף שלי שייך לו, להנאתו ולשימושו (
), והוא יעשה בו מה שהוא רוצה ואוהב, ואם הוא רוצה ללקק אותי - אז הוא ילקק אותי, נקודה

"חוץ מזה," הוא מוסיף - "זה פרס נהדר לתת לשפחה."

ואני אומרת (מלבד להצטרף לתשובה הנפלאה של מיצי):
זאת פחיתות כבוד והשפלה רק אם אתה רואה בהענקת מין אוראלי פחיתות כבוד והשפלה. אני יודעת בוודאות שיש גברים שהיו מוותרים על זוגיות אם בת הזוג שלהם תסרב שיירדו לה, אז...
ומי קבע שאין בזה הדדיות? מי אמר שבאוראלי רק הצד המקבל נהנה?

G מאסטר

New member
וואלה ...רעיון מעולה !

הוא יכול גם כששואלים אותו אם הוא נהנה לעלות לה ככה לומר ; זה תלוי...

G מאסטר

New member
איך מתייבש ? איך ??

אמרנו לתלות הפוך וללקק המון תוך כדי הרטבה עם הלשון..
בתיקווה שהיא גם תגיע לסקווירטינג ואז בכלל אנחנו בטוחים מפני התיבשות

למעלה