"שוכרן, המופע המכזי"

"שוכרן, המופע המכזי"

היום בשעה שמונה באולם קריגר בחיפה (כרמל צרפתי) ייערך מופע הסיום של הצגת הסטנדאפ "שוכרן- המופע המרכזי". המופע בא בעקבות שרשרת של הצגות מאד מוצלחות במספר רב של כפרים וערים ערבייים. ראו את המופע מעל לשבעת אלפים צופים. המיוחד בערב היום שכל הרווחים מההצגה היום מוקדשים לבניית "مسرح الحرية" (תיאטרון החירות) במחנה הפליטים ג'נין. למי שלא זוכר, זה תיאטרון "הילדים של ארנה". אני לא יודעת אם יהיה תרגום לעברית. אבל לפרטים נוספים 7561777-054، 5982274-054، 5628781-052. الرجوع الى صفحة الأخبار اتصل بنا - من نحن - المنتدى - موقع جمعية الشباب العرب- بلدنا - بيان الخصوصية

ערב רב

New member
התיאטרון של אורנה פעל בשירות הטרור

והוציא מקרבו הרבה מאוד מחבלים רוצחי המונים, לרבות החבר של טלי, כך שאני מאוד מוטרד מכך שהשב"כ איפשר להם להעלות הצגות בישראל ועוד עם השם תומך הטרור הזה.

ערב רב

האם אני צודק שכאשר אתה מתייחס לגרוש אתה אינך מתכוון לגרוש הפליטים הפלסטינים והסורים ב47-8 או ב-67 אלא להוצאתם של המתנחלים שהתנחלו על אדמות שנכבשו ב-67 , התנחלויות המוגדרות בחוק הבינ"ל כפשעי מלחמה? האם אני גם צודק שאינך כולל במושג מחבלים את אנשי הימין הקיצוני היהודי שעוסקים בטרור שיטתי כנגד האוכלוסייה הכבושה? אודה על תשובה מנומסת ומנומקת

ערב רב

New member
יוסי, המלה מתנחלים כתובה במפורש

בחתימה שלי ואין לי ספק שקראת אותה. אין לי שום התנגדות לנהל איתן דיון ענייני אבל הרושם שלי הוא שאינך מעוניין בכך, אבל תודיע לי אם תשנה את דעתך.

אני מוכן לנהל עמך דיון עניני

מנומס מבחינה אישית אך ללא כל כפפות מבחינה פוליטית. האם אתה מוכן לכך? בהנחה שכן. מדוע אתה חושב שיש לך זכות לגנוב אדמות של בני אדם כבושים? האין זה מעשה שפל?

ערב רב

New member
אני דיברתי על גניבת אדמות פרטיות?

מעולם לא תמכתי בכך, להפך, תמכתי ברכישת קרקעות כדין, כפי שלמשל אדמת כפר-דרום נרכשה ע"י טוביה מילר.

ערב רב

New member
אני חושב שהוא נקרא "התיאטרון

של אורנה", היה בערוץ 8 לפני מספר חודשים.

גניבת אדמות פרטיות?

וולפי איזה חוק בינ"ל מוסמכת מדינת ישראל לגזול אדמות של עם כבוש? האם ידוע לך שלפי האמנות הבינ"ל זהו פשע מלחמה, כמווה כיישוב מתנחלים? ואילולי גזל זה, ולהגנת הצבא הכובש ,האם לדעתך היו יהודים קונים אדמות פרטיות מערבים? ושלא כדרך אגב האם אתה בעד זכות הערבים לקנות אדמות באופן חופשי בישראל ולהקים יישובים על אדמות "לאום"?

ערב רב

New member
בניגוד אליך יש לי קצת ידע בחוק

הבינ"ל אז אני אהנה לראות אותך מודה שאינך יכול לצטט אף חוק בינ"ל להוכחת דבריך השקריים.

ערב רב

וואו העדת על עצמך שאתה מכיר פרק בחוק הבינ"ל בניגוד לי. ובכן לא אספר לך במה התמחותי אבל מאחר והימין מנסה לסלף את החוק הבינ"ל, אולם ללא כל הצלחה אלא בעיניו, שכן ההתנחלוית מגונות באו"ם ואילולי כוח הווטו של ארצות הברית מזמן היו מוטלות סנקציות. לפנינו רי רק מספר הפניות למקוורת בישראל המצביעים על כך שההתנחלות היא פשע מלחמה. הכבישים האסורים בגדה המערביתסוג קובץ: Microsoft Word 97 - גרסת HTML איסור דומה נקבע גם בסעיף 33 לאמנה ג'נבה הרביעית משנת 1949, לפיו "שום מוגן לא ייענש על ... האמנה בדבר ביעור כל הצורות של האפליה הגזעית, ואמנת ג'נבה הרביעית. ... www.btselem.org/Download/200408_Forbidden_Roads_Heb.doc - דפים דומים [DOC] בצלם - גזל הקרקעות: מדיניות ההתנחלות בגדה המערבית, מאי 2002סוג קובץ: Microsoft Word 97 - גרסת HTML לפיכך הם אינם יכולים להיחשב ל"שטחים כבושים", עליהם חלות אמנת האג ואמנת ג'נבה הרביעית. ישראל התחייבה אמנם לקיים את "ההוראות ההומניטאריות" של אמנת ג'נבה ... www.btselem.org/Download/200205_Land_Grab_Heb.doc - דפים דומים לאיראב תמוסרפ תועדומחוקית, שהוקמה בניגוד לחוק הבינלאומי ואמנת ג'נבה הרביעית שנחתמה הן ע"י ישראל והן ע"י בריטניה, ... הקמתן והרחבתן של התנחלויות מסוגה של אריאל הוא הנושא השנוי ... www.gush-shalom.org/ariel/popup_heb.html - 5k - מטמון - דפים דומים Read A Messageהנצחת התנחלויות לפי המשפט ההומניטארי הבינלאומי, ההתנחלויות שהקימה ישראל בשטחים הן בלתי חוקיות. אמנת ג'נבה הרביעית אוסרת על המדינה הכובשת להעביר אוכלוסייה ... www.gush-shalom.org/forum-eng/message. php?PHPSESSID=1f3318c11dff85a7b118c5edea5400d8&m=21535 - 56k - תוצאה מורחבת - מטמון - דפים דומים Message Detailsישראל מפרה את החוק הבינלאומי בכלל ואמנת ג'נבה הרביעית בפרט" היא שקר גס ומכוון להטעייה של הציבור. ישראל לא כוח כובש וממילא היא רשאית להקים התנחלויות בכל מקום ... www.blabla4u.com/sites/ blabla4u/ShowMessage.asp?ID=2096548 - 81k - מטמון - דפים דומים : Message Detailsישראל לא כוח כובש וממילא היא רשאית להקים התנחלויות בכל מקום ובכל זמן, ואין היא מפרה שום אמנה ובוודאי לא את אמנת ג'נבה הרביעית...לכן לטענתי האישית\ ואני ... www.blabla4u.com/sites/blabla4u/ ShowMessage-eng.asp?LangCode=Heb&ID=2096548 - 93k - מטמון - דפים דומים [ עוד תוצאות מתוך www.blabla4u.com ] [DOC] תוכן עניינים:סוג קובץ: Microsoft Word 2000 - גרסת HTML על פי סעיף 38(2) של אמנת ג'נבה הרביעית, לישראל, ככוח הכובש, ... ואמנת ז'נבה הרביעית, אוסרת בסעיף 3(1)(c): "עלבון הפוגע בכבוד אדם, במיוחד יחס משפיל ומבזה." ... amnesty.org.il/israel/women042005.doc - דפים דומים הזכות להיבחר לכנסת במדינה פוסט-דמוקרטית... עליהם חלות אמנת האג ואמנת ג'נבה הרביעית[110]; אך העמדה הישראלית לא נתקבלה כלל ... הקמת למעלה ממאה ישובים יהודים בשטחים ("התנחלויות"), הזרמת תקציבי-ענק ... planet.nana.co.il/urib/RightToBeElected.html - 611k - מטמון - דפים דומים [DOC] משפט בינלאומי פומביסוג קובץ: Microsoft Word - גרסת HTML התנחלויות - אמנת ג'נבה הרביעית קובעת כי ההתנחלויות אינן חוקיות. ... ביהודה ובשומרון אינם שטחים שהיו שייכים לפני כיבושם למדינה אחרת ואמנת ג'נבה לא חלה עליהם. ... www.nfc.co.il/ %5Cexplorer%5Cאוניברסיטה%20מקוונת%5Cהמחלקה%20למשפטים%5Cבינ ... - דפים דומים Welcome to Bambili News"נטען בפנינו כי מטרת הצו לאפשר תנועה בין שתי התנחלויות, וכי מטרה זו אינה כדין, ... נקבע, כי תקנות האג ואמנת ג'נבה הרביעית אינן כוללות סייגים לאיסור על העברת ... www.bambili.com/bambili_news/ katava_main.asp?news_id=13459&sivug_id=5 - 323k - מטמון - דפים דומים

masorti

New member
הציטוטים שלך לא רלוונטיים...

כל האמנות הנ"ל מדברות על שטח כבוש, ואילו יו"ש אינה שטח כבוש כמשמעו בחוק הבינ"ל. והטענה שההתנחלויות מגונות באו"ם גם היא לחלוטין לא רלוונטית. בדיוק כמו שגינוי תופעה בישיבת הכנסת לא הופך אותה לבלתי חוקית ולברת שפיטה וענישה. תפריד בין גינוי בפורום פוליטי לבין המצב המשפטי.

למד משפט בינ"ל ציבורי

הגינוי באו"ם מהווה הוכחה וחיזוק לחוק, שכן להחלטות עצרת האו"ם יש מעמד משפטי כחוק מנהגי. העובדה שבישראל קבעו מגיני הכיבוש כי השטח שנכבש ב-67 מוחזק ולא כבוש אינו תופס בחוק הבינ"ל. העובדה היא שמפעם לפעם אנו שומעים על כך שקציני הצבא חוששים לנסוע לחו"ל מחשש שיועמדו לבית משפט בהאג בגין ביצוע פשעי מלחמה. פשעי מלחמה ניתן בקונקסט זה לבצע רק כנגד שטחים כבושים. ההתנחלויות הן פשע מלחמה.

masorti

New member
למד אתה משפט חוקתי בינ"ל...

להחלטות עצרת האו"ם אין שום מעמד משפטי. להחלטות האו"ם אין אפילו תוקף ביצועי, והן בסה"כ בגדר המלצה למדינות החברות. כדי להעביר החלטה ביצועית יש להעביר אותה למועצת הבטחון של האו"ם. דרך אגב, אני מבין שלדעתך בין 1975 ל- 1991 הציונות היתה צורה של גזענות, משום שכך החליטה עצרת האו"ם. אתה יכול לצעוק כמה שתרצה שההתנחלות היא פשע מלחמה. עובדתית אינך מסוגל לומר לנו מיהו הריבון החוקי של יו"ש על פי המשפט הבינ"ל. וכל טריטוריה שאין לה ריבון, הרי שמותר למי שתפס עליה חזקה מעשית להתיישב בה ולתבוע ריבונות עליה.

ערב רב

New member
יוסי, רפרפתי על דבריך והמלה "פשע

מלחמה" לא הופיע בהם ולו פעם אחת, אז אני שמח שאתה חוזר בך מההאשמה המופרכת וחסרת הבסיס הזו. פשעי המלחמה היחידים שישראל ביצעה וכנראה תבצע בשטחים הם הטיהורים האתניים של המתנחלים.

למעלה