שוכבת על הגב

adamsplit

New member
אתמול ניגשה אלי מישהי

כצעדה מתוך ג'ורנל... אמרה לי בקול נמוך ומזמין, היי.... הסתכלתי עליה, מאבטח אישים מסוקס חמוש בחליפה, ונעמדתי בפוזה אופיינית. את שוברת לי את הלב, אמרתי לה כעונה לחיזוריה... בוא ואאחה לך אותו, ענתה באותה פוזת מרלין דיטריך... קחי, אני לא יכול לראות אותך ככה, השבתי בעוד אני שולף טבלת שוקולדה. אין ספק שלא "התמזל מזלי" באותו לילה...

w o m a n 10

New member
ד.א. להאכיל בחורה זו התחלה טובה

לזוגיות ארוכת שנים
ועוד שוקולד... אז בכלל.... השאר כמו שאתה... יש הרבה בחורות שאוהבות אתכם כך.

paloma blanca

New member
חחחחח

מצחיקולה אחת ....
עיצות רפואיות אין לי עבורך אבל ...................... שמעתי שברחוב המסגר יש מגרש פינתי של חלקי חילוף מודל שנות 50 ומעלה .....

rtho784

New member
לי זה קורה כל שני וחמישי.....

גחלילית, עצתי לך לנוח מנוחה שלמה מתחת לפוך. לשים רדיו ליד האוזן מחר תקומי בריאה ורעננה.

בוקר אור לכוווולם

תודה תודה חברות וחברים יקרים על שלל העצות הטובות
אז שמתי כדור במילקי ובלעתי לו
ואני מתחת לפוך החם עם מוסיקה ושוקולדים
החלטתי לא לצאת עד הצהריים ולא לעשות שום פירואטים הבוקר הזה
ובצהריים לפני הישיבות המתוכננות, אצא לי לרחוב המסגר למגרש הפינתי ואבחר לי כמה חלקי חילוף משומשים במצב טוב את המודלים הכי משופרים כמובן
מאחלת לכווולם יום נחמד מלא בעשייה ברוכה ומעשים טובים רק טוב!!!

alondli

New member
גחלולה, מה אגיד לך..היה לך יום "מעניין"..

.. אפילו משעשע..למי שקורא מהצד..
אבל לא עבור מי שזה קורה לה...
אבל בעצם.. מה ציפית שייעץ לך גבר, עוד בטלפון..?? הדברים השגרתיים כמובן שהם אומרים לאישה.. " אל תתרגשי..בוא למיטה..תשכבי על הגב.." וכשלא בא להם להתאמץ, גם " תרמי את הרגליים..כמובן שתיהן ביחד".. ו..דימיטר זה שמציעים לך..הוא הצד השני של אותה מטבע, זה שמגיע עושה את שלו.. כשאר את כבר שם, עם הרגליים למעלה..
..
אבל אומרים שיש לו... ..ידיים..
..שווה כל שקל. ולהבדיל מגברים "ממוצעים".. הוא לא מתעייף אחרי 20 דקות..
...תרגישי טוב גחלילית
, ואם לא אמרו לך עדיין, את יכולה עכשיו להוריד את הרגליים, או לשים כריות לתמיכה..
ולגבי הטילטולים הצידה..
על זה כבר אמרו את דעתם יקירי החיב"ר כבר לפני שנים, ממקום מושבם הרם, על הברזלים, אני לפחות חשב שהם התכוונו..למצב הזה של גב תפוס כשאמרו.. ..."..חפשי מי שינענע אותך.." אבל למען האמת, עכשיו ברצינות, מסג'ים לא עושים באזורים של כאב חזק,למעט אלה המיועדים למטרה זו. ...ולפחות זכית ביום חופשי..וכאשר תשתחררי מהתנוחה הנוכחית ותגיעי למטבח, ובהמשך לטלוויזיה..החיים יראו יפים יותר. .( כפוף לאיזה ערוץ את צופה..ובתנאי שתתרחקי מהעיתונים..
) ..והבראה מהירה
..

ברק 188

New member
והיה ואם שלל העצות לא עזרות

וחלקי חילוף לא נמצאו ברח' המסגר אשלח לך בדחיפות תרסיס שמן W-40 יונתנו בת עירי במשק כנפיים תביא לך משלוחה זה אחת ושתים .

חחחח ברקלה מה זה

השמן הזה?
זה נשמע כמו טיפול 10000 פלגים פלטינות וקצת שמן נה נני ננננה נה
רק טוב!!!

adamsplit

New member
ידידי יש לזכור

גחלולה היא ותיקה מהטיס היא לא שיריונרית של שמן וגריז כמונו

ברק 188

New member
אדמ'לה אני חושב שגחלולה שכזאת

לשחרר משירות מבצעי וגם במיל... לאחרונה מתרסקת לנו בקצב מסחרר .

אלונדילההה

אכן היה לי יום מעניין יותר מידי עניין בזמן האחרון
ולקחתי לי חצי יום חופש והספקתי הכל בחצי השני ועכשיו עם עוד כדור בתוך המילקי שוקולד אני מכינה כמה תופינים חדשים וטריים למי שעובר בסביבה
וטלוויזיה אמממ יש מה לראות שם? חוץ מכל הריאלטי שמושך את כווולם?? רק טוב!!!

adamsplit

New member
לילה קשה עובר על כוחותינו

אדם לבש את מדיו הידועים ויצא לעבוד, אחיו לעומת זאת חוגג את מסיבת הרווקים, עצוב מאד(אתם לא יודעים כמה זול זה להשכיר אולם בעוד כל עם ישראל רואה טמבלוויזיה) יום שבת(חתן) ויום ראשון החתונה. לאדם אגב עוד אין חולצה ועניבה.... והשאלה הנשאלת:לאן מכאן?

ברק 188

New member
בעוד כ...חודש אראה לך אדם,כאן

ציור שלפני כ 33 שנה פחות כחודש לבשתי בפעם הראשונה והאחרונה עניבה בחיי .

adamsplit

New member
אני דווקא אוהב את הלבוש הזה

ירשתי מאבי שהתהדר תמיד בחליפות. אך צערי טעמו של אבי לא עמד לי, ולנוכח העובדה שאני עיוור גוונים, החיפוש בכלל מתיש...

צילוש43

New member
../images/Emo12.gif עניבה אדם?

היש עוד כדבר הזה? רק תדאג שלא יהייה חנוק מידי
העיקר שיהייה במזל טוב

adamsplit

New member
אני חושב שהמסר העיקרי של היום

הוא שאדם הוא בחור מעט מיושן

למעלה