גחלילית זוהרת
New member
שוכבת על הגב../images/Emo3.gif
מה אגיד לכם היה לי יום ארוך ומתיש רוחמה (למי שזוכר מזכירתי היחידה) לא הגיעה הנכד שלה חולה וכשהיא איננה אני בצרות ישיבות עברו חלפו להן בין לבין שיחת משוב עם זה, עידוד לזה, טלפון כזה ונייר כזה
וכך חלף לו היום הגעתי לביתי עליזה וטובת לב (מותר להתבדח לא?
) וניגשתי להכין לחם בירה בעודי מתכופפת לחפש את המלח נתתי שיעול צפרדעי והופה הי לא יכולה להתרומם שום תנועה שום כלום הגב תפוס גרררר ניגשתי מהר לטלפון להתקשר לחבר טוב יוחאי, שהוא עוסק בין היתר במסג'ים והשיחה התנהלה ככה: יוחאי איייייה הגב תפוס נו גחליליתי לכי מהר למיטה ושכבי על הגב טפי ואיך ללכת שכל פסיעה אני רואה את הכוכבים לפני הכיבוי גחל' אל תתפנקי יאללה לכי טפי מי מתפנק מי? כואב לי גברים טפייי כשלכם כואב משהו כל העולם סובל מלמלתי בלית ברירה צעדתי לי לאט למיטה והתיישבתי מניחה את הטלפון על ספיקר נו את במיטה? כן אני יושבת נהדר תשכבי לאט לאט יוחאי יורה הוראות כאילו אני בקורס סיירות מתקדם איהההה לא מצליחה אייייה איף כמה קיטורים תשכבי כבר מה זה כמה קיטורים נראה אותך נכנס לחדר לידה חתיכת בצל רקוב ירקתי הלו הוא התרכך ושינה את הטון לאט תשכבי אחרי מאמצים רבים הצלחתי לעשות את הפעולה הזו כשכרית דחופה לה מתחת לחלק שכואב גרררר יופי את שוכבת כבר? עכשיו תרימי את הרגליים למעלה מה?????????? להרים את מה? בקושי אני יכולה להרים את הראש איזה רגליים לכל הרוחות והשדים של פתח תקווה תרימי אמרתי לך את הרגליים ותחזיקי כל אחת מתחת לברך נו אמר אני מנסה. רעש של נהימות דב גרינזילי נשמעו בניסיונות אבל את הרגלים חברים לא יכולה להרים נו הרמת כבר את הרגלים? תפסיק לצעוק צרחתי אני יכולה להרים רגל אחת זה טוב? לא, זה לא טוב תרימי את שתיהן אחרי מאמצים בלתי רגלים וקולות נהי הצלחתי להרים ולתפוס את שתיהן ואז נשמעה ההוראה תתנדנדי מצד לצד טפי מה הוא חושב שאני בגן עכשיו להתנדנד? אם אני מתנדנת לצד השמאלי אני נופלת מהמיטה אם לצד הימיני אני נישארת ככה עד הבוקר טפייי מה עושים? וככה בשעות האחרונות אני שוכבת על הגב מתנדנדת מצד לצד שואלת מאין יבוא עזרי מתפללת לא ליפול מהמיטה ומקווה שהתרגיל המוזר הזה יעזור לי במשהו עד כה הצלחתי להתנדנד קצת לרד מהמיטה ולנוע כסביבון (נו חנוכה מתקרב לא??) מסביב לשידה בסלון. הכאב עדיין נמצא בדיוק באותו המקום. גרררר אם למישהו במקרה יש עצה טובה היא תתקבל בשמחה רק שהיא לא תהיה משהו בסגנון "גחלילי שכבי בבקשה על הגב
רק טוב!!!
מה אגיד לכם היה לי יום ארוך ומתיש רוחמה (למי שזוכר מזכירתי היחידה) לא הגיעה הנכד שלה חולה וכשהיא איננה אני בצרות ישיבות עברו חלפו להן בין לבין שיחת משוב עם זה, עידוד לזה, טלפון כזה ונייר כזה