שוכבת על הגב

שוכבת על הגב../images/Emo3.gif

מה אגיד לכם היה לי יום ארוך ומתיש רוחמה (למי שזוכר מזכירתי היחידה) לא הגיעה הנכד שלה חולה וכשהיא איננה אני בצרות ישיבות עברו חלפו להן בין לבין שיחת משוב עם זה, עידוד לזה, טלפון כזה ונייר כזה
וכך חלף לו היום הגעתי לביתי עליזה וטובת לב (מותר להתבדח לא?
) וניגשתי להכין לחם בירה בעודי מתכופפת לחפש את המלח נתתי שיעול צפרדעי והופה הי לא יכולה להתרומם שום תנועה שום כלום הגב תפוס גרררר ניגשתי מהר לטלפון להתקשר לחבר טוב יוחאי, שהוא עוסק בין היתר במסג'ים והשיחה התנהלה ככה: יוחאי איייייה הגב תפוס נו גחליליתי לכי מהר למיטה ושכבי על הגב טפי ואיך ללכת שכל פסיעה אני רואה את הכוכבים לפני הכיבוי גחל' אל תתפנקי יאללה לכי טפי מי מתפנק מי? כואב לי גברים טפייי כשלכם כואב משהו כל העולם סובל מלמלתי בלית ברירה צעדתי לי לאט למיטה והתיישבתי מניחה את הטלפון על ספיקר נו את במיטה? כן אני יושבת נהדר תשכבי לאט לאט יוחאי יורה הוראות כאילו אני בקורס סיירות מתקדם איהההה לא מצליחה אייייה איף כמה קיטורים תשכבי כבר מה זה כמה קיטורים נראה אותך נכנס לחדר לידה חתיכת בצל רקוב ירקתי הלו הוא התרכך ושינה את הטון לאט תשכבי אחרי מאמצים רבים הצלחתי לעשות את הפעולה הזו כשכרית דחופה לה מתחת לחלק שכואב גרררר יופי את שוכבת כבר? עכשיו תרימי את הרגליים למעלה מה?????????? להרים את מה? בקושי אני יכולה להרים את הראש איזה רגליים לכל הרוחות והשדים של פתח תקווה תרימי אמרתי לך את הרגליים ותחזיקי כל אחת מתחת לברך נו אמר אני מנסה. רעש של נהימות דב גרינזילי נשמעו בניסיונות אבל את הרגלים חברים לא יכולה להרים נו הרמת כבר את הרגלים? תפסיק לצעוק צרחתי אני יכולה להרים רגל אחת זה טוב? לא, זה לא טוב תרימי את שתיהן אחרי מאמצים בלתי רגלים וקולות נהי הצלחתי להרים ולתפוס את שתיהן ואז נשמעה ההוראה תתנדנדי מצד לצד טפי מה הוא חושב שאני בגן עכשיו להתנדנד? אם אני מתנדנת לצד השמאלי אני נופלת מהמיטה אם לצד הימיני אני נישארת ככה עד הבוקר טפייי מה עושים? וככה בשעות האחרונות אני שוכבת על הגב מתנדנדת מצד לצד שואלת מאין יבוא עזרי מתפללת לא ליפול מהמיטה ומקווה שהתרגיל המוזר הזה יעזור לי במשהו עד כה הצלחתי להתנדנד קצת לרד מהמיטה ולנוע כסביבון (נו חנוכה מתקרב לא??) מסביב לשידה בסלון. הכאב עדיין נמצא בדיוק באותו המקום. גרררר אם למישהו במקרה יש עצה טובה היא תתקבל בשמחה רק שהיא לא תהיה משהו בסגנון "גחלילי שכבי בבקשה על הגב
רק טוב!!!

../images/Emo24.gif תודה פורפורינקההה

ואני כבר פחדתי שאולי תציעי לי לעשות סלטה ופליק לפאק לאחור נה נני ננננה נה רק טוב!!!

alondli

New member
אני דווקא בעד סלטות../images/Emo9.gif..אבל לא שהגב תפוס..

וולטרן וחימום- עצה טובה..
..

עלווה

New member
זוהרת מה יהיה בסוף../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

אין רגע דל אצלך.... פעם את מרוחה על המדרכה מרסקת ברך, נתלת על ענף משועלת נתפס לך על הגב גחלולה תעשי סלטים במקום סלטות
מקוה שהגב פחות כואב לך ובאם העצות של יוחאי לא עזרו אשלח אליך את דימטרי המסאג'יסטית המדופלם שירפא לך את הברך ויישר לך את הגב
והאמיני לי שהוא יודע גם לבשל...חחח

ברק 188

New member
היאלא עונה נה...נה...ני כנראה

דימטרי מהתמונה הגיע במציאות אבל שאלה לי עליך גחלולה לקחת איזה גלולה לשיכוך כאבים....? זה עוזר לפעמים ועוד שאלה קטנה לפני עצה גדולה על הבטן את יכולה לשכב ? גחלולה בריאות ...בריאות לך ולבדוק מהר את המזוזות ליל מנוחה ומקווה שתצלחי להירדם

גלולה???

טפי לא אוהבת את אלה בכלל למרות שלקחתי ועדיף כבר היה לאכול גרעינים במקום יותר טעים ומועיל ועל הבטן??? חחחחחחחח ברקלה אין כמוך איך תסביר לי בדיוק להגיע למצב של הבטן? על הברך אני לא יכולה לעמוד או להישען סיבוב פירואט להגיע למצב בטני הוא בלתי אפשרי כך שהלילה הזה אני אשאר תלויה או על המנורה במטבח או על הערסל שעל העץ. כנראה שהגיל בסופו של דבר עושה את שלו גרררר למרות שאני חושבת שלאחת שנולדה בשנת 1896 לפנה"ס אני דווקא מתפקדת לא רע
והמזוזות יבדקו כמובן מה שבטוח ביטוח רק טוב!!!

adamsplit

New member
לאחר יעוץ עם אורטופד וכירופרקט

הם היו תמימי דעות לחלוטין ואני מצטרף לברק בהמלצתו. משככי הכאבים חשובים מאד במקרה כזה, כל התענות שלך מכאבים גורמת לשרירים שלך להינעל חזק יותר, והיציבה שלך מחמירה את המצב וגורמת לך נזק אמיתי. נו זוהרת, אני אתן לך אותו כמו לחב'רה שהייתי מתנדב אצלם. כדור בתוך כפית של דני, אפילו לא תשימי לב..

../images/Emo9.gif עלוולהההה

ככה יפה לשלוח לי את דימטרי כשאני יכולה רק להסתכל ולא יותר??? הא? ככה??? איך שלא יהיה תשלחי אותו אני כבר אחשוב מה לעשות אתו נה ננני ננננה נה
אולי הוא יעשה את הסלט ואני אסתכל אמממ מה רע?!
רק טוב!!!

צילוש43

New member
זוהרת מה יהייה?

כל יום משהו חדש? כאן הברך, כאן הגב...
לפי דעתי ההצעה של עלווה... בשני פליקלקים עלם חן יסדר את העיניין
נתנו לך כאן מרשמים די מרשימים
בהחלט צודקים, דבר נוסף הוא חום... דאגי לחמם את המקום התפוס, (מנרה אדומה, או בקבוק מים חמים, ושכיבה על הגב עם תרגילים כמו שיוחאי הציע...בהחלט יחזירו לקדמותם את הגב
) יש עוד דרכים לחום
לשלוח את גריש'קה ואת מישקה אחד לרגל אחד לגב למס'אז ממצא ומחמם
והופפפ בסלטה אחת את על הרגליים מעופפת שוב
המשך נעים והמון בריאות

adamsplit

New member
אני בשוק

חשבתי שדירגנו (במאמצים רבים) א הפורום כpg. ואת עלווה, מביאה בחור שעוד שניה רואים לו את הער...

עלווה

New member
אדם pg ..GP ...מה זה משנה

שניהם באים לפתור את הבעיה והחשוב עכשיו זו בריאותה של זוהרת ולשם כך נידבתי את דימטרי.... תגידי לי אדם אתה מקנא
אם כך אשלח לך את ג'וליה....

adamsplit

New member
אני שואל אותך יקירתי

זאת אישה זאת? ילדה מורעבת.. אני יכול לראות את כל הקרטושק'ס שהיא אכלה בסוכות מפה... אני לא רוצה לתת לה נשיקה, אלא צלחת חמה.........

adamsplit

New member
אני אהיה בריא, אבל מי ידאג לאומללה מהתמונה?

כולה עור ועצמות, בא פשוט לבכות

למעלה