שאלת איפה זה.. :) להגיע לשם זאת כבר לא בעיה שלי.. :)
ה השנייה מנצר האחמיות New member 16/4/04 #12 דקה,את מיבנה?../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif אדייייייייייייייייייייייר.
א אח של אחות של סלים New member 17/4/04 #20 שמעתי שיש הופעה באשקלון ביום העצמאות אם מוש בן ארי...מישהו יודע?
ה השנייה מנצר האחמיות New member 17/4/04 #24 יש לי חברה ביבננהה.../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif
ה השנייה מנצר האחמיות New member 18/4/04 #29 יאמ.רעות יוזנ.מוכר?../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif
ת תתתמר New member 17/4/04 #21 באיזה שעה שוטי הנבואה מופיעים.???? (אולי נספיק לראות את ההופעה ואח"כ לנסוע לרוק העצמאות...) אגבבבבב מישהו יודע על יחצני"ם באזור המרכז? (הוה"ש, כפ"ס רעננה...)
באיזה שעה שוטי הנבואה מופיעים.???? (אולי נספיק לראות את ההופעה ואח"כ לנסוע לרוק העצמאות...) אגבבבבב מישהו יודע על יחצני"ם באזור המרכז? (הוה"ש, כפ"ס רעננה...)
א אוטוטו זריחה New member 17/4/04 #22 ממממ.....איפה בדיוק ההופעה.. ובאיזה שעה....?? בררררררר........ אגב אנשים,מה המצף??
T the iron fairy1 New member 18/4/04 #31 יא חראות... גמני רוצה שוטי הנבואה.. תמרררררר... למה אין שוטי הנבואה ברוקעצמאות? עשי טובה דברי איתם..חח
יא חראות... גמני רוצה שוטי הנבואה.. תמרררררר... למה אין שוטי הנבואה ברוקעצמאות? עשי טובה דברי איתם..חח
2 2sexy4u המקורית New member 18/4/04 #32 יההההההההההה איזה כייף לכם!!! אני מפ"ת וביום העצמאות בשנה שעברה הם הופיעו אצלנו... היה סבבה!!!!! מתאים לי להיות בהופעה שלהם שוב!!! לכל האנשים שמרעננה: תעדכנו בדיוק מתי הם יופיעו וכל זה... אולי אני יבוא...
יההההההההההה איזה כייף לכם!!! אני מפ"ת וביום העצמאות בשנה שעברה הם הופיעו אצלנו... היה סבבה!!!!! מתאים לי להיות בהופעה שלהם שוב!!! לכל האנשים שמרעננה: תעדכנו בדיוק מתי הם יופיעו וכל זה... אולי אני יבוא...