שוטי הנבואה ברעננה! ! ! ! ! :))

booly16

New member
שוטי הנבואה ברעננה! ! ! ! ! :))

מידע מוסמך (תאום) אמר לי שהם כנראה ברעננה ביום העצמאות יחד עם מוניקה סקס ושייגעץ! ! ! אנשים לא שווה לעזוב את העיר :)

the iron fairy1

New member
יאאא...

איזה חראות... יש לי הכל חוץ מהשוטים ברוק עצמאות... אבל זה הכי שווה :/ בעעע... טוב לא נורא.. אתה הולך היום למופע?

ל י מ ו ן

New member
ואווווווווו-אני שם!!!!

תביאי עוד פרטים..מקום שעה......מחיר......ואני שם!!!
(בעז"ה)

booly16

New member
שום מחיר! :)

רעננה זה בד"כ חינם ואני מאמין שכמו בכל שנה גם הפעם זה חינם :)

ל י מ ו ן

New member
עזבייייייייייייי אותך!

למה להתבכיין?? יש הופעה ברעננה-הולכים לרעננה!!!!!!

יאאי.רעננה.../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

נה-נה-נה-נה-נה לא סובלים את רעננה
בעע.רעננה=סנובים.חוצמזה שהם אלפימ שמ.הסניף שלהמ זה 1,000 ויש להם 2 קומונריות.שונאת אותם. אבל ממש שווה להם.הרוויחו.

booly16

New member
איך רואים שאת מעפנה...

מפוצצת סטיגמות וחרטא, ממש מלייאנים וסנובים, אנשים חמודים כמונו עוד לא ראית.. ;) ואם היית רואה את המצב פה היית סומתמת את הפה... את נשמעת מעצבנת.. קיצר אם זאת הסיבה שלא תבואי.. את מפסידה.. וגם להכיר אותנו ואת עומר.. כל החבורה השמחה שפה... אבל איך שבא לך אני לא אתחנן שתבואי מצידי תתקעי בבית.

אוקע.יאמ.תקשיב.../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

אהמ.סליחה שהעלבתי.אה..פשוט..זה לא ככ סטיגמות..זה כי אני פשוט..יש לי היסטוריה עם כמה מרעננה.שוב,אם העלבתי באמת המון סליחה,ו..אם אני יכיר אותך אולי תהיה יל דעה שונה על רעננה. אהמ.בעיקר דיברתי על כל א-לה שבסניפ של רעננה. ושוב,סליחה מותייק. יאמ.סולח?

booly16

New member
שום העלבת.. סתם נמאס לשמוע זבל.. :)

תראי... אנ'לא יודע מי הכרת מרעננה... ברור שיש פה סנובים אבל תאמיני לי שלא יותר ממה שיש בכל עיר.. סתם נחתת על הקבוצה הלא נכונה של האנשים... :) תראי אותנו שאלי אפילו את שיר אנחנו בובות ממש, שלושה קופיפים קטנים וחמודים, סנובים בתחת שלי חחחחח ואת מוזמנת לבוא לפה ולהכיר אותנו.. P: אה כן... סניף!?!? מה אנחנו בנק?! בטח שסולח ;)

יאאאאאאאיי.../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

יאמ.אם אני יידע מי זאת שיר...בכולופן,אני מאמינה לך..יאמ.אם יהיה לי איך לבוא אני אבוא..אם מישהו יתרום למבצע התרמה שלי ושל נופר...."יומטוב בעיצומו!" יאמ..סניפ בנ"ע מותייק..

the iron fairy1

New member
אני שיר !!!!

ולא ללכלך על בולי וחבריו.. הם הקופיפים הכי חמודים שאני מכירה מרעננה!!! אבל זה בסדר אני מבינה.. גמני שרק הכרתי את בולי באתי עם סטיגמה של רעננה=סנובים טחונים.. אבל בולי והתאומים הוכיחו לי אחרת :) בקיצור.. שווה להכיר! רק תיזהרי לגנוב לי אותו..חחח :)

the iron fairy1

New member
אני שמחה לשמוע..

כי אחרת..חח כבר השגת לבד.. את רואה שהכל את יכולה לעשות לבד?

Kremboim

New member
כוס אמק

את פעם איתי פה ברעננה זה הכי קל לדבר פה גדול!! כוס אמק מה זה הדבר הזה! אני סונוב?

למעלה