שוויץ

../images/Emo106.gifכל הכבוד לשוודית

בקרוב אצלנו

memko

New member
כל הכבוד ../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

הלוואי כבר אצלנו....

דסידס

New member
פנינים מהבת שלי..יש פשוט המון בזמן האחרון...

אנחנו יושבים במסעדה עם זוג חברים: הוא אומר לאשתו: חמודה, את רצה לטעום? (הם זוג מושי כזה) אז אריאל מסתכלת עליי: אמא, חמודה, אני רוצה ללכת הביתה
כל דבר שאני מבקשת מאריאל ולא בא לה כל כך לעשות היא אומרת - "אמא, יש לי ידיים קרות" לא מבינה מה הקשר... היא מסתכלת על אחיה בן חודש וחצי ואומרת לו " תן חיוך לאמא, תן חיוך"
וכמובן מדווחת לי על כל פיפס שהוא עושה. (אמא, הוא עשה גראפס, הוא בוכה, הוא עשה פלוץ). היא עושה פיפי בשירתים אצל סבא שלה והמים שם כחולים. היא קמה, מסתכלת מבוהלת ואומרת: אוי לא, יצא לי פיפי כחול"

חמוד !

וגם אצלנו היה מקרה פיפי דומה - רוני הלכה לשירותים. הולכת, מתיישבת, עושה, קמה וקוראת לי בהתרגשות "אמא, תראי, עשיתי פרפר! " (עש לילה נפל לתוך האסלה. היא לא שמה לב אליו כאשר היא התיישבה).

חכי שהיא תתחיל לדווח על דברים שהיא ממציאה...

אצלי הקטן היה פולט המון כך שהייתי כל הזמן צריכה להיות סביבו לראות שהכל בסדר, שיר הגדולה ידעה שזה מה שיכול להקפיץ אותי אליו (ואליה) היא היתה נעמדת לידו וצועקת אמאאאאא אייל פלט! ותוך שניות הייתי מגיעה אליהם, רואה שהוא בכלל לא פלט, ועל הדרך כבר מביאה לה מה שרצתה באותו רגע...

מיקמיק21

New member
גם אצלנו התחילו הפנינים../images/Emo6.gif

ההורים שלי נסעו שבוע לחו"ל וגיא מאוד קשור אליהם. אמא שלי התקשרה ומסרה לו נשיקות אז זה הלך ככה: אמא: גיאגיא, אתה יודע עם מי דיברתי?עם סבתא XXX והא מאוד מתגעגעת ושולחת נשיקות אתה יודע איפה היא? גיא: אאודה(בעבודה) אמא: לא, היא נסעה לטייל גיא: באניון (בקניון?)
אני מגדלת ילד קניונים

למעלה