שוויץ

אפשר להשוויץ בשיחה שהיתה לי עם ראשית?

ראשית אכלה שסק והוציאה את הגרעינים. היא אמרה שהיא נותנת את הגרעינים לתוכים שלה (יצורים דמיוניים שהומצאו באותו הרגע). ראשית: יש לי הרבה תוכים. אמא: כמה תוכים יש לך? ראשית: ארבעה אמא: אין לך חמישה? ראשית: לא חמישה ולא שלושה. אמא: וכמה גרעינים את נותנת לתוכים שלך? ראשית: ארבעה גרעינים, כי יש לי ארבעה תוכים.

איזה מגניבה ../images/Emo6.gif

(אני אוהבת את השם שלה, אם עוד לא יצא לי להגיד
)

בוליפלג

New member
../images/Emo6.gif מזכיר לי שיחה 'דומה' עם רוני

רוני: אמא יש לי שתי מסיבות. אמא: איזה מסיבות? רוני: מסיבות יומולדת אמא:אההה רוני: לא אחת, לא שלוש - שתיים

"אני לא בן אדם"../images/Emo66.gif

אני: אריאל, שב יפה! אריאל: לא רוצה אני: שב כמו בן אדם בבקשה! אריאל: אני לא בן אדם! אני בן שנתיים!

tudu

New member
שנה ועשר "הולך לאיבוד"

בשדה פתוח, קטנציק (שנה ועשר) מתחיל להתרחק.. שאלה: לאן אתה הולך ? קטנציק: ...אני הולך לאיבוד !

ayala26

New member
../images/Emo6.gif

והבן שלי אתמול הזהיר אותי שאפסיק להריח אותו כל הזמן "לא להריח אותי! אני לא פרח!"

מותר שניים? מצולם ומילולי :)

המצולם: המשאית על המשאית, הטרקטור על הטרקטור והמערבל בטון על המערבל בטון... והוא עשה את זה לגמרי לבד.
והמילולי: אבא מסרק את הגור בבוקר ונותן לו לבחור בין גומיה שחורה לירוקה. רק שאבא שוכח שלפני יומיים הגור הבין סוף סוף את הקונספט של ו' החיבור ומאז הוא מתרגל במרץ. אבא: איזה קוקו אתה רוצה? שחור או ירוק? גור: שחור... ו... ירוק. שני קוקואים! (נכון חמוד, ואתה מצפה שמישהו יאמין לי ברחוב כשאני מסבירה שאתה בן אם אני עוד אעשה לך קוקיות? נראה לי ששום משאית לא תעזור לך במקרה כזה...)

מותר שוויץ אחר? השוודית נרדמה אתמול בלי../images/Emo95.gif

כדרכן של גמילות, גם זו התחילה לגמרי במקרה... ישבנו בערב על הספה אתמול ושאלתי את השוודית אם היא רוצה להרדם בלי מוצץ. היא התלהבה ו... הלכה לישון בלי מוצץ
(טוב, הלכה לישון זה בקצרה, הסיפור המלא כאן, אבל זה לקח בערך שעה וחצי עם המון הסתובבויות ובלי בכי בכלל
) התעוררה בלילה, עברה למיטה שלנו (כרגיל
) ולא ביקשה את המוצץ אפילו

למעלה