אנטס דה דוס אניוס
מרקימוס דה הולנדיה אסטה קאמה קארה, קי 'סאב'ה' אזר מסאג'ש, אי סה פואדי אלב'אנטאר לה ב'אנדה דה לה קאב'סה אי די לוס פייזיס, אונה קאמה מאראב'יוזה. סיגורו קי איי "מנגנון אלקטרוני חשמלי" אי טאמביין חוטי חשמל דבאש'ו דה לה קאמה. קואנדו מה לה טרוש'רון מי ארגאלארון קון און בוקה דה רוזאס מאראב'יוזאס. (לפני כשנתיים קנינו מיטה מתכווננת של הולנדיה, מסג'ים ואפשרות להרמת צד הראש ו/או הרגליים וכו'. כשהביאו לי אותה, העניקו לי גם זר פרחים נפלא). לה מוז'ר קה מה איודה אלמפייאר, קאדה ב'ס דספואס קי סה ב'ה, לה קאמה נו לאב'ורה, אי טנגו דה אראסטארמה דבאש'ו דה לה קאמה, אה מטר לוס חוטי חשמל אה לוס שקעים, פנה גראנדה. אמה - ביצ'יריאו, אי לה קאמה טורנה אה לאב'וראר. האשה שמנקה אצלי, כל פעם אחרי לכתה אני נשכבת מתחת למיטה, ומחברת מחדש את התקעים לשקעים, והכל מסתדר). אה לה אולטימה ב'ס קי אסטוב'ו לה מוז'ר, אי יו מה אראסטי דבאש'ו דה לה קאמה, מיטר לוס תקעים אה לוס שקעים, נו איודו נאדה. 'סה מוריו' לה קאמה. בפעם האחרונה לא עזר כלום, חיברתי חוטי חשמל לשקעים והמטה "מתה". יאמי אל לה קומפאניה, קה מה מאנדן טכנאי, אי אייר ב'ינו. אנטרונה ב'ס קון און בוקה ארמוזו דה רוזאס. מי קוסטו 180 שקלים. מירו אקי אי אייה אי אל פ'ין מה דיש'ו - זה לא המנגנון לא בסדר, זה השקע החשמלי שצריך לתקן. אנקאש'ו אה אוטרו שקע, אי טודו לאב'ורו. הזמנתי טכנאי, אתמול הוא הגיע שוב עם זר פרחים יפה, בדק פה ושם, ואמר זה לא המנגנון, זה השקע שלא עובד. חיבר לשקע האחר, והכל עבד כמו שצריך. על זה אמא שלי היה אומר - "בודאלה". דב'ייאס דה אפרוב'אר אה מיטר אל תקע אה אוטרו פונטו דה חשמל.